Teamfoto Almelo 2023

Huis verkopen Almelo

De gemeente Almelo

De gemeente Almelo beslaat een oppervlakte van 69 km² en telt 72.883 inwoners. De gemeente Almelo is ontstaan uit een fusie tussen de gemeenten Ambt Almelo en Stad Almelo. Behalve de stad Almelo omvat de gemeente de kernen Aadorp, Bornerbroek en Mariaparochie (gedeeltelijk). De gemeente Almelo maakt deel uit van de Regio Twente.

Huis verkopen in Almelo

Wil je je huis verkopen in Almelo? Schakel onze makelaar in Almelo in. Bij Thoma Post Makelaars zijn we specialist in Almelo! Door onze unieke verkoopmethoden en eigen concepten pakken wij het verkoopproces net even wat anders aan dan onze collega’s. Wij bieden meer service, meer kwaliteit en garanderen je de maximale verkoopprijs van je huis als je deze gaat verkopen in Almelo en omstreken.

Neem contact op

De Woningproeverij

Ken je ons unieke verkoopconcept De Woningproeverij al?  Daarmee maken we van de bezichtigingen een waar feestje. Dit heeft zowel voor de eventuele kopers maar ook voor de verkopers een vele voordelen. Wil je daar meer over weten? Kijk dan op onze pagina thomapost.nl/woningproeverij-2/ en vraag vrijblijvend informatie aan!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving. Onze makelaars in Almelo helpen graag verder.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure