Makelaar Almelo, Thoma Post Makelaars

Contactinformatie

Vriezenveenseweg 126
7602 AK Almelo
KvK-nummer: 73768898
BTW-nummer: NL859657413B01

0546 - 45 99 99
almelo@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Een afspraak plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!


Dé makelaar in Almelo

Thoma Post Makelaars (voorheen Thoma Sanders Jr.) is de makelaar van Almelo, gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126. Ben je op zoek naar een makelaar in Almelo om je huis te koop te zetten in Almelo of een huis aan te kopen? Wij kennen de markt en zijn als geen ander op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de (woon)wensen van de Almeloër!

Met diverse specialisten op het gebied van o.a. aankoop– en verkoopmakelaardij en taxaties ben je hier in goede handen. Jarenlange ervaring en goede kennis van de markt in Almelo maken het onderscheid. Net dat beetje extra, dat is belangrijk!

Van waardebepaling tot verkoop, en van bezichtiging tot een verhuizing, Thoma Post Makelaars Almelo is betrokken bij elke stap. Je ontvangt deskundige begeleiding en ook voor taxaties en hypotheken ben je bij ons kantoor in Almelo op het goede adres. Onze gratis verhuisservice zorgt ervoor dat de uiteindelijke verhuizing vlekkeloos verloopt naar jouw of jullie nieuwe woning in Almelo. Je kunt dan met een gerust hart gaan wonen in Almelo.

Gratis waardebepaling

Kaart Werkgebied Almelo

Ons team

Team Almelo Makelaars
v.l.n.r.: Jessica Rolink, Bob Sanders, Carolien Hummels

Onze medewerkers

Bob Sanders

Bob Sanders

Directeur, NVM-lid, Register Makelaar Taxateur

Carolien Hümmels

Carolien Hummels

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Jessica Rolink

Jessica Rolink

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Stijn Gelink

Stijn Gelink

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Lisan Vochteloo

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Silke Leferink

Marketeer


De gemeente Almelo

Almelo heeft met een inwonersaantal van 72.000 de rust van het groene buitengebied gecombineerd met een levendig centrum. Ook voor een makelaar in de buurt van Wierden zit je bij Thoma Post goed. Wij hebben veel woningen in Almelo in ons woningaanbod. Dit geldt overigens ook voor kantoorruimte.

De kracht van de Almelose economie is de diversiteit. Ruim 42.000 mensen werken in de stad! Grote werkgevers zijn de rechtbank, het ziekenhuis. ROC van Twente en onder meer vier scholen voor voortgezet onderwijs.

Almelo is een stad met veel gezichten, een stad met karakter. Een tikkeltje bescheiden, met typisch Twentse nuchterheid en buitengewoon gastvrij. Maar Almeloërs zijn ook eigenzinnig en hebben een uitgesproken mening. Er wordt heel wat gediscussieerd in Almelo, waaruit de enorme betrokkenheid blijkt van de inwoners met hun stad.

Die betrokkenheid blijkt ook uit de vele initiatieven voor evenementen en festivals, waaronder HOBNOB, de jaarlijkse atelier- en theaterroute en bijvoorbeeld het Historisch Festival. Almelo, een stad met historie, kunst en cultuur en gastvrij als de Tukker zelf. En een stad waar een kantoor van Thoma Post Makelaars zeker niet mag ontbreken!

Thoma Post Makelaars Almelo

Het full-service makelaarskantoor van Thoma Post Makelaars in Almelo helpt jou graag tijdens de koop of verkoop van een nieuwe woning. Vanaf het eerste contact tot de overdracht van de sleutel staan onze ervaren makelaars jou bij.

Meer informatie nodig of direct onze professionele hulp inschakelen van een nvm makelaar? Neem gerust contact op via 0546 – 459 999. Of stuur een e-mail naar almelo@thomapost.nl! Onze professionals helpen je graag. Bekijk ons ook op social media.

Liever verhuizen naar een nieuw huis in een andere stad? Wij zijn te vinden op diverse plekken binnen het land. Zo kan je ons onder andere vinden als makelaar in Winterswijkmakelaar in het mooie Apeldoorn en makelaar in Deventer. Wij kunnen dus zowel jouw huis verkopen in Almelo als jou voorzien van een nieuw huis. Of ook wel jouw droomhuis!

Toch meer op zoek naar een mooi huis in een andere stad of dorp? Dan ben je bij ons uiteraard ook aan het juiste adres. Je kan dan terecht bij onze makelaar in Hengelo of makelaar in Enschede.


Verduurzamen

Je huis verduurzamen met Thoma Post Makelaars

Verduurzamen wordt steeds belangrijker en ook bij Thoma Post Makelaars zijn wij ons daarvan bewust. Dankzij onze samenwerking met GavoorA hebben we óók alles in huis voor een energiezuiniger en comfortabeler thuis!

GavoorA is namelijk dé verduurzamingsspecialist die jou volledig kan ontzorgen tijdens het verduurzamen van je nieuwe huis.

Lees verder

Thoma Post Verduurzamen

Locatie

  • Provincie Overijssel
  • Plaats Almelo
  • Adres Vriezenveenseweg 126
  • Postcode 7602 AK

Reviews over ons kantoor op funda

Bekijk alle reviews


Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar nodig?
Wanneer jij een huis in Almelo gaat kopen of verkopen, vraag jij je mogelijk af of het altijd nodig is om een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit wel een verstandige keuze is. Makelaars beschikken over een groot netwerk, ontzorgen jou tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een huis nooit zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvang je altijd een goede prijs voor jouw huis of betaal je juist niet teveel.

Wat doet een makelaar in Almelo?
Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Almelo. De verkoopmakelaar kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat betekent NVM makelaar?
De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar, weet je zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Almelo is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service en kwaliteit die wordt geleverd.

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.