Huis te koop Markgraven Almelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in de Markgraven in Almelo? Thoma Sanders jr. Makelaars helpt je graag verder! Door middel van onze jarenlange ervaring en uitgebreide marktkennis zijn we uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist in Almelo en omgeving! Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

De services van Thoma Sanders jr. Makelaars

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Markgraven in Almelo? Je wil natuurlijk van alles op de hoogte blijven in het aankoopproces en het verkoopproces van je oude huis. Thoma Sanders jr. is een full service makelaar, dit wil zeggen dat we je volledig ontzorgen in het complete proces. 

Thoma Post Hypotheken

Het kopen van een huis is een grote stap op zowel emotioneel als financieel gebied. Daarom staan we naast onze gedegen aan- of verkoopbegeleiding ook voor je klaar bij de hypotheek voor je huis. Onze erkend hypotheekadviseurs zijn volledig onafhankelijk en kijken naar je complete financiële situatie, om zo de allerbeste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie te vinden. Uiteraard gebeurt alles in nauw overleg met jou, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van jouw hypotheekaanvraag.

Thoma Sanders jr. Makelaars

Thoma Sanders jr. Makelaars is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied, bestaande uit Almelo en omgeving, perfect bedienen. Ons team bestaande uit Bob, Frans en Carolien staat graag voor je klaar om je te voorzien van professionele en gedegen ondersteuning tijdens de aankoop van jouw huis in Almelo en omgeving. Klik hier voor meer informatie over ons kantoor.