Thoma Sanders Jr. Almelo

De makelaar van Almelo: Thoma Sanders Jr, gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126. Thoma Post en Frans Sanders Makelaardij hebben de handen inéén geslagen en gaan verder onder de naam Thoma Sanders Jr. Met diverse specialisten op het gebied van o.a. aankoop– en verkoopmakelaardij en taxaties ben je hier in goede handen. Jarenlange ervaring en goede kennis van de markt in Almelo maken het onderscheid. Net dat beetje extra, dat is belangrijk!

Dé makelaar van Almelo

Thoma Sanders Jr. is de makelaar van Almelo. Vanaf 1 maart heeft Bob Sanders, sinds 2007 actief als makelaar, samen met Albert Post van Thoma Post Makelaars het makelaarskantoor van zijn vader Frans Sanders, aan de Vriezenveenseweg in Almelo, het kantoor overgenomen. Frans Sanders heeft ruim 40 jaar ervaring als makelaar. Samen hebben Albert Post en Bob Sanders een schat aan ervaring en een enorme kennis van de woningmarkt. kent de markt en de historie, is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bekend met de (woon)wensen van de Almeloër.

Contactgegevens

Vriezenveenseweg 126
7602 AK Almelo
KvK-nummer: 73768898

0546 459 999 info@thomasanders.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Zaterdag en zondag
gesloten

Locatie

Thoma Sanders Jr. Makelaars met Meer is dé makelaar in Almelo en omgeving.

Waarover kun je bij ons terecht?

Team Thoma Sanders Jr. staat met diverse diensten voor je klaar. Zo bieden wij onder andere de volgende diensten:

Wat is jouw woning in Almelo waard?

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw huidige woning in Almelo? Waarom vraag je onze gratis waardebepaling niet aan? Gratis én vrijblijvend. En dat blijft het ook nadat Bob Sanders langs is geweest en jouw woning op waarde heeft geschat. Vul hieronder het formulier in: