Teamfoto Almelo 2023

Huis te koop Markgraven Almelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in de Markgraven in Almelo? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Door middel van onze jarenlange ervaring en uitgebreide marktkennis zijn we uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist in Almelo en omgeving! Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

De services van Thoma Post Makelaars

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Markgraven in Almelo? Je wil natuurlijk van alles op de hoogte blijven in het aankoopproces en het verkoopproces van je oude huis. Thoma Post is een full service makelaar, dit wil zeggen dat we je volledig ontzorgen in het complete proces.

Neem contact op

Thoma Post Hypotheken

Het kopen van een huis is een grote stap op zowel emotioneel als financieel gebied. Daarom staan we naast onze gedegen aan- of verkoopbegeleiding ook voor je klaar bij de hypotheek voor je huis. Onze erkend hypotheekadviseurs zijn volledig onafhankelijk en kijken naar je complete financiële situatie, om zo de allerbeste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie te vinden. Uiteraard gebeurt alles in nauw overleg met jou, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van jouw hypotheekaanvraag.

Thoma Post Makelaars

Thoma Post Makelaars is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied, bestaande uit de wijken van Almelo en omgeving, perfect bedienen. Ons team bestaande uit Bob, Frans en Carolien staat als makelaars in Almelo graag voor je klaar om je te voorzien van professionele en gedegen ondersteuning tijdens de aankoop van jouw huis in Almelo en omgeving.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure