Makelaar Deventer – Thoma Post

Gratis waardebepaling aanvragen

Je huis verkopen in Deventer? Of ben je juist op zoek naar een beschikbaar huis in Deventer met bijvoorbeeld meerdere kamers? Bij Thoma Post Makelaars Deventer ben je aan het goede adres. Met meer dan 75 jaar ervaring in het vak staat bij ons service, aandacht en kennis centraal. Wij zijn de makelaar die je zoekt en dus niet nieuw in deze stad! Bekijk het actuele aanbod in Deventer. 

Makelaars in Deventer met meer

Je volledig ontzorgen voor, tijdens en na het (ver)koopproces, dat is waar het allemaal om draait bij Thoma Post. Wij zijn een full service makelaarskantoor en nemen je de zorgen uit handen in het volledige aan- of verkoopproces, in feite van de keukentafel tot en met de notaris. Naast onze professionele dienstverlening op het gebied van een huis kopen of verkopen in Deventer staan we ook klaar voor taxaties en hypotheekadvies. Bij ons kan je terecht voor een gratis vrijblijvende waardebepaling van je huis of als u op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar in Deventer.

De stad Deventer

Deventer is één van de oudste steden van ons land. De eerste inwoners van de Hanzestad (met momenteel bijna een aantal van 100.000 inwoners) woonden er al rond het jaar 800. De prominente ligging aan de IJssel en de nabijheid van andere grote steden maakt de stad bijzonder. Deventer is een prachtige historische stad met de IJssel als levensader. Deventer is het thuisadres voor veel horeca, terrassen, een bloeiend cultureel leven en bovenal een zeer aangenaam leefklimaat. Veel van de rijke historie van Deventer is bewaard gebleven, waardoor er maar weinig steden in Nederland zijn die zo veel monumenten kunnen tonen als Deventer. Kom een keer kijken en wij weten zeker dat je verkocht bent aan deze mooie stad. Uiteraard is het ook mogelijk om te kijken in
Schalkhaar, Diepenveen en omgeving.

Lokale kennis

Onze makelaars Dick en Joseph zijn al hun hele leven lang te vinden in Deventer en kennen de stad dan ook als geen ander. Hierdoor weten we wat er speelt en bieden we je de beste begeleiding in het (ver)kopen van je huis, studio of appartement in Deventer. Koop snel je droomhuis met de hulp van ons ervaren team.

Jouw geschikte makelaar in Deventer

Dynamisch, full-service en innovatief zijn woorden die ons kenmerken. Om de juiste beslissingen te nemen en daarbij niets over het hoofd te zien, gebruiken onze makelaars het Thoma Post Stappenplan. Met behulp van dit stappenplan wordt elke stap in het (ver)koopproces nauwkeurig omschreven, waardoor je zekerheid en rust ervaart. Samen met onze overzichtelijke en transparante prijslijst weet je waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.

Onze full-service dienstverlening beleven of wil je meer informatie over Thoma Post Makelaar Deventer? Loop gerust een keer bij ons binnen, bel naar 0570-600207 of neem contact met ons op via deventer@thomapost.nl. Thoma Post als makelaardij heeft op verschillende plekken vestigingen. Onder andere als makelaar in Apeldoorn, Amsterdam, Enschede en makelaar Hengelo. Voor de aankoop of verkoop van woningen in het westen van het land (en overige info) kun je terecht bij Thoma Post. Wij hebben contacten met diverse verkopers.

Contactgegevens

Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer
KvK-nummer: 08117132

0570 600207 deventer@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur
’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Wij stellen ons graag aan je voor

Foto van Dick van der Burg
Dick van der Burg Woningmakelaardij Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Joseph Lagrené
Joseph Lagrené Woningmakelaardij Assistent Makelaar Stuur een e-mail
Foto van Jozephta de Wilde-Geling
Jozephta de Wilde-Geling Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Leonie Rozenkamp
Leonie Rozenkamp Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Denise Kranenbroek
Denise Kranenbroek Commercieel medewerker Stuur een e-mail
Foto van Lisan Vochteloo
Lisan Vochteloo Hoofd Marketing Stuur een e-mail

Locatie

Wil jij graag ontdekken wat onze makelaars uit Deventer voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We helpen je graag en hebben specialisten in dienst voor elke discipline; van aankoop tot verkoop, van taxatie tot verzekeringen. Bij Thoma Post Makelaar Deventer staan we voor je klaar!

Diensten Thoma Post Deventer

Thoma Post Makelaars heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam. Eén van onze kantoren staat in de Hanzestad Deventer. De makelaars in Deventer zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van: woningen aankopen, woningen verkopen, woningtaxatie en hypotheken. Onze makelaars kennen de regio Deventer door en door, waardoor we onze klanten van goed en gericht advies kunnen voorzien. Naast het verkopen van bestaande woningen is ons kantoor in Deventer gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen. We zeggen niet voor niets, Thoma Post – makelaars met meer… De makelaars kunnen je helpen bij:

Beoordelingen Thoma Post Makelaar Deventer

Onze makelaars doen er alles aan om het beste resultaat te behalen voor alle betrokken partijen, en dat is te zien in de beoordeling die zij krijgen van onze klanten. We zijn er dan ook bijzonder trots op om de cijfers te presenteren die klanten ons geven. We zijn dan ook niet voor niets dé makelaar van Deventer.

  • Lokale marktkennis 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Service en begeleiding 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4

Veelgestelde vragen

Wat kost het om mijn huis bij jullie te verkopen?

Bij verkoop van jouw woning in Deventer berekenen wij de courtage afhankelijk van de verkoopprijs van de woning. Tevens worden er opstartkosten in rekening gebracht voor het verkoopplan (foto’s, video’s en plattegronden, presentatie en promotie). Het is van belang om de juiste beslissingen te nemen, zodat je de woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs kan verkopen. Wij helpen je graag met deze beslissingen en nemen je alle zorgen uit handen tijdens de verkoop van je huis. Een correcte waardebepaling is de basis voor een succesvolle verkoop. Mocht je willen weten wat de kosten voor jou zijn? Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling!

Taxeren jullie ook in Deventer?

Uiteraard, een goede taxatie kan alleen worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Alle taxateurs zijn bij ons daarom NRVT gecertificeerd en lid van de De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.). Alle taxatierapporten die wij opstellen worden gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI.

Helpen jullie ook bij de aankoop en wat zijn de kosten?

Absoluut! Ben je op zoek naar een woning in Deventer of heb je deze woning gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen bieden onze makelaars in Deventer professionele begeleiding met grote voordelen. Als NVM aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij aankoop van een huis of appartement. Wij kunnen je ruim voor Funda informeren over het complete nieuwe woningaanbod passend bij jouw zoekprofiel.Ja, ik wil een gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een gratis waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag). Zo heb je alvast een goede voorbereiding voor de verkoop van je huis!