Thoma Post Makelaars Deventer

Je huis verkopen in Deventer? Of ben je juist op zoek naar een huis in Deventer? Bij Thoma Post Makelaars Deventer ben je aan het goede adres. Met meer dan 75 jaar ervaring in het vak staat bij ons service, aandacht en kennis centraal. Wij zijn de makelaar in Deventer die je zoekt! Bekijk het actuele aanbod in Deventer. 

Makelaars met meer

Je volledig ontzorgen voor, tijdens en na het (ver)koopproces, dat is waar het allemaal om draait bij Thoma Post. Wij zijn een full service makelaarskantoor en nemen je de zorgen uit handen in het volledige aan- of verkoopproces, in feite van de keukentafel tot en met de notaris. Naast onze professionele dienstverlening op het gebied van een huis kopen of verkopen in Deventer staan we ook klaar voor taxaties en hypotheekadvies. Naast makelaardij Deventer, kan je bij ons terecht voor een gratis vrijblijvende waardebepaling van je huis of als u op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar in Deventer.

De stad Deventer

Deventer is één van de oudste steden van ons land. De eerste inwoners van de Hanzestad met momenteel bijna 100.000 inwoners woonden er al rond het jaar 800. De prominente ligging aan de IJssel en de nabijheid van andere grote steden maakt de stad bijzonder. Deventer is een prachtige historische stad met de IJssel als levensader. Deventer is het thuisadres voor veel horeca, terrassen, een bloeiend cultureel leven en bovenal een zeer aangenaam leefklimaat. Veel van de rijke historie van Deventer is bewaard gebleven, waardoor er maar weinig steden in Nederland zijn die zo veel monumenten kunnen tonen als Deventer.

Lokale kennis

Onze makelaars Dick en Joseph zijn al hun hele leven lang te vinden in Deventer en kennen de stad dan ook als geen ander. Hierdoor weten we wat er speelt en bieden we je de beste begeleiding in het (ver)kopen van je huis in Deventer.

Makelaar Deventer

Dynamisch, full-service en innovatief zijn woorden die ons kenmerken. Om de juiste beslissingen te nemen en daarbij niets over het hoofd te zien, gebruiken onze makelaars het Thoma Post Stappenplan. Met behulp van dit stappenplan wordt elke stap in het (ver)koopproces nauwkeurig omschreven, waardoor je zekerheid en rust ervaart. Samen met onze overzichtelijke en transparante prijslijst weet je waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.

Onze full-service dienstverlening beleven of wil je meer informatie over Thoma Post Makelaar Deventer? Loop gerust een keer bij ons binnen, bel naar 0570-600207 of neem contact met ons op via deventer@thomapost.nl. Thoma Post heeft op verschillende plekken vestigingen. Onder andere in Enschede en Hengelo.

Contactgegevens

Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer
KvK-nummer: 08117132

0570 600207 deventer@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur
’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Wij stellen ons graag aan je voor

Foto van Dick van der Burg
Dick van der Burg Woningmakelaardij Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Joseph Lagrené
Joseph Lagrené Woningmakelaardij Assistent Makelaar Stuur een e-mail
Foto van Jozephta de Wilde-Geling
Jozephta de Wilde-Geling Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Leonie Rozenkamp
Leonie Rozenkamp Woningmakelaardij Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Lisan Vochteloo
Lisan Vochteloo Hoofd Marketing Stuur een e-mail

Locatie

Wil jij graag ontdekken wat onze makelaars uit Deventer voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We helpen je graag en hebben specialisten in dienst voor elke discipline; van aankoop tot verkoop, van taxatie tot verzekeringen. Bij Thoma Post Makelaar Deventer staan we voor je klaar!

Diensten Thoma Post Deventer

Thoma Post Makelaars heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam. Eén van onze kantoren staat in de Hanzestad Deventer. De makelaars in Deventer zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van: woningen aankopen, woningen verkopen, woningtaxatie en hypotheken. Onze makelaars kennen de regio Deventer door en door, waardoor we onze klanten van goed en gericht advies kunnen voorzien. Naast het verkopen van bestaande woningen is ons kantoor in Deventer gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen. We zeggen niet voor niets, Thoma Post – makelaars met meer… De makelaars kunnen je helpen bij:

Beoordelingen Thoma Post Makelaar Deventer

Onze makelaars doen er alles aan om het beste resultaat te behalen voor alle betrokken partijen, en dat is te zien in de beoordeling die zij krijgen van onze klanten. We zijn er dan ook bijzonder trots op om de cijfers te presenteren die klanten ons geven. We zijn dan ook niet voor niets dé makelaar van Deventer.

  • Lokale marktkennis 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Service en begeleiding 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4