Teamfoto Almelo 2023 2

Te koop Bornerbroeksestraat Almelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Bornerbroeksestraat in Almelo? Bij Thoma Post Makelaars Almelo (voorheen Thoma Sanders jr. Makelaars) ben je aan het goede adres! Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk zijn we inmiddels uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist in de wijken van Almelo en omgeving. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Aankoopmakelaar

Het kopen van een huis is een grote stap, op zowel financieel als emotioneel gebied. Je wil liever niets over het hoofd zien en je wil zekerheid, weten waar je aan toe bent. Wij zijn een full service makelaar en we ontzorgen je in iedere stap van het aankoopproces. Zo schrijven we je woonwensen in in ons Woonwensensysteem, waarbij je continu op de hoogte wordt gehouden van het allernieuwste woningaanbod (zoals huizen die te koop staan in de Bornerbroeksestraat in Almelo) dat voldoet aan jouw woonwensen. 

Neem contact op

Huizen die te koop staan aan de Bornerbroeksestraat in Almelo

Wonen in Almelo betekent wonen in een goed bereikbare stad. De aanwezigheid van diverse snelwegen en spoorverbindingen maakt het mogelijk om binnen korte tijd in andere steden in zowel binnen- als buitenland de zijn. De typische Almeloër is nuchter en een tikkeltje eigenzinnig. Iedereen voelt zich thuis in Almelo! Dit komt door de prachtige balans tussen de rust van Twente en het Oosten en het bruisende stadsleven van Almelo en omliggende plaatsen. 

Thoma Post Makelaars Almelo is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Wil je meer weten over onze unieke en full-service dienstverlening? Maak kennis met ons team bestaande uit Bob, Mart, Jessica en Carolien als makelaar in Almelo.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure