Makelaar Amsterdam, Thoma Post Makelaars

Contactinformatie

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam
KvK-nummer: 08129643
BTW-nummer: NL814130434B01

020 - 305 33 70
amsterdam@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Een afspraak plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!


De makelaar in Amsterdam

De basis van Thoma Post Amsterdam wordt gevormd door Brigitte Klapmeijer en Marlies Post. Twee collega’s die veel ervaring hebben als makelaar in Amsterdam. Wij werkten ruim zes jaar samen binnen een team van makelaars, om eind 2009 te besluiten om een eigen kantoor te beginnen. Aan het begin van de crisis was dit spannend, maar door de mouwen op te stropen en met de voeten stevig op de grond te blijven staan is het heel goed gelukt. We doen nu wat we altijd wilden doen: de woningen van onze klanten voor de hoogst mogelijke prijs en op de mooist mogelijke manier verkopen. Maar ook de droomhuizen van onze zoekers voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste condities aankopen.

We zijn een traditioneel makelaarskantoor in een modern jasje. We lopen online voorop en werken volledig digitaal. We bieden onze klanten een eigen verkoopwebsite en zijn zeer actief op Social Media. Wat we doen, doen we goed. En dan mogen klanten dat ook zeker van ons verwachten. Maar we doen en bieden ook meer. Kennis van zaken, een grote kennis van de Amsterdamse markt, een groot netwerk en nog veel meer waar we trots op zijn.

Gratis waardebepaling

Kaart Werkgebied Amsterdam

Ons team

Thoma Post Amsterdam 2023
v.l.n.r.: Brigitte Klapmeijer, Marlies Post, Inge Stellingwerf, Ellis de Heus

Onze medewerkers

Marlies Post

Marlies Post

NVM-lid, Register Makelaar Taxateur, Verkoopstyliste

Bridgitte Klapmeijer

Brigitte Klapmeijer

Vastgoedadviseur, Verkoopstyliste

Inge Stellingenwerf

Inge Stellingwerf

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Ellis De Heus (1)

Ellis de Heus

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Lisan Vochteloo

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Silke Leferink

Marketeer


Betrokken & enthousiast

We zijn een klein kantoor en staan daarmee garant voor korte communicatielijnen, een informele en betrokken samenwerking en een enorme dosis enthousiasme en slagvaardigheid.

Ons doel is het zo snel mogelijk verkopen van jouw huis tegen de beste prijs en de beste voorwaarden. Om dit doel te bereiken, werken we bijvoorbeeld met creatieve en innovatieve ideeën over styling, inrichting en succesvolle woningpresentaties. Alles met een streetwise, energieke en vooral persoonlijke aanpak, maar vooral met een hele grote dosis kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze werkwijze heeft tot veel succesvolle transacties geleid en inmiddels heeft het kantoor een succesvol team gevormd van medewerkers, fotografen, tekstschrijvers, gecertificeerde inmeters en andere (creatieve) ZZP-ers. Allemaal met dezelfde grote kennis en kunde van de Amsterdamse huizenmarkt. We weten wat er speelt in de buurt en welke ontwikkelingen voor een koper belangrijk zijn. We kennen de prijzen, de erfpachtstelsels, de funderingsproblematiek en de weg naar de beste notaris. We kennen onze collega makelaars uitstekend en weten met een professionele en collegiale aanpak succesvolle deals te sluiten. Niet voor niets beveelt 100% van onze klanten onze dienstverlening aan!

11hvondelstraat29

Creatieve verkoopstyling

Daarnaast zijn wij gediplomeerde verkoop/vastgoedstylisten van House of Kiki, aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten (CNVV). Hierdoor kunnen we uitstekend (creatief) adviseren bij verkoop.

Nieuwe Prinsengracht 58 I Amsterdam 2

Deskundig & kennis van de Amsterdamse markt

We zijn aangesloten bij de NVM U.A. (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen), MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam) en NRVT (Nederlands Register van Taxateurs). Daarnaast werken we gezamenlijk bijna 30 jaar in de Amsterdamse makelaardij. Deze kennen we dus, tot straatniveau, door en door.

