Makelaar Lochem – Thoma Post

Gratis waardebepaling aanvragen

Een huis of kantoorruimte kopen in Lochem? Of wil je je huis in Lochem en omstreken verkopen? De makelaars van Thoma Post beschikken over jarenlange ervaring en uitgebreide expertise. Thoma Post is jouw betrouwbare en ervaren makelaar in Lochem.

De kracht van Thoma Post Makelaars

Onze kracht bestaat uit een persoonlijke benadering en actieve aanpak. Onze betrokkenheid bij onze opdrachtgevers is groot en wij hebben een flexibele opstelling. Daarnaast staat Thoma Post Makelaars voor meer marktkennis, meer aanbod, meer service en meer kwaliteit. Onze dienstverlening is full-service en wij zorgen ervoor dat de verkoop van je huis vlekkeloos verloopt.

Lochem

Lochem heeft sinds 1233 stadsrechten en de historie is goed terug te zien in de stad. Kenmerkend voor deze historie zijn bijvoorbeeld de vele monumenten en de smalle, middeleeuwse straatjes in het centrum. Naast deze karakteristieke geschiedenis is er ook veel groen aanwezig in het Lochemse buitengebied en de vele omliggende kernen zoals Almen, Barchem, Epse, Joppe, Eefde en Laren.

Groot netwerk

Thoma Post Makelaars beschikt over eigen data met daarin meer dan 5500 woningzoekenden. Zo hebben wij de koper van je huis of bedrijfsruimte al gevonden nog voordat deze op Funda staat. Onze sociale media kanalen hebben meer dan 17000 volgers zodat je huis ook via sociale media onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kopers.

Altijd als eerste op de hoogte

Wil jij een huis kopen in Lochem en wil je geen huis missen? Schrijf je dan in voor Woonwensensysteem van Thoma Post Makelaars. Je kunt persoonlijke voorkeuren specificeren zoals het woningtype, de minimale oppervlakte en de locatie. Hierdoor houden wij jou telkens op de hoogte van het nieuwste woningaanbod in Lochem, zelfs voordat het op Funda staat.  Eenvoudiger wordt het niet om een geschikte woning of schitterend appartement te vinden.

Ook actief als aankoopmakelaar in Lochem en omstreken

Er komt veel kijken bij de aankoop en verkoop van een huis en je wilt daarbij natuurlijk niets over het hoofd zien. Wij zijn ook actief als aankoopmakelaar om je zo alle zorgen uit handen te nemen tijdens het kopen van een huis. Vanaf de keukentafel tot na het bezoek aan de notaris staan wij bij je zijde om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Naast een vestiging in Lochem hebben wij ook vestigingen in Deventer en Doetinchem en zijn wij onder andere actief als makelaar in Hengelo. Tevens vindt u ons veel in Twente. Juist op zoek naar een makelaarskantoor in het westen van het land? Thoma Post is ook werkzaam als makelaar in Amsterdam. En achterhoek zoals makelaar in Winterswijk.

Contact Makelaar Lochem

Meer weten over onze full-service dienstverlening? Roelof, Willem, Marleen, Carina, Nancy en Martine staan graag voor je klaar. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Postbus 120, 7240 AC
Prins Bernhardweg 7
7241 DH Lochem

KvK-nummer: 08037238

0573 222444 lochem@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Locatie


Diensten

Onze makelaars zijn specialist in de volgende gebieden:

Wij kennen de koper in Lochem en omstreken al

Het belangrijkst bij het verkopen van je woning is natuurlijk: hoe verkoop ik mijn huis zo snel mogelijk tegen de hoogste prijs? Dat is precies wat wij bij Thoma Post Makelaar Lochem voor je kunnen doen. Wij weten precies wie er naar jouw woning op zoek is! Daarnaast kunnen wij je ook helpen om voor jou de perfecte woning te zoeken. Hoe? Vertel ons je woonwensen en je bent altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod, zelfs nog VOORDAT het op Funda staat! Meld je snel aan voor ons woonwensen programma.

Neem contact op met jouw aankoopmakelaar in Lochem

Thoma Post woningmakelaar Lochem weet dat het aankopen van een woning niet over 1 nacht ijs gaat. Daarom hebben wij een helder stappenplan ontwikkeld welke wij met jou doorlopen om te komen tot de aankoop van jouw droomhuis. Wil jij ook graag weten hoe wij voor jou deze stappen kunnen inzetten? Neem dan contact op met één van onze onderstaande makelaars.

Veelgestelde vragen

Heb je altijd een makelaar nodig?

Ben je op zoek naar een huis in Lochem? Of wil jij jouw huis juist verkopen? Dan is de kans groot dat je wilt weten of je een makelaar moet inschakelen. Hoewel dit niet verplicht is, is het wel verstandig. Uit ervaring blijkt dat je anders vaak te veel betaalt of juist een te laag bedrag ontvangt tijdens de (ver)koop van een woning. Thoma Post Makelaars Lochem helpt jou graag, zodat je altijd een goede prijs ontvangt of betaalt. Bovendien beschikt ons makelaarskantoor over een groot netwerk, weten wij als eerste welke huizen op de markt komen en ontzorgen wij jou tijdens de (ver)koop.

Wat kan een makelaar voor jou betekenen?

Er bestaat een onderscheid tussen een aankoop- en verkoopmakelaar. Wil je een huis kopen in Lochem? Dan helpen de aankoopmakelaars van Thoma Post Makelaars Lochem jou met het vinden van een geschikte woning, de bezichtiging en tijdens de onderhandelingen. Tijdens de verkoop van een huis helpen onze verkoopmakelaars jou graag. Zij kunnen bijvoorbeeld de vraagprijs vaststellen, de woning te koop zetten en contact houden met geïnteresseerde partijen.

Wat is een NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Kies je voor een NVM makelaar? Dan kies je bewust voor een makelaar die voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Makelaars Lochem is als NVM makelaar trots op de kennis, ervaring en kwaliteit binnen het team.