Teamfoto Almelo 2023 2

Woning Almelo

Op zoek naar een woning in Almelo? Er komt veel kijken bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van een woning in Almelo en omstreken. Thoma Post Almelo (voorheen Thoma Sanders Jr.) Makelaars weet dit en daarom staan we tijdens het gehele proces voor je klaar. Korte lijnen, heldere communicatie en de allerbeste prijs voor jouw huis: daar staan wij voor! Lees verder om te zien wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

Kopen of huren?

De keuze tussen het kopen en huren van een woning in Almelo zal weloverwogen gemaakt moeten worden. Er zijn voor- en nadelen voor beide situaties, bijvoorbeeld op het gebied van vermogen. Door een huis of appartement in Almelo te kopen bouw je vermogen op, iets dat niet zal gebeuren bij het huren van een woning. Andere nadelen van een huurwoning zijn de hoge prijzen in de vrije sector en het feit dat de huurprijzen ieder jaar kunnen stijgen. Daarentegen is een huurcontract flexibeler dan een koopcontract, omdat je vaak een korte opzegtijd hebt. 

Neem contact op

Een woning in Almelo

Almelo is een Twentse plaats en gemeente welke ongeveer 75.000 inwoners kent. De stad biedt het beste van twee werelden: eindeloos winkelen en terrassen in de vele gelegenheden die Almelo kent, maar daarnaast is de rust en ruimte van het Overijsselse landschap nooit ver weg.

Een hypotheek voor je woning in Almelo

Bij het kopen van een woning of appartement in Almelo of Wierden verandert ook je complete financiële situatie. Wellicht heb je een hypotheek nodig, dan loont het ontvangen van geheel onafhankelijk en professioneel advies. De onafhankelijke en erkende hypotheekadviseurs van Thoma Post Hypotheken willen niets minder dan de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Neem voor meer informatie en een eerste en gratis adviesgesprek contact met ons op, dat kan via deze pagina

Thoma Post Makelaars Almelo

In Almelo staat het team van Thoma Post Makelaars, bestaande uit Bob, Mart, Carolien en Jessica graag voor je klaar tijdens alle voorkomende zaken bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van een woning in Almelo. Neem via deze pagina contact met ons op en ervaar de service en professionaliteit van Thoma Post Makelaars. Overigens ben je bij ons ook aan het juiste adres tijdens de zoektocht naar een bedrijfspand, kantoorruimte of bedrijfsruimte in Almelo. Kortom, onze makelaar in Almelo is van alle markten thuis.

We hebben woningen te koop staan aan de:


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.