Makelaar Almelo – Thoma Sanders Jr.

Gratis waardebepaling aanvragen

De makelaar van Almelo: Thoma Sanders Jr, gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126. Thoma Post Makelaars en Frans Sanders Makelaardij hebben de handen inéén geslagen en gaan verder onder de naam Thoma Sanders Jr. Met diverse specialisten op het gebied van o.a. aankoop– en verkoopmakelaardij en taxaties ben je hier in goede handen. Jarenlange ervaring en goede kennis van de markt in Almelo maken het onderscheid. Net dat beetje extra, dat is belangrijk!

Dé makelaar van Almelo

Thoma Sanders Jr. is de makelaar van Almelo. Ben je zoek in Almelo om je huis te koop te zetten of een huis aan te kopen? Wij kennen de markt en zijn als geen ander op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de (woon)wensen van de Almeloër!

Om de juiste beslissing te kunnen nemen en daarbij niets over het hoofd te zien gebruiken de makelaars het 8-stappenplan. Met behulp van dit stappenplan wordt elke stap in het (ver)koopproces nauwkeurig omschreven, waardoor je zekerheid en rust ervaart. Samen met onze overzichtelijke en transparante prijslijst weet je altijd precies waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.

Van waardebepaling tot verkoop, en van bezichtiging tot een verhuizing, Thoma Post Makelaars Almelo is betrokken bij elke stap. Je ontvangt deskundige begeleiding en ook voor taxaties en hypotheken ben je bij ons kantoor in Almelo op het goede adres. Onze gratis verhuisservice zorgt ervoor dat de uiteindelijke verhuizing vlekkeloos verloopt.

De gemeente Almelo

Almelo heeft met een inwonersaantal van 72.000 de rust van het groene buitengebied gecombineerd met een levendig centrum.  Ook voor een makelaar in de buurt van Wierden zit je bij Thoma Post goed. De kracht van de Almelose economie is de diversiteit. Ruim 42.000 mensen werken in de stad! Grote werkgevers zijn de rechtbank, het ziekenhuis. ROC van Twente en onder meer vier scholen voor voortgezet onderwijs.

Almelo is een stad met veel gezichten, een stad met karakter. Een tikkeltje bescheiden, met typisch Twentse nuchterheid en buitengewoon gastvrij. Maar Almeloërs zijn ook eigenzinnig en hebben een uitgesproken mening. Er wordt heel wat gediscussieerd in Almelo, waaruit de enorme betrokkenheid blijkt van de inwoners met hun stad. Die betrokkenheid blijkt ook uit de vele initiatieven voor evenementen en festivals, waaronder HOBNOB, de jaarlijkse atelier- en theaterroute en bijvoorbeeld het Historisch Festival. Almelo, een stad met historie, kunst en cultuur en gastvrij als de Tukker zelf. En een stad waar een kantoor van Thoma Post Makelaars zeker niet mag ontbreken!

Contactgegevens

Vriezenveenseweg 126
7602 AK Almelo
KvK-nummer: 73768898

0546 459 999 info@thomasanders.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Zaterdag en zondag
gesloten

Locatie

Thoma Sanders Jr. Makelaars met Meer is dé makelaar in Almelo en omgeving.