Makelaar Zutphen – Thoma Post Makelaars

Stationsplein 37
7201 MH Zutphen
KvK-nummer: 08185600

0575 515404
zutphen@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben jij op zoek naar een makelaar in Zutphen om je huidige woning te verkopen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis, een studio of appartement? Thoma Post Makelaars is actief als aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaar in Zutphen en omstreken. 

Zou je graag meer willen weten over wat ons full-service makelaarskantoor in Zutphen voor jou kan betekenen? We vertellen je graag meer over onze dienstverlening en het actuele woningaanbod in Zutphen en de nabije omgeving.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een gratis waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag).

Ons team

Onze medewerkers

Liontine Berghorst

Register Makelaar Taxateur / NVM-makelaar

Sandra Wanschers

Register Makelaar Taxateur / NVM-makelaar

Sandra Christiaans

Assistent Register Makelaar Taxateur

Laura Holtslag-Jansen

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Marketeer

Bryan Dijkhuis

Verduurzamingsexpert

Thoma Post: jouw makelaar in Zutphen

Onze makelaars Liontine Berghorst en Sandra Wanschers staan helder en op een persoonlijke manier aan je zijde. Ze hebben uitstekende connecties met diverse partijen die verwant zijn aan de makelaardij, zodat jij niets minder dan de beste service kunt verwachten. 

Je woning in Zutphen verkopen

Onze ervaren medewerkers beschikken over een uitgebreid netwerk, zodat we de koper van jouw huis al kennen voordat je woning te koop staat. Met oog voor detail ontzorgen we je tijdens één van de meest belangrijke stappen in je leven. 

Onze makelaarskantoren zijn naast Zutphen, ook te vinden in talloze andere steden in de regio. Sterker nog: wij zijn een begrip in Twente en de Achterhoek. Op zoek naar een makelaar in Almelo? Of een makelaar in Hengelo? Het verkopen van een woning kun je met een gerust hart overlaten aan alle makelaarskantoren van Thoma Post. 

Dé aankoopmakelaar in Zutphen

Je bestaande woning verkopen? Ook daar helpen onze makelaars in Zutphen je graag bij verder. Als je je appartement of woning in Zutphen of de nabije omgeving te koop wilt aanbieden, staan onze verkoopspecialisten je graag bij. Samen stellen we een verkoopplan op, om er zeker van te zijn dat de verkoop een groot succes wordt.

Aangesloten bij NVM

Een betrouwbare makelaar in Zutphen nodig? Je hoeft niet verder te zoeken, want Thoma Post Makelaars Zutphen is ook nog eens aangesloten bij de NVM U.A. (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.)). Als lid van de NVM streven we de drie uitgangspunten van de NVM U.A., deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid, met goed gevolg na. Dit alles doen we voor jou, zodat je de beste service en het beste resultaat ontvangt.

Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar nodig?

Wanneer jij een huis in Zutphen gaat kopen of verkopen, vraag jij je mogelijk af of het altijd nodig is om een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit wel een verstandige keuze is. 

Onze makelaars in Zutphen beschikken over een groot netwerk, ontzorgen jou tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een huis nooit zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvang je altijd een goede prijs voor jouw huis en betaal je nooit te veel.

Wat doet Thoma Post makelaars in Zutphen?

Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Zutphen. 

De verkoopmakelaar kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning in Zutphen, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat betekent NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar in Zutphen, weet je zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Zutphen is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service die wordt geleverd.

Thoma Post Woonwensen

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Schrijf je dan nu in!


Aanmelden

Wat mensen zeggen over ons

Wij zijn trots op onze recensies en delen deze graag met u.

Locatie: Makelaar Zutphen - Thoma Post Makelaars

Apeldoorn | Verkoper van Wolframstraat 54

"Goede service, deskundig in de Apeldoornse markt en snelle en persoonlijke benadering. Zeker een makelaar om aan te bevelen."

Lees alle referenties