Altijd bereikbaar & no cure no pay

Wij zijn altijd bereikbaar, ook in de avonduren en in het weekend. Bij een onderhandeling of een dringende vraag zijn wij natuurlijk bereikbaar voor onze klanten. Daarnaast werken wij op basis van no cure no pay.


Locatie

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Sarphatistraat 370
  • 1018 GW

Aankoop makelaar Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuw huis of appartement in Amsterdam en omgeving maar wil je niets over het hoofd zien tijdens de zoektocht? Wij helpen je hier graag bij en nemen je alle zorgen uit handen tijdens het aankopen van een huis in Amsterdam. Ons eigen Woonwensensysteem zorgt ervoor dat je constant op de hoogte blijft van het allernieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen, vaak zelfs nog voordat het op Funda staat! Wij kennen onze hoofdstad als geen ander en weten daarnaast ook wat er te koop staat bij collega-makelaars in Amsterdam. We communiceren met korte lijnen en schakelen snel, waardoor je ook tijdens de bezichtigingen en daadwerkelijke aankoop precies weet waar de aan toe bent. De zoektocht naar jouw droomhuis wordt zo wel erg gemakkelijk!

Verkoop makelaar Amsterdam

Verhuisplannen? Met een strategische denkwijze, kennis van de markt en onze jarenlange ervaring positioneren wij jouw woning optimaal in de markt en gaan we voor een maximaal resultaat. Eerst maken we kennis met elkaar, zodat we op de hoogte zijn van jouw specifieke wensen en mogelijkheden met de betrekking tot de verkoop van jouw huis. We beschikken over een eigen marketingafdeling en zorgen er samen met deze collega’s voor dat jouw woning een optimale presentatie verkrijgt, zowel online als offline. Met onze unieke verkoopmethoden valt je huis op tussen al het andere aanbod in de drukke Amsterdamse woningmarkt en wordt de kans op een snel bod met een hogere prijs aanzienlijk vergroot.

Taxaties in Amsterdam

De waarde is belangrijk om te weten als je wil verkopen, een hypotheek aan wil vragen of bijvoorbeeld de belastingaangifte. Wij zijn niet alleen makelaar in Amsterdam: ook voor taxaties ben je bij Thoma Post Makelaars aan het goede adres. Onze makelaar-taxateurs beschikken over de juiste kennis, ervaring en papieren om voor een valide taxatie van jouw huis te zorgen. Al onze taxateurs zijn namelijk NRVT gecertificeerd, aangesloten bij het NWWI en lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. Zo ben je honderd procent verzekerd van een objectieve en gedegen taxatie, die verder gaat dan alleen de financiële waarde van het huis.

Over Thoma Post Makelaars

Op de achtergrond van het Thoma Post Makelaarskantoor van Amsterdam draait de Thoma Post groep op volle toeren, met een gigantische kennis van verkoop, nieuwbouw, bouwkundige en juridische aspecten, marketing, hypotheken en de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt. Altijd alert, op zoek naar de allernieuwste trends en vooroplopend om dit in werking te stellen. Door deze samenwerking beschikken wij over het beste van twee werelden; de uitstekende kennis van de Amsterdamse markt en de beschikking over een groot landelijk netwerk van specialisten op elk gebied.

Boven alles blijven we Amsterdams, met een zeer hoge mate van persoonlijkheid en flexibiliteit. Wij werken graag met korte communicatielijnen, waardoor je altijd op de hoogte bent van de status van jouw aankoop- of verkoopopdracht.

