Te koop Vriezenveenseweg Almelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Vriezenveenseweg in Almelo? Thoma Sanders jr. Makelaars helpt je graag verder! Door middel van jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zijn wij uitgegroeid tot de lokale én regionale specialist. Ons kantoor bevindt zich aan de Vriezenveenseweg 126, daarom weten wij als geen andere makelaar hoe het is om te wonen en werken aan deze straat in Almelo.

Actief als aankoopmakelaar

Het kopen van een huis is emotioneel en financieel gezien een grote stap in je leven. Je wil hierbij natuurlijk niets over het hoofd zien en dat begrijpen we bij Thoma Sanders jr. Makelaars goed. Om ervoor te zorgen dat je continu op de hoogte blijft van het allernieuwste huizenaanbod dat voldoet aan jouw woonwensen, schrijven we je graag in in het Thoma Post Woonwensensysteem. Je ontvangt zowel updates uit ons eigen aanbod als dat van collega-makelaars. Heb je een huis gezien dat voldoet aan jouw wensen? We gaan graag met je mee op bezichtiging en letten hierbij op belangrijke zaken zoals het energielabel, de omgeving waarin het huis te koop staat (aan de Vriezenveenseweg in Almelo) en de waarde van het huis. Tijdens de biedings- en onderhandelingsfase kijken we met een strategische blik met je mee, zodat jij je droomhuis kunt kopen tegen de beste voorwaarden en de allerbeste prijs. 

Thoma Sanders jr. Makelaars

Thoma Sanders jr. Makelaars is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Wil je meer weten over Thoma Sanders jr. Makelaars? Neem via deze pagina contact met ons op.