Gratis waardebepaling: doe een waardecheck bij Thoma Post!

Overweeg je om je huis te gaan verkopen en ben je benieuwd hoeveel je huis waard is in de huidige markt? Maak kennis met de specialisten van Thoma Post Makelaars! Vanuit diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam staan we dagelijks voor je klaar.

Direct een gratis waardebepaling aanvragen

Meer dan alleen een prijskaartje

Thoma Post Makelaars gaat verder dan een standaard waardebepaling zoals je bij vele andere makelaars zult aantreffen. Wij luisteren naar je wensen en op basis daarvan ontvang je een uitgebreid advies voor de verkoop van je huis. Geen standaard verkoopplan dat van een kopieerapparaat komt rollen, maar een verkoopplan dat specifiek voor jou is gemaakt.

Ons uitgebreide advies omvat onder andere:

  1. Hoeveel je huis waard is
  2. Onze vakkundige beoordeling van je huis
  3. Referentiewoningen uit de buurt
  4. Ons op maat verkoopplan
  5. Tips om je huis verkoopklaar te maken
  6. Tips voor waardeverhoging van je huis
  7. De kosten van het inschakelen van Thoma Post Makelaars bij de verkoop

Voorop staat dat we jou als klant willen ontzorgen: vanaf moment 1 nemen we je mee door het hele verkoopproces. Dat begint al bij de waardebepaling, maar dat is ook zeker zo bij de uitvoering van het plan en uiteindelijk bij de verkoop van je huis.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag). Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de verkoop van je huis!

Waardebepaling