Makelaar in Almelo

Gratis waardebepaling aanvragen

De makelaar van Almelo: Thoma Sanders Jr, gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126. Met diverse specialisten op het gebied van o.a. aankoop– en verkoopmakelaardij en taxaties ben je hier in goede handen.

Jarenlange ervaring en goede kennis van de markt in Almelo maken het onderscheid. Net dat beetje extra, dat is belangrijk!

Dé makelaar van Almelo

Thoma Sanders Jr. is de makelaar van Almelo. Ben je zoek in Almelo om je huis te koop te zetten of een huis aan te kopen? Wij kennen de markt en zijn als geen ander op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de (woon)wensen van de Almeloër!

Om de juiste beslissing te kunnen nemen en daarbij niets over het hoofd te zien gebruiken de makelaars het 8-stappenplan. Met behulp van dit stappenplan wordt elke stap in het (ver)koopproces nauwkeurig omschreven, waardoor je zekerheid en rust ervaart. Samen met onze overzichtelijke en transparante prijslijst weet je altijd precies waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.

Van waardebepaling tot verkoop, en van bezichtiging tot een verhuizing, Thoma Post Makelaars Almelo is betrokken bij elke stap. Je ontvangt deskundige begeleiding en ook voor taxaties en hypotheken ben je bij ons kantoor in Almelo op het goede adres. Onze gratis verhuisservice zorgt ervoor dat de uiteindelijke verhuizing vlekkeloos verloopt naar jouw of jullie nieuwe woning in almelo.

De gemeente Almelo

Almelo heeft met een inwonersaantal van 72.000 de rust van het groene buitengebied gecombineerd met een levendig centrum. Ook voor een makelaar in de buurt van Wierden zit je bij Thoma Post goed.

De kracht van de Almelose economie is de diversiteit. Ruim 42.000 mensen werken in de stad! Grote werkgevers zijn de rechtbank, het ziekenhuis. ROC van Twente en onder meer vier scholen voor voortgezet onderwijs.

Almelo is een stad met veel gezichten, een stad met karakter. Een tikkeltje bescheiden, met typisch Twentse nuchterheid en buitengewoon gastvrij. Maar Almeloërs zijn ook eigenzinnig en hebben een uitgesproken mening. Er wordt heel wat gediscussieerd in Almelo, waaruit de enorme betrokkenheid blijkt van de inwoners met hun stad.

Die betrokkenheid blijkt ook uit de vele initiatieven voor evenementen en festivals, waaronder HOBNOB, de jaarlijkse atelier- en theaterroute en bijvoorbeeld het Historisch Festival. Almelo, een stad met historie, kunst en cultuur en gastvrij als de Tukker zelf. En een stad waar een kantoor van Thoma Post Makelaars zeker niet mag ontbreken!

Thoma Sanders Jr. Makelaars Almelo

Het full-service makelaarskantoor van Thoma Sanders Jr. in Almelo helpt jou graag tijdens de koop of verkoop van een nieuwe woning. Vanaf het eerste contact tot de overdracht van de sleutel staan onze ervaren makelaars jou bij.

Meer informatie nodig of direct onze professionele hulp inschakelen van een nvm makelaar? Neem gerust contact op via 0546 – 459 999. Of stuur een e-mail naar info@thomasanders.nl! Bekijk ons ook op social media.

Liever verhuizen naar een andere stad? Wij zijn te vinden op diverse plekken binnen het land. Zo kan je ons onder andere vinden als makelaar in Winterswijkmakelaar in Apeldoorn en makelaar in Deventer.

Toch meer op zoek naar een mooi huis in een andere stad of dorp? Dan kan je terecht bij onze makelaar in Hengelo of makelaar in Enschede.

Contactgegevens

Vriezenveenseweg 126
7602 AK Almelo
KvK-nummer: 73768898

0546 459 999 info@thomasanders.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Zaterdag en zondag
gesloten

Locatie

Thoma Sanders Jr. Makelaars met Meer is dé makelaar in Almelo en omgeving.

Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar nodig?

Wanneer jij een huis in Almelo gaat kopen of verkopen, vraag jij je mogelijk af of het altijd nodig is om een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit wel een verstandige keuze is. Makelaars beschikken over een groot netwerk, ontzorgen jou tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een huis nooit zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvang je altijd een goede prijs voor jouw huis of betaal je juist niet teveel.

Wat doet een makelaar in Almelo?

Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Almelo. De verkoopmakelaar kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat betekent NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar, weet je zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Almelo is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service en kwaliteit die wordt geleverd.