Thoma Sanders Jr. Almelo

De makelaar van Almelo: Thoma Sanders Jr, gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126. Thoma Post en Frans Sanders Makelaardij hebben de handen inéén geslagen en gaan verder onder de naam Thoma Sanders Jr. Met diverse specialisten op het gebied van o.a. aankoop– en verkoopmakelaardij en taxaties ben je hier in goede handen. Jarenlange ervaring en goede kennis van de markt in Almelo maken het onderscheid. Net dat beetje extra, dat is belangrijk!

Dé makelaar van Almelo

Thoma Sanders Jr. is de makelaar van Almelo. Ben je zoek in Almelo om je huis te verkopen of een huis aan te kopen? Wij kennen de markt en zijn als geen ander op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de (woon)wensen van de Almeloër!

Om de juiste beslissing te kunnen nemen en daarbij niets over het hoofd te zien gebruiken de makelaars het 8-stappenplan. Met behulp van dit stappenplan wordt elke stap in het (ver)koopproces nauwkeurig omschreven, waardoor je zekerheid en rust ervaart. Samen met onze overzichtelijke en transparante prijslijst weet je altijd precies waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.

Van waardebepaling tot verkoop, en van bezichtiging tot een verhuizing, Thoma Post Makelaars Almelo is betrokken bij elke stap. Je ontvangt deskundige begeleiding en ook voor taxaties en hypotheken ben je bij ons kantoor in Almelo op het goede adres. Onze gratis verhuisservice zorgt ervoor dat de uiteindelijke verhuizing vlekkeloos verloopt.

Contactgegevens

Vriezenveenseweg 126
7602 AK Almelo
KvK-nummer: 73768898

0546 459 999 info@thomasanders.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Zaterdag en zondag
gesloten

Locatie

Thoma Sanders Jr. Makelaars met Meer is dé makelaar in Almelo en omgeving.

Waarover kun je bij ons terecht?

Team Thoma Sanders Jr. staat met diverse diensten voor je klaar. Zo bieden wij onder andere de volgende diensten:

Wat is jouw woning in Almelo waard?

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw huidige woning in Almelo? Waarom vraag je onze gratis waardebepaling niet aan? Gratis én vrijblijvend. En dat blijft het ook nadat Bob Sanders langs is geweest en jouw woning op waarde heeft geschat. Vul hieronder het formulier in: