Teamfoto Almelo 2023 2

Te koop Vriezenveenseweg Almelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Vriezenveenseweg in Almelo? Thoma Post Makelaars Almelo (voorheen Thoma Sanders jr. Makelaars) helpt je graag verder! Door middel van jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zijn wij uitgegroeid tot de lokale én regionale specialist. Ons kantoor bevindt zich aan de Vriezenveenseweg 126, daarom weten wij als geen andere makelaar hoe het is om te wonen en werken aan deze straat in Almelo.

Actief als aankoopmakelaar

Het kopen van een huis is emotioneel en financieel gezien een grote stap in je leven. Je wil hierbij natuurlijk niets over het hoofd zien en dat begrijpen we bij Thoma Post Makelaars Almelo goed. Om ervoor te zorgen dat je continu op de hoogte blijft van het allernieuwste huizenaanbod dat voldoet aan jouw woonwensen, schrijven we je graag in in het Thoma Post Woonwensensysteem. Je ontvangt zowel updates uit ons eigen aanbod als dat van collega-makelaars.

Neem contact op

Heb je een huis gezien dat voldoet aan jouw wensen? We gaan graag met je mee op bezichtiging en letten hierbij op belangrijke zaken zoals het energielabel, de omgeving waarin het huis te koop staat (aan de Vriezenveenseweg in Almelo) en de waarde van het huis. Tijdens de biedings- en onderhandelingsfase kijken we met een strategische blik met je mee, zodat jij je droomhuis kunt kopen tegen de beste voorwaarden en de allerbeste prijs. 

Thoma Post Makelaars Almelo

Thoma Post Makelaars Almelo is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Wil je meer weten over Thoma Post Makelaars in Almelo? Neem via deze pagina contact met ons op. Wij hebben huizen in verschillende wijken in Almelo te koop. 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure