Makelaar Doetinchem

Contactinformatie

Keppelseweg 15
7001 CE Doetinchem
KvK-nummer: 73586838
BTW-nummer: NL858858836B01

0314 – 36 62 62
welkom@tvdsmakelaars.nl

maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.30 uur

Een afspraak plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!


Dé makelaar in Doetinchem

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is onderdeel van Thoma Post Makelaars. Je vind de Thoma Post vestigingen in de regio van Amsterdam, Twente, de Stedendriehoek en Achterhoek. Voor een makelaar in Doetinchem, ben je bij Thoma van Dijk Siebelink aan het juiste adres.

Thoma Post is een full service makelaarskantoor. We helpen je graag bij het aankopen of verkopen van een woning, appartement in Doetinchem of bedrijfspand in de regio en alles wat daar verder bij komt kijken, waarbij we ons onderscheiden door meer marktkennis, meer deskundigheid, meer begeleiding en meer kwaliteit. We zijn werkzaam in de gemeente Doetinchem.

Wat we doen, doen we goed. En dat mag je dan ook zeker van ons verwachten. En we bieden ook meer. Meer kennis van de Doetinchemse en Achterhoekse woningmarkt, een groot netwerk van specialisten en nog veel meer waar we trots op zijn. Doordat Van Dijk Makelaars, Siebelink Makelaardij en Thoma Post Makelaars de krachten hebben gebundeld kunnen we met de oude vertrouwde gezichten nog meer voor je betekenen.

Gratis waardebepaling

Kaart Werkgebied Doetinchem

Ons team

Thomapost Makelaar Doetinchem
v.l.n.r.: Debby van Veen, Amber Bakker, Jan Siebelink, Karen Witteveen, Leslie Ullrich, Martine Starink, Roy Frenken

Onze medewerkers

Debby

Debby van Veen

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Jan

Jan Siebelink

Directeur, NVM-lid, Register Makelaar Taxateur

Leslie

Leslie Ullrich

Makelaar, NVM-lid

Martine

Martine Starink

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Roy

Roy Frenken

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Karen

Karen Witteveen

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Amber

Amber Bakker

Commercieel Medewerker Binnendienst

Lisan Vochteloo

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Silke Leferink

Marketeer


Thoma Post Makelaars Doetinchem

Thoma Post Makelaars Doetinchem staat voor een persoonlijke benadering en actieve aanpak. Dit komt onder andere terug in ons eigen netwerk met meer dan 3000 woningzoekenden. Wil jij jouw huis verkopen? Dan vinden wij vaak al een koper voordat jouw huis op Funda staat. Verder hebben onze sociale media kanalen duizenden likes. Ook via sociale media komt jouw woning snel onder de aandacht bij potentiële kopers.

Verhuisdozen

Zelf een huis kopen? Schrijf je dan in voor het unieke Woonwensensysteem van Thoma Post Makelaars Doetinchem. Binnen dit systeem kun je persoonlijke voorkeuren aangeven zoals de gewenste oppervlakte, favoriete locatie en het woningtype. Vervolgens houden wij jou telkens op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Regelmatig nog voordat het aanbod op Funda verschijnt. Eenvoudiger wordt het niet om snel een geschikte woning te kopen! Thoma Post is ook te vinden in talloze andere steden. Zo vind je ons als makelaar in Winterswijk maar ook als makelaar in Apeldoorn, Almelo en Amsterdam.

De gemeente Doetinchem

Doetinchem is de grootste stad van de Achterhoek met haar bijna 58.000 inwoners. Ook de dorpen Wehl en Gaanderen vallen onder deze gemeente. Het werkgebied van ons kantoor bestaat naast bovenstaande plaatsen uit de dorpen Zelhem, Dinxperlo, Ulft en ‘s-Heerenberg. Ook voor een makelaar in de buurt van Arnhem zit je hier goed, als je bijvoorbeeld een 55 plus woning in Arnhem wil kopen. De omgeving van Doetinchem is zeer bos- en waterrijk waardoor je er prachtige tochten kan maken. Doetinchem is gelegen aan de Oude IJssel en heeft dan ook een jachthaven en volop kanomogelijkheden voor de liefhebber. Huis kopen in Doetinchem? Wij helpen je graag verder.

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars heeft een eigen website waar het team wordt voorgesteld en alle diensten worden toegelicht. We vertellen je graag meer over zaken zoals het aanvragen van een hypotheek of het verkopen van jouw huis.

Wij zijn sponsor van Onverwachte Hoek!

Onverwachte Hoek is een platform van Achterhoekse bedrijven, zorg-, cultuur-, onderwijsorganisaties en gemeenten. Samen met voetbalclub De Graafschap de Achterhoek willen zij de Achterhoek prominenter op de kaart zetten als woon- en werkregio.

Want waarom zou je kiezen tussen ruim wonen in het groen óf een goede baan? Je verwacht het misschien niet: in de Achterhoek kan het allebei. Hier is ruimte. Ruimte om te leven. Om te groeien. Om te werken en te ondernemen. Thoma van Dijk Sieblink Makelaars ondersteunt dit prachtige initiatief. Wil je meer weten? Kijk dan op www.onverwachtehoek.nl.


Locatie

  • Provincie Gelderland
  • Plaats Doetinchem
  • Adres Keppelseweg 15
  • Postcode 7001 CE

Reviews over ons kantoor op funda

Bekijk alle reviews


Veelgestelde vragen

Wat kost het om mijn huis bij jullie te verkopen?
Bij verkoop van jouw woning in Doetinchem berekenen wij de courtage afhankelijk van de verkoopprijs van de woning. Tevens worden er opstartkosten in rekening gebracht voor het verkoopplan (foto’s, video’s en plattegronden, presentatie en promotie). Het is van belang om de juiste beslissingen te nemen, zodat je de woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs kan verkopen. Wij helpen je graag met deze beslissingen en nemen je alle zorgen uit handen tijdens de verkoop van je huis. Een correcte waardebepaling is de basis voor een succesvolle verkoop. Mocht je willen weten wat de kosten voor jou zijn? Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling.

Taxeren jullie woningen in Doetinchem?
Uiteraard, een goede taxatie kan alleen worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Alle taxateurs zijn bij ons daarom NRVT gecertificeerd en lid van de NVM. Alle taxatierapporten die wij opstellen worden gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI.

Helpen jullie bij de aankoop van een woning in Doetinchem?
Absoluut! Ben je op zoek naar een woning of heb je deze woning gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen bieden wij professionele begeleiding met grote voordelen. Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij aankoop van een huis of appartement. Wij kunnen je ruim voor Funda informeren over het complete nieuwe woningaanbod passend bij jouw zoekprofiel.

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.