Makelaar Enschede, Thoma Post Makelaars

Contactinformatie

Prinsestraat 3
7513AM Enschede
KvK-nummer: 06070387
BTW-nummer: NL820185711B01

053 - 434 0038
enschede@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Een afspraak plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!

 


Dé makelaar in Enschede

Op zoek naar een makelaar in Enschede? Thoma Post Makelaars, gevestigd aan het Koningsplein, is actief als aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaar in Enschede, Hengelo en omstreken. Ons dynamische team van 20 collega’s onderscheidt zich door persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring. Bekijk ons actuele aanbod in Enschede.

Een makelaar in Enschede die tijd en persoonlijke aandacht voor je heeft, dat is Thoma Post Makelaars Enschede. We zijn niet voor niets makelaars met meer. Thoma Post Makelaars neemt de tijd voor je en geeft hoogwaardige adviezen over alle aspecten die bij de aan- of verkoop van een huis horen. Wilt je je huis verkopen, dan ben je bij Thoma Post aan het juiste adres. Maar ook als je op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar in Enschede kunnen wij jou daar goed bij helpen.

Ook voor nieuwbouw in Enschede en omstreken kun je bij ons terecht. Wij weten wat er te koop staat in Enschede, voordat dit op de markt verschijnt. Thoma Post Makelaars is één van de drie makelaars die aangesloten is bij Nieuw Wonen Twente. Door onze krachten te bundelen, hebben we nog meer kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw.

Gratis waardebepaling

Kaart Werkgebied Enschede

Ons team

Makelaar Enschede Thomapost
v.l.n.r.: Zara Lubbers, Ichelle van Os, Marco Lammers, Martin van Zetten, Nardy Hensen, Albert Post, Marloes Angenent, Stefan van den Berg, Hugo Mönnink

Onze medewerkers

Albert Post

Albert Post

Directeur, NVM-lid, Register Makelaar Taxateur

Hugo Mönnink

Hugo Mönnink

Directeur, NVM-lid, Register Makelaar Taxateur

Marco Lammers

Marco Lammers

Directeur, NVM-lid, Register Makelaar Taxateur

Martin

Martin van Zetten

Assistent Register Makelaar Taxateur

Jorn Van Veen

Jorn van Veen

Assistent Register Makelaar Taxateur

Nardy Hensen 2

Nardy Hensen

NVM-lid, Register Makelaar Taxateur

Ichelle Van Os

Ichelle van Os

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Marloes Angenent

Marloes Angenent

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Vera Strootman

Vera Strootman

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Karin Jansen

Karin Jansen

Managementassistent

Robin Kloppenborg

Robin Kloppenborg

Controller

Nathalie Ten Voorde

Nathalie ten Voorde

Administratief medewerkster

Romin Lankamp

Romin Lankamp

Directeur Hypotheken

Nick Driemel

Nick Driemel

Hypotheekadviseur

Stefan Van De Berg

Stefan van den Berg

Assistent Register Makelaar Taxateur, Nieuwbouwspecialist

Lisan Vochteloo

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Silke Leferink

Marketeer


Full-service makelaarskantoor

Van waardebepaling tot verkoop, en van bezichtiging tot een verhuizing, Thoma Post Makelaars Enschede is betrokken bij elke stap. Je ontvangt deskundige begeleiding en ook voor taxaties en hypotheken ben je bij ons kantoor in Enschede op het goede adres. Onze gratis verhuisservice zorgt ervoor dat de uiteindelijke verhuizing vlekkeloos verloopt.

De stad Enschede

Enschede telt 160.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Overijssel. Deze dynamische stad is volop in ontwikkeling op het gebied van cultuur, winkelaanbod, onderwijs, sport en gezondheidszorg. Er zijn er veel parken en de stad ligt in een groene omgeving, waardoor wonen in Enschede zeer prettig is met vele voorzieningen dicht bij de deur. Ons kantoor ligt in het midden van het centrum, tegenover het MST ziekenhuis en Holland Casino, en is daarom voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Gratis waardebepaling

Location Content 1

Diensten Thoma Post Enschede

Door de vele specialisten die Thoma Post Makelaars Enschede in dienst heeft bieden wij een breed aanbod aan diensten. Zo bieden wij onder andere de volgende diensten:

Location Content 2

Thoma Post Makelaars Enschede

Onze makelaars Albert Post, Hugo Mönnink, Martin van Zetten en Marco Lammers staan tijdens het gehele proces persoonlijk aan je zijde. Ze hebben een uitgebreid netwerk bestaande uit diverse partijen die verwant zijn aan de makelaardij zodat je weet waar je aan toe bent. Ook voor een makelaar in Apeldoorn, Almelo, Amsterdam, Deventer, Doetinchem, Hengelo, Lochem, Winterswijk en Zutphen ben je bij Thoma Post aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een afspraak wil maken.

Location Content 4


Hypotheken

Over Thoma Post Hypotheken

Bij Thoma Post Hypotheken willen wij niks minder dan de beste financiering voor jouw woning. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn worden wij niet beloond door de banken. Wij adviseren niet vanuit de uitgangspunten van de bank, maar vanuit jouw wensen en mogelijkheden. Met een ruim assortiment aan geldverstrekkers vinden wij voor jou altijd de beste deal. Niet alleen op het gebied van rente maar ook op het gebied van voorwaarden.

Lees verder

Hypotheken Teamfoto

Verduurzamen

Je huis verduurzamen met Thoma Post Makelaars

Verduurzamen wordt steeds belangrijker en ook bij Thoma Post Makelaars zijn wij ons daarvan bewust. Dankzij onze samenwerking met GavoorA hebben we óók alles in huis voor een energiezuiniger en comfortabeler thuis!

GavoorA is namelijk dé verduurzamingsspecialist die jou volledig kan ontzorgen tijdens het verduurzamen van je nieuwe huis.

Lees verder

Thoma Post Verduurzamen

Locatie

  • Provincie Overijssel
  • Plaats Enschede
  • Adres Prinsestraat 3
  • Postcode 7513AM

Reviews over ons kantoor op funda

Bekijk alle reviews


Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar nodig?
Wie een huis in Enschede gaat kopen of verkopen, vraagt zich mogelijk af of het noodzakelijk is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit een verstandige keuze is. De makelaars van Thoma Post Makelaars Enschede beschikken over een groot netwerk, ontzorgen jou tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een woning geen zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvang je altijd een eerlijke prijs voor jouw huis of betaal je juist niet teveel.

Hoe helpt een makelaar jou?
Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoop- en aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Enschede. Een verkoopmakelaar van Thoma Post Makelaars Enschede kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat is een NVM makelaar?
De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar, weet je zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Enschede is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service en kwaliteit die wordt geleverd.

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.