Verzekerde kwaliteit

Uiteraard voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn we lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Wij garanderen professionaliteit en kwaliteit en zorgen voor een prominente plaatsing op Funda. We zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en zijn aangesloten bij het NWWI en het TVI. Daarnaast zijn wij gediplomeerde verkoop/vastgoedstylisten van House of Kiki, aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten (CNVV). Naast Amsterdam is Thoma Post een begrip in zowel Twente als De Achterhoek. Onze makelaarskantoren zijn ook te vinden in talloze andere steden. Zoals een makelaar in Deventer, makelaar in Almelo en bijvoorbeeld in Zutphen.

Thoma Post Makelaars als aankopend makelaar

Wij kennen de Amsterdamse markt. Jij kent je woonwensen. Samen kunnen we vaststellen of je woonwensen matchen met de markt. Dit doen wij in een kosteloos en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Naast de kennismaking, aankooptips en een uitleg van onze werkwijze ontvang je, indien mogelijk, ook een waardebepaling van je huidige koopwoning.

Wij hebben 25 jaar ervaring als aankoopmakelaar. We kennen de Amsterdamse markt en de makelaars. Hierdoor weten we precies wat het juiste bod is. Zo goed dat we voor 98 van elke 100 klanten het droomhuis vinden. Benieuwd hoe we dit doen?

Een woning kopen zonder aankoopmakelaar in Amsterdam is bijna onmogelijk. Wij willen meer zijn dan alleen het kaartje om op het feest te komen. Wij zijn je professionele vertrouwenspersoon. We zorgen voor rust en zorgen dat een bod een reële waarde vertegenwoordigt. We gaan altijd mee met bezichtigingen om alle factoren met een professioneel oog te bekijken. We zorgen dat het droomhuis dat je zoekt over 5 jaar nog steeds je droomhuis is door een goede inventarisatie vooraf en we controleren juridische documenten, zodat je geen kat in de zak koopt. Thoma Post zit op veel plekken in het land. Zo kan je bij ons terecht als je op zoek bent naar een makelaar in Hengelo of een makelaar in Apeldoorn. Maar ook in Almere.

We maken een WhatsApp groep aan met jou en 2 van onze makelaars. Hierdoor hebben we snel en effectief contact en ontstaat er naast telefonisch- en mailcontact een korte lijn in je zoektocht naar jouw huis. Dit is een nieuwe en actieve manier van communiceren om je nog sneller te kunnen informeren over de nieuwe ontwikkelingen omtrent jouw huis.


Veelgestelde vragen

Heb je altijd een makelaar nodig?
Een huis in Amsterdam kopen of verkopen? Dan vraag jij je mogelijk af of je altijd een makelaar moet inschakelen. Uit ervaring blijkt dat dit zeker een verstandige keuze is. Voor de meeste mensen is het kopen of verkopen van een huis geen dagelijkse bezigheid. Hierdoor is de kans groot dat je teveel betaalt of juist een te laag bedrag ontvangt tijdens de (ver)koop van een woning. Het ervaren team van Thoma Post Makelaars helpt jou graag, zodat je altijd een goede prijs ontvangt of betaalt. Bovendien beschikken wij over een groot netwerk, weten wij als eerste welke huizen op de markt komen en ontzorgen wij jou tijdens de (ver)koop.

Wat kan een makelaar in Amsterdam voor jou betekenen?
Het is mogelijk om een aankoop- of verkoopmakelaar in te schakelen. Wil je een huis kopen in Amsterdam? Dan kunnen de aankoopmakelaars van Thoma Post jou helpen met het vinden van een geschikte woning, de bezichtiging en tijdens de onderhandelingen. Tijdens de verkoop helpen onze verkoopmakelaars jou ook graag. Zij kunnen onder andere de vraagprijs vaststellen, de woning te koop zetten en contact houden met geïnteresseerde partijen.

Wat is een NVM U.A. makelaar?
De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Kies je voor een NVM makelaar? Dan kies je bewust voor een makelaar die voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Makelaars Amsterdam beschikt over het NVM certificaat en is trots op de kennis, ervaring en kwaliteit binnen het team.

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2023? Bekijk onze tips.

Lees meer.