Verhuisdozen Scaled Thoma Post

Verhuizen? Thoma Post helpt graag een handje!

Gefeliciteerd met het vinden van je nieuwe droomhuis! Nu alleen nog even verhuizen…

Als makelaar weten we dat een verhuizing stressvol kan zijn en dat het veel werk is. Wij doen we er echter alles aan om hierbij te helpen. Onze service houdt namelijk niet op na het tekenen van een koopakte. De dozen inpakken en uitpakken moet je zelf doen, maar op alle andere vlakken helpen we je graag een handje. Begin je verhuizing daarom goed met de Thoma Post Verhuisservice. Het fijne van onze verhuisservice? Die is helemaal gratis wanneer wij als aan- of verkoopmakelaar voor je aan de slag mogen gaan!

Verhuisservice aanvragen

25 verhuiskaarten met je nieuwe huis

Als je een nieuw droomhuis hebt gevonden wil je natuurlijk graag dat al je vrienden en familie dit ook komen te weten. Daarom krijg je van ons 25 gratis verhuiskaarten, met een mooie foto van het nieuwe huis en alvast ingevulde adresgegevens. Zo weet iedereen direct hoe je huis eruitziet én waar ze moeten zijn voor de housewarming!

10 gratis verhuisdozen

Een verhuizing is natuurlijk een hele klus. Dit begint al bij het inpakken van alle spullen in je oude huis. Een goed begin is echter het halve werk, vandaar dat je 10 verhuisdozen krijgt om de eerste spullen in op te bergen. Met een handig label op de dozen zorg je ervoor dat de spullen in je nieuwe huis op de juiste plek terecht komen. Ideaal!

Verhuishulp Aanhanger Thoma Post


Ruime aanhanger voor de verhuisdag

Als de grote dag eindelijk daar is, kun je alle hulp gebruiken die er is. Daarom kun je kosteloos gebruik maken van de aanhanger van Thoma Post Makelaars.

De trailer is erg ruim, volledig overdekt én kan worden afgeschermd. Zo weet je zeker dat je al je spullen mee krijgt. Lukt het niet om in één dag te verhuizen? In overleg kan de trailer ook langer worden geleend.

Een maand opslag bij SPACEWINNER*

Heb je tijdens de verhuizing te weinig ruimte of zit je met een overbruggingsperiode van het oude naar het nieuwe huis? Dan hebben wij de oplossing. In samenwerking met SPACEWINNER bieden we een maand gratis opslagruimte aan voor Thoma Post Makelaars klanten. Er is ruimte genoeg! Wil je nu al meer weten over deze dienstverlening, kijk dan even op de website van SPACEWINNER.

*Op dit moment is deze opslagruimte beschikbaar in de regio Twente. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie over beschikbare opslagruimte.

Een handige verhuischecklist

Tijdens het verhuizen moet je aan heel veel verschillende dingen denken. Om niets te vergeten hebben we een handige verhuischecklist opgesteld. Als je alle punten stapsgewijs afwerkt, weet je zeker dat er aan alles wordt gedacht. Zo wordt de verhuizing één groot succes. 
Download onze verhuischecklist hier >

Enthousiast geworden? Informeer bij de vestiging waar je klant bent

Heb je je huis gekocht of verkocht via Thoma Post Makelaars, dan is onze verhuisservice helemaal gratis! Informeer bij de vestiging waar je klant bent naar de mogelijkheden of vul onderstaand formulier in.


Corporate Brochure Thoma Post Makelaars

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Andere diensten

Thoma Post Verkoopbord
Huis verkopen

Ga jij je huis verkopen? Dan zal er binnenkort een verkoopbord in je tuin staan of aan een raam worden geplakt. Onze makelaars informeren je over wat er op je af gaat komen tijdens het verkopen van je huis en helpen je in het maken van de juiste keuzes.

Meer over je huis verkopen

Infographic Thoma Post
Huis kopen

Je allereerste huis kopen of een mooie vervolgstap maken op de woningmarkt. Daarvoor ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Welke woonwensen heb jij? Onze aankoopmakelaars helpen je bij het vinden van je droomhuis!

Meer over een huis kopen

De woontrends van nu

Van je huis een thuis maken. Dat klinkt soms makkelijker dan het is. Wij zien dagelijks de meest inspirerende interieurs voorbij komen van huizen uit ons eigen aanbod en onze marketing afdeling verzamelt deze gespotte trends. Ben je benieuwd?

Check onze wooninspiratie

Sandra Sandra
Gratis waardebepaling

Speel je met de gedachte om je huis te gaan verkopen? Na het maken van de keuze over de plek waar je herinneringen hebt gemaakt, is het tijd om de eerste stap te nemen. Onze makelaars komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Meer over een gratis waardebepaling


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.