Makelaar Deventer – Thoma Post

Gratis waardebepaling aanvragen

Op zoek naar een makelaar in Deventer om je huis te ver kopen? Of ben je juist op zoek naar een beschikbaar huis in Deventer met bijvoorbeeld meerdere kamers? Bij Thoma Post Makelaars ben je aan het juiste adres. Met meer dan 75 jaar ervaring in het vak staat bij ons service, aandacht en kennis centraal. Wij zijn de makelaar die je zoekt en dus niet nieuw in deze stad! Bekijk het actuele aanbod. 

Makelaars in Deventer met meer

Je volledig ontzorgen voor, tijdens en na het (ver)koopproces, dat is waar het allemaal om draait bij Thoma Post. Wij zijn een full service makelaarskantoor en nemen je de zorgen uit handen in het volledige aan- of verkoopproces, in feite van de keukentafel tot en met de notaris. Naast onze professionele dienstverlening op het gebied van een huis kopen of verkopen in Deventer staan we ook klaar voor taxaties en hypotheekadvies. Bij ons kan je terecht voor een gratis vrijblijvende waardebepaling van je huis of als u op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar in Deventer of een bedrijfsmakelaar in de Stedendriehoek.

Lokale kennis

Onze makelaars Dick en Joseph zijn al hun hele leven lang te vinden in Deventer en kennen de stad dan ook als geen ander. Hierdoor weten we wat er speelt en bieden we je de beste begeleiding in het (ver)kopen van je huis, studio of appartement. Koop snel je droomhuis met de hulp van ons ervaren team. Wat Deventer zo bijzonder maakt is het feit dat het één van de oudste steden van ons land is. Door de prominente ligging aan de IJssel, de historie en de nabijheid van andere grote steden is het een zeer bijzondere stad. Deze bruisende stad is het thuisadres voor veel horeca, terrassen, een bloeiend cultureel leven en bovenal een zeer aangenaam leefklimaat. Kom een keer kijken en wij weten zeker dat je verkocht bent aan deze mooie stad. Uiteraard is het ook mogelijk om te kijken in Schalkhaar, Diepenveen en omgeving.

Jouw geschikte makelaar in Deventer

Dynamisch, full-service en innovatief zijn woorden die ons kenmerken. Om de juiste beslissingen te nemen en daarbij niets over het hoofd te zien, gebruiken onze makelaars het Thoma Post Stappenplan. Met behulp van dit stappenplan wordt elke stap in het (ver)koopproces nauwkeurig omschreven, waardoor je zekerheid en rust ervaart. Samen met onze overzichtelijke en transparante prijslijst weet je waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.

Onze full-service dienstverlening beleven of wil je meer informatie over Thoma Post Makelaar? Loop gerust een keer bij ons binnen, bel naar 0570-600207 of neem contact met ons op via deventer@thomapost.nl. Thoma Post als makelaardij heeft op verschillende plekken vestigingen. Onder andere als makelaar in Apeldoorn, Winterswijk, Enschede en makelaar Hengelo. Voor de aankoop of verkoop van woningen in het westen van het land (en overige info) kun je terecht bij Thoma Post. Wij hebben contacten met diverse verkopers.

Contactgegevens

Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer
KvK-nummer: 08117132

0570 600207 deventer@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur
’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Wij stellen ons graag aan je voor

Foto van Dick van der Burg
Dick van der Burg Woningmakelaardij Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Joseph Lagrené
Joseph Lagrené Woningmakelaardij Assistent Makelaar Stuur een e-mail
Foto van Jozephta de Wilde-Geling
Jozephta de Wilde-Geling Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Leonie Rozenkamp
Leonie Rozenkamp Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Denise Kranenbroek
Denise Kranenbroek Commercieel medewerker Stuur een e-mail
Foto van Lisan Vochteloo
Lisan Vochteloo Hoofd Marketing Stuur een e-mail
Foto van Silke Leferink
Silke Leferink Marketeer Stuur een e-mail
Foto van Bryan Dijkhuis
Bryan Dijkhuis Verduurzamingsexpert Stuur een e-mail

Locatie

Wil jij graag ontdekken wat onze makelaars voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We helpen je graag en hebben specialisten in dienst voor elke discipline; van aankoop tot verkoop, van taxatie tot verzekeringen. Bij Thoma Post Makelaar Deventer staan we voor je klaar!

Diensten Thoma Post Deventer

Thoma Post Makelaars heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam en kennen de regio’s door en door. Onze makelaars zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van: woningen aankopen, woningen verkopen, woningtaxatie en hypotheken en kunnen je dus voorzien van goed en gericht advies. Naast het verkopen van bestaande woningen is ons kantoor gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen. We zeggen niet voor niets, Thoma Post – makelaars met meer… De makelaars kunnen je helpen bij:

Beoordelingen Thoma Post Makelaar Deventer

Onze makelaars doen er alles aan om het beste resultaat te behalen voor alle betrokken partijen, en dat is te zien in de beoordeling die zij krijgen van onze klanten. We zijn er dan ook bijzonder trots op om de cijfers te presenteren die klanten ons geven. We zijn dan ook niet voor niets dé makelaar van Deventer.

  • Lokale marktkennis 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Service en begeleiding 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4

Ja, ik wil een gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een gratis waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag). Zo heb je alvast een goede voorbereiding voor de verkoop van je huis!