Thoma Post Makelaars Deventer

Met meer dan 75 jaar ervaring in het vak staat bij Thoma Post Makelaar Deventer service, aandacht en kennis centraal. Ons doel is om het beste resultaat te behalen voor onze klanten. De makelaars Dick van der Burg, Joseph Lagrené, Jozephta de Wilde en Leonie Rozenkamp zijn allemaal NVM gecertificeerd en weten als geen ander wat er speelt in de markt. Zij staan je persoonlijk en met een heldere communicatie ter woord.
Neem contact op >

Uniek stappenplan

Om de juiste beslissing te kunnen nemen en daarbij niets over het hoofd te zien gebruiken de makelaars het 8-stappenplan. Met behulp van dit stappenplan wordt elke stap in het (ver)koopproces nauwkeurig omschreven, waardoor je zekerheid en rust ervaart. Samen met onze overzichtelijke en transparante prijslijst weet je altijd precies waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.

 

Contactgegevens

Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer
KvK-nummer: 08117132

0570 600207 deventer@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur
’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Wij stellen ons graag aan je voor

Foto van Dick van der Burg
Dick van der Burg Woningmakelaardij Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Joseph Lagrené
Joseph Lagrené Woningmakelaardij Assistent Makelaar Stuur een e-mail
Foto van Jozephta de Wilde-Geling
Jozephta de Wilde-Geling Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Leonie Rozenkamp
Leonie Rozenkamp Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Lisan Vochteloo
Lisan Vochteloo Hoofd Marketing Stuur een e-mail

Locatie

Wil jij graag ontdekken wat onze makelaars uit Deventer voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We helpen je graag en hebben specialisten in dienst voor elke discipline; van aankoop tot verkoop, van taxatie tot verzekeringen. Bij Thoma Post Makelaar Deventer staan we voor je klaar!

Diensten Thoma Post Deventer

Thoma Post Makelaars heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam. Eén van onze kantoren staat in de Hanzestad Deventer. De makelaars in Deventer zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van: woningen aankopen, woningen verkopen, woningtaxatie en hypotheken. Onze makelaars kennen de regio Deventer door en door, waardoor we onze klanten van goed en gericht advies kunnen voorzien. Naast het verkopen van bestaande woningen is ons kantoor in Deventer gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen. We zeggen niet voor niets, Thoma Post – makelaars met meer… De makelaars kunnen je helpen bij:

Beoordelingen Thoma Post Makelaar Deventer

Onze makelaars doen er alles aan om het beste resultaat te behalen voor alle betrokken partijen, en dat is te zien in de beoordeling die zij krijgen van onze klanten. We zijn er dan ook bijzonder trots op om de cijfers te presenteren die klanten ons geven. We zijn dan ook niet voor niets dé makelaar van Deventer.

  • Lokale marktkennis 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Service en begeleiding 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4