Te koop Bornerbroeksestraat Almelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Bornerbroeksestraat in Almelo? Bij Thoma Sanders jr. Makelaars ben je aan het goede adres! Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk zijn we inmiddels uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist in Almelo en omgeving. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Aankoopmakelaar

Het kopen van een huis is een grote stap, op zowel financieel als emotioneel gebied. Je wil liever niets over het hoofd zien en je wil zekerheid, weten waar je aan toe bent. Wij zijn een full service makelaar en we ontzorgen je in iedere stap van het aankoopproces. Zo schrijven we je woonwensen in in ons Woonwensensysteem, waarbij je continu op de hoogte wordt gehouden van het allernieuwste woningaanbod (zoals huizen die te koop staan in de Bornerbroeksestraat in Almelo) dat voldoet aan jouw woonwensen. 

Huizen die te koop staan aan de Bornerbroeksestraat in Almelo

Wonen in Almelo betekent wonen in een goed bereikbare stad. De aanwezigheid van diverse snelwegen en spoorverbindingen maakt het mogelijk om binnen korte tijd in andere steden in zowel binnen- als buitenland de zijn. De typische Almeloër is nuchter en een tikkeltje eigenzinnig. Iedereen voelt zich thuis in Almelo! Dit komt door de prachtige balans tussen de rust van Twente en het Oosten en het bruisende stadsleven van Almelo en omliggende plaatsen. 

Thoma Sanders jr. Makelaars is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Wil je meer weten over onze unieke en full-service dienstverlening? Maak kennis met ons team bestaande uit Bob, Frans en Carolien via deze pagina.