Infographic Thoma Post

Gratis waardebepaling: doe een waardecheck bij Thoma Post!

Overweeg je om je huis te gaan verkopen en ben je benieuwd hoeveel je huis waard is in de huidige markt? Maak kennis met de specialisten van Thoma Post Makelaars! Vanuit diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam staan we dagelijks voor je klaar.

Waarom bij Thoma Post Makelaars?

Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen van jouw huis. Deze waardebepaling laten uitvoeren door Thoma Post Makelaars brengt voordelen met zich mee. Zo zijn wij met onze tien kantoren de grootste speler in Oost-Nederland en beschikken wij over uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in meerdere regio’s. Zo zijn wij onder andere beschikbaar als makelaar in Apeldoorn, makelaar in Deventer maar ook in Twente en de Achterhoek zoals makelaar in Winterswijk.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een gratis waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken.

Bovendien staan onze makelaars altijd persoonlijk voor je klaar en zijn zij rechtstreeks te bereiken, zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden tijdens de gratis waardebepaling en eventuele verkoop van je huis. Ze wonen in de regio en kennen de stad, bevolking en huizenmarkt als geen ander.

We bereiden de waardebepaling voor door een gedegen marktonderzoek uit te voeren en te kijken naar de eventuele  geschiedenis van een pand en de buurt waar het in ligt. Ook raadplegen we onze eigen uitgebreide databank en kennen we de kopers al voordat jouw huis op de markt komt! Door al deze factoren mee te nemen in de gratis waardebepaling, geven we je een zo passend mogelijk advies.

Makelaar Joseph Brochure


Meer dan alleen een prijskaartje

Thoma Post Makelaars gaat verder dan een standaard waardebepaling zoals je bij vele andere makelaars zult aantreffen. Wij luisteren naar je wensen en op basis daarvan ontvang je een uitgebreid advies voor de verkoop van je huis. Geen standaard verkoopplan dat van een kopieerapparaat komt rollen, maar een verkoopplan dat specifiek voor jou is gemaakt.

Daarom is Thoma Post Makelaars jouw ideale keuze voor een gratis waardebepaling in Twente, de Achterhoek, Amsterdam en de Stedendriehoek!

 

Ons uitgebreide advies omvat onder andere:

  1. Hoeveel je huis waard is
  2. Onze vakkundige beoordeling van je huis
  3. Referentiewoningen uit de buurt
  4. Ons op maat verkoopplan
  5. Tips om je huis verkoopklaar te maken
  6. Tips voor waardeverhoging van je huis
  7. De kosten van het inschakelen van Thoma Post Makelaars bij de verkoop

Voorop staat dat we jou als klant willen ontzorgen: vanaf moment 1 nemen we je mee door het hele verkoopproces. Dat begint al bij de waardebepaling, maar dat is ook zeker zo bij de uitvoering van het plan en uiteindelijk bij de verkoop van je huis.


Corporate Brochure Thoma Post Makelaars

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Andere diensten

Verhuisdozen Thoma Post
Gratis verhuisservice

Hoera, je hebt een nieuw huis gevonden! Binnenkort is het tijd om je hele hebben en houwen in dozen te stoppen en je huidige woning te verlaten. Om jouw verhuizing relaxed en soepel te laten verlopen, kun je gebruik maken van onze verhuisservice.

Meer over onze gratis verhuisservice

Infographic Thoma Post
Huis kopen

Je allereerste huis kopen of een mooie vervolgstap maken op de woningmarkt. Daarvoor ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Welke woonwensen heb jij? Onze aankoopmakelaars helpen je bij het vinden van je droomhuis!

Meer over een huis kopen

De woontrends van nu

Van je huis een thuis maken. Dat klinkt soms makkelijker dan het is. Wij zien dagelijks de meest inspirerende interieurs voorbij komen van huizen uit ons eigen aanbod en onze marketing afdeling verzamelt deze gespotte trends. Ben je benieuwd?

Check onze wooninspiratie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.