Thoma Post Makelaars Zutphen

Welkom bij Thoma Post Makelaars Zutphen

Ben jij op zoek naar een NVM woningmakelaar in Zutphen om je huis te verkopen? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe woning? Thoma Post Zutphen is actief als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en verhuurmakelaar in Zupthen en omstreken. Bij ons staat service, aandacht, inzicht en aanbod centraal, we zeggen niet voor niets “Makelaars met meer…”. Thoma Post Makelaar Zutphen helpt je graag verder!
Neem contact op >

Aangesloten bij NVM

Thoma Post Makelaars Zutphen is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dat geeft extra vertrouwen bij een van de meest belangrijke stappen in je leven. De makelaars Liontine Berghorst en Sandra Wanschers staan je persoonlijk en met een heldere communicatie terzijde.

Contactgegevens

Stationsplein 37
7201 MH Zutphen

0575 515404 zutphen@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

 

Locatie

Thoma Post Zutphen is dé makelaar van Zutphen en omstreken. We zijn gevestigd aan het Stationsplein. Vanuit dit strategisch gelegen kantoor kunnen wij de markt in Zutphen en omgeving perfect bedienen en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meer weten? Kom gerust langs indien je vragen hebt over onze dienstverlening!

Diensten

Onze makelaars zijn specialist in de volgende gebieden:

Wil jij ook graag advies van een aankoopmakelaar?

Thoma Post Makelaars staat je graag persoonlijk te woord en helpt jou in uw zoektocht naar de perfecte woning die past bij jouw woonwensen. Om te komen tot de juiste keuzes hebben wij een woning -kopen-stappenplan ontwikkeld die resulteert in de juiste keuze. Neem gerust contact met één van onze makelaars op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vind jouw droomhuis in Zutphen

Thoma Post Makelaar Zutphen kan je helpen bij het vinden van je droomhuis. Vertel ons je woonwensen en wij houden je op de hoogte van ons nieuwste aanbod dat precies past bij jouw voorkeuren, zelfs nog voordat het aanbod op Funda staat. Zo weet je zeker dat je droomhuis niet aan jouw neus voorbij gaat!

Naar het Woonwensen programma