Makelaar Enschede – Thoma Post Makelaars

Koningsplein 11
7512 KZ Enschede
KvK-nummer: 06070387

053 4340038
enschede@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak

Gratis waardebepaling aanvragen

Op zoek naar een makelaar in Enschede? Thoma Post Makelaars, gevestigd aan het Koningsplein, is actief als aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaar in Enschede, Hengelo en omstreken. Ons dynamische team van 20 collega’s onderscheidt zich door persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring. Bekijk ons actuele aanbod in Enschede.

Een makelaar in Enschede met persoonlijke aandacht

Een makelaar in Enschede die tijd en persoonlijke aandacht voor je heeft, dat is Thoma Post Makelaars Enschede. We zijn niet voor niets makelaars met meer. Thoma Post Makelaars neemt de tijd voor je en geeft hoogwaardige adviezen over alle aspecten die bij de aan- of verkoop van een huis horen. Wilt u uw huis verkopen, dan bent u bij Thoma Post aan het juiste adres. Maar ook als u op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar in Enschede kunnen wij jou daar goed bij helpen.

Ook voor nieuwbouw in Enschede en omstreken kun je bij ons terecht. Wij weten wat er te koop staat in Enschede, voordat dit op de markt verschijnt. Thoma Post Makelaars is één van de drie makelaars die aangesloten is bij Nieuw Wonen Twente. Door onze krachten te bundelen, hebben we nog meer kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een gratis waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag).

Ons team

Onze medewerkers

Albert Post

Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid

Hugo Mönnink

Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid

Marco Lammers

Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid

Martin van Zetten

Assistent Register Makelaar Taxateur

Stefan van den Berg

Assistent Register Makelaar Taxateur

Wouter Mosman

Commercieel Medewerker Buitendienst

Nardy Hensen

Register Makelaar Taxateur / NVM-lid

Milou de Vries

Assistent Register Makelaar Taxateur

Nienke Bieleman

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Lotte Hesselink

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Ichelle van Os

KRMT

Robin Kloppenborg

Controller

Karin Jansen

Managementassistent

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Marketeer

Bryan Dijkhuis

Verduurzamingsexpert

Full-service makelaarskantoor

Van waardebepaling tot verkoop, en van bezichtiging tot een verhuizing, Thoma Post Makelaars Enschede is betrokken bij elke stap. Je ontvangt deskundige begeleiding en ook voor taxaties en hypotheken ben je bij ons kantoor in Enschede op het goede adres. Onze gratis verhuisservice zorgt ervoor dat de uiteindelijke verhuizing vlekkeloos verloopt.

De stad Enschede

Enschede telt 160.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Overijssel. Deze dynamische stad is volop in ontwikkeling op het gebied van cultuur, winkelaanbod, onderwijs, sport en gezondheidszorg. Er zijn er veel parken en de stad ligt in een groene omgeving, waardoor wonen in Enschede zeer prettig is met vele voorzieningen dicht bij de deur. Ons kantoor ligt in het midden van het centrum, tegenover het MST ziekenhuis en Holland Casino, en is daarom voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Thoma Post Makelaars Enschede

Onze makelaars Albert Post, Hugo Mönnink, Martin van Zetten, Marco Lammers en Wouter Mosman staan tijdens het gehele proces persoonlijk aan je zijde. Ze hebben een uitgebreid netwerk bestaande uit diverse partijen die verwant zijn aan de makelaardij zodat je weet waar je aan toe bent. Ook voor een makelaar in Deventer,  Almelo, Doetinchem, Hengelo, Amsterdam en Winterswijk ben je bij Thoma Post aan het juiste adres!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een afspraak wil maken.

Diensten Thoma Post Enschede

Door de vele specialisten die Thoma Post Makelaars Enschede in dienst heeft bieden wij een breed aanbod aan diensten. Zo bieden wij onder andere de volgende diensten:

Wij kennen jouw koper al

Bij het verkopen van een huis zijn twee dingen erg belangrijk: het huis zo snel mogelijk verkopen tegen de hoogste prijs. En dat is precies wat wij voor jou kunnen doen! Hoe? Door precies te weten wie de zoeker is en waar hij of zij wil wonen. Thoma Post Makelaars Woonwensen zorgt hiervoor!

Vertel ons je woonwensen en wij houden je op de hoogte van ons nieuwste aanbod, nog VOORDAT het op Funda staat!

Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar nodig?

Wie een huis in Enschede gaat kopen of verkopen, vraagt zich mogelijk af of het noodzakelijk is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit een verstandige keuze is. De makelaars van Thoma Post Makelaars Enschede beschikken over een groot netwerk, ontzorgen jou tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een woning geen zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvang je altijd een eerlijke prijs voor jouw huis of betaal je juist niet teveel.

Hoe helpt een makelaar jou?

Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoop- en aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Enschede. Een verkoopmakelaar van Thoma Post Makelaars Enschede kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat is een NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar, weet je zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Enschede is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service en kwaliteit die wordt geleverd.Thoma Post Woonwensen

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Schrijf je dan nu in!


Aanmelden

Wat mensen zeggen over ons

Wij zijn trots op onze recensies en delen deze graag met u.

Locatie: Makelaar Enschede - Thoma Post Makelaars

Apeldoorn | Verkoper van Wolframstraat 54

"Goede service, deskundig in de Apeldoornse markt en snelle en persoonlijke benadering. Zeker een makelaar om aan te bevelen."

Lees alle referenties