Appartement Almelo

Ben je op zoek naar een appartement in Almelo? Er bestaan vele opties. Of het nu om kopen, verkopen, huren of verhuren gaat, bij Thoma Sanders jr. ben je aan het juiste adres. Lees verder en ontdek onze dienstverlening, die verder gaat op plekken waar andere makelaars stoppen.

Full service makelaar

Thoma Sanders jr. is een full service makelaar. Dat betekent dat we je tijdens het gehele proces van (aan)koop of (ver)huur aan je zijde staan en zo veel mogelijk uit handen nemen waar nodig, zodat jij je kunt voorbereiden op de toekomstige verhuizing. Zo hebben we bijvoorbeeld een separate hypotheekafdeling, waar onze erkende hypotheekadviseurs je voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies. Je weet dan ook waar je aan toe bent op financieel gebied, wat wel zo fijn is als je op zoek bent naar een appartement in Almelo.

Almelo als stad

Almelo is één van de drie grote Twentse steden en was ooit het bloeiende centrum van de Twentse textielindustrie.  Het is een stad met vele gezichten en karakter. De typische Almeloër is gesierd met de Twentse nuchterheid, zeer gastvrij en een beetje eigenzinnig. De stad heeft goede verbindingen middels het openbaar vervoer en snelwegen, waardoor ook andere steden in ons land makkelijk te bereiken zijn.

Thoma Sanders jr.

Ben je benieuwd wat Thoma Sanders jr. voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op deze pagina of neem direct contact met ons op via 0546-459999. Onze makelaar Bob en zijn team staan je graag te woord in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.