Makelaar Deventer – Thoma Post Makelaars

Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer
KvK-nummer: 08117132

0570 600207
deventer@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur
’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Gratis waardebepaling aanvragen

Welkom bij Thoma Post Makelaars Deventer. Ben je op zoek naar een makelaar in Deventer om een woning te (ver)kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé makelaar in Deventer en omgeving, en kennen de lokale huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 75 jaar ervaring in het vak staan service, aandacht en kennis bij ons centraal. 

Benieuwd wat ons makelaarskantoor voor jou kunnen betekenen? We vertellen je graag meer over onze dienstverlening en het actuele woningaanbod in Deventer en de nabije omgeving.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een gratis waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag).

Ons team

Onze medewerkers

Dick van der Burg

Woningmakelaardij Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid

Joseph Lagrené

Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Jozephta de Wilde-Geling

Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Leonie Rozenkamp

Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Denise Kranenbroek

Commercieel medewerker

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Marketeer

Bryan Dijkhuis

Verduurzamingsexpert

Makelaars in Deventer met meer

Je volledig ontzorgen voor, tijdens en na het (ver)koopproces. Dat is waar het allemaal om draait bij Thoma Post Deventer. Wij zijn een full-service makelaarskantoor en nemen je de zorgen uit handen tijdens het volledige aan- of verkoopproces. 

Naast onze professionele dienstverlening op het gebied van een huis kopen of verkopen in Deventer, staan we ook klaar voor taxaties en hypotheekadvies. Je kan bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van je huis of als je op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar in de Stedendriehoek.

Diensten Thoma Post Deventer

Onze makelaars Dick en Joseph zijn al hun hele leven lang te vinden in Deventer en kennen de stad dan ook als geen ander. Zij zijn dan ook niet voor niets specialisten op het gebied van woningen aankopen, woningen verkopen, woningtaxatie, hypotheken en nieuwbouw. Onze Deventer makelaars staan voor je klaar en helpen je graag verder bij: 

 • Begeleiding van het kopen je droomhuis
 • Begeleiding van de verkoop van je woning
 • Advies over beleggen in onroerend goed
 • Adviseren bij het huren en verhuren van een woning
 • Woning verzekeringen
 • Waardebepaling van je woning
 • Taxeren van je woning
 • Afsluiten van de hypotheek die bij jou past

Waardering als makelaar in Deventer

Onze makelaars doen er alles aan om het beste resultaat te behalen voor alle betrokken partijen, en dat is te zien in de beoordeling die zij krijgen van onze klanten. We zijn er dan ook bijzonder trots op om de cijfers te presenteren die klanten ons geven. We zijn dan ook niet voor niets dé makelaar van Deventer.

 • Lokale marktkennis 8,8
 • Deskundigheid 8,8
 • Service en begeleiding 8,9
 • Prijs/kwaliteit 8,4

Thoma Post Hypotheken, advies dat nooit stopt

Onze hypotheekadviseurs in Deventer adviseren niet vanuit de uitgangspunten van de bank, maar juist vanuit jouw wensen en mogelijkheden. Met een ruime keuze in hypotheekverstrekkers vinden wij altijd de juiste deal. Niet alleen op het gebied van rente, maar ook op het gebied van voorwaarden. 

Wij vergelijken daarbij een groot aantal aanbieders, waaronder ook jouw eigen bank. Met ervaren en gediplomeerde adviseurs voorzien wij je van een goed advies, afgestemd op jouw specifieke en persoonlijke situatie. Zo zorgen Romin, Berry, Bart, Marvin, Nick en Diante ervoor dat je een advies krijgt, waar je elke maand weer plezier van hebt.

Duurzaam wonen in Deventer

Verduurzamen wordt steeds belangrijker en ook bij Thoma Post Makelaars in Deventer zijn wij ons daarvan bewust. Dankzij onze samenwerking met GavoorA hebben we óók alles in huis voor een energiezuiniger en comfortabeler thuis. Zo kan je een GavoorA Energie Adviesrapport aanvragen met verduurzamingsmogelijkheden die passen bij de woning mét de geschatte investering. 

In Deventer makelaars van Thoma Post raadplegen?

Onze full-service dienstverlening beleven of wil je meer informatie over Thoma Post Makelaars in Deventer? Loop gerust een keer bij ons binnen, bel naar 0570-600207 of neem contact met ons op via deventer@thomapost.nl. Thoma Post als makelaardij heeft op verschillende plekken vestigingen, waaronder makelaars in Apeldoorn, Winterswijk, Enschede en makelaars Hengelo.

Thoma Post Woonwensen

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Schrijf je dan nu in!


Aanmelden

Wat mensen zeggen over ons

Wij zijn trots op onze recensies en delen deze graag met u.

Locatie: Makelaar Deventer - Thoma Post Makelaars

Apeldoorn | Verkoper van Wolframstraat 54

"Goede service, deskundig in de Apeldoornse markt en snelle en persoonlijke benadering. Zeker een makelaar om aan te bevelen."

Lees alle referenties