Thoma Post Makelaars Lochem

Ben je op zoek naar een makelaar in Lochem om je huis te verkopen of juist om een huis aan te kopen? Zoek niet verder, Thoma Post Makelaar Lochem heeft het allemaal. Van aankoop tot verkoop, van taxatie tot verzekeringen. Niet voor niets is het motto van Thoma Post “Makelaars met méér”. Thoma Post Lochem is de woningmakelaar en bedrijfsmakelaar van Lochem die meer te bieden heeft en altijd goed bereikbaar is. Of het nu gaat om méér aanbod, méér kwaliteit, méér service of meer kennis van de lokale huizenmarkt in Lochem, Thoma Post Makelaar Lochem biedt het allemaal.

Een NVM makelaar met persoonlijke aandacht en vertrouwen

Een makelaar met meer dan 75 jaar ervaring en een makelaar die maandelijks meer dan 15.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig met de woningen adverteert in diverse media. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw of persoonlijk advies in hypotheken of verzekeren. De makelaars Arno Oosterveld en Roelof Vos staan je persoonlijk, met een heldere communicatie terzijde. Thoma Post Makelaars Lochem is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse vereniging van makelaars en taxateurs. Dit geeft extra vertrouwen bij een belangrijke gebeurtenis als de aankoop van een huis. Onze makelaars staan je graag persoonlijk terzijde, neem hiervoor contact met ons op.

Contactgegevens

Postbus 120, 7240 AC
Prins Bernhardweg 7
7241 DH Lochem

KvK-nummer: 08037238

0573 222444 lochem@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Locatie

Diensten

Onze makelaars zijn specialist in de volgende gebieden:

Wij kennen de koper in Lochem en omstreken al

Het belangrijkst bij het verkopen van je woning is natuurlijk: hoe verkoop ik mijn huis zo snel mogelijk tegen de hoogste prijs? Dat is precies wat wij bij Thoma Post Makelaar Lochem voor je kunnen doen. Wij weten precies wie er naar jouw woning op zoek is! Daarnaast kunnen wij je ook helpen om voor jou de perfecte woning te zoeken. Hoe? Vertel ons je woonwensen en je bent altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod, zelfs nog VOORDAT het op Funda staat! Meld je snel aan voor ons woonwensen programma.

Neem contact op met jouw aankoopmakelaar in Lochem

Thoma Post woningmakelaar Lochem weet dat het aankopen van een woning niet over 1 nacht ijs gaat. Daarom hebben wij een helder stappenplan ontwikkeld welke wij met jou doorlopen om te komen tot de aankoop van jouw droomhuis. Wil jij ook graag weten hoe wij voor jou deze stappen kunnen inzetten? Neem dan contact op met één van onze onderstaande makelaars.