Makelaar Almelo - Team Thoma Post Makelaars Almelo

Appartement Almelo

Ben je op zoek naar een appartement in Almelo? Er bestaan vele opties. Of het nu om kopen, verkopen, huren of verhuren gaat, bij Thoma Sanders jr. ben je aan het juiste adres. Lees verder en ontdek onze dienstverlening, die verder gaat op plekken waar andere makelaars stoppen.

Full service makelaar

Thoma Post Makelaars Almelo (voorheen Thoma Sanders jr.) is een full service makelaar. Dat betekent dat we je tijdens het gehele proces van (aan)koop of (ver)huur aan je zijde staan en zo veel mogelijk uit handen nemen waar nodig, zodat jij je kunt voorbereiden op de toekomstige verhuizing. Zo hebben we bijvoorbeeld een separate hypotheekafdeling, waar onze erkende hypotheekadviseurs je voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies. Je weet dan ook waar je aan toe bent op financieel gebied, wat wel zo fijn is als je op zoek bent naar een appartement in Almelo.

Neem contact op

Almelo als stad

Almelo is één van de drie grote Twentse steden en was ooit het bloeiende centrum van de Twentse textielindustrie.  Het is een stad met vele gezichten en karakter. De typische Almeloër is gesierd met de Twentse nuchterheid, zeer gastvrij en een beetje eigenzinnig. De stad heeft goede verbindingen middels het openbaar vervoer en snelwegen, waardoor ook andere steden in ons land makkelijk te bereiken zijn.

Thoma Post Makelaars Almelo

Ben je benieuwd wat Thoma Post Makelaars Almelo (Thoma Sanders jr.) voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op deze pagina over onze makelaar in Almelo of neem direct contact met ons op via 0546-459999. Onze makelaar Bob en zijn team staan je graag te woord in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maak een afspraak en wonen in Almelo is binnenkort een feit.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure