Makelaar Zutphen – Thoma Post

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben jij op zoek naar een makelaar in Zutphen om je huis te verkopen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis of appartement? Thoma Post Makelaars is actief als aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaar in Zutphen en omstreken. Thoma Post Makelaars Zutphen helpt je graag verder! Bekijk ons actuele aanbod in Zutphen.

Kom gerust langs indien je vragen hebt over onze dienstverlening!

Makelaars met meer

Thoma Post Makelaars is Makelaars met meer. Onze ervaren medewerkers beschikken over een uitgebreid netwerk, zodat we de koper van jouw huis al kennen voordat je woning te koop staat. Met oog voor detail ontzorgen we je tijdens één van de meest belangrijke stappen in je leven. Onze makelaarskantoren zijn te vinden in talloze andere steden. Wij zijn een begrip in Twente en De Achterhoek. Op zoek naar een makelaar in Almelo? Of een makelaar in Hengelo? Bij ons ben je hoe dan ook aan het juiste adres.

Makelaar in Zutphen

Aan de oever van de IJssel ligt Zutphen, een Hanzestad met 50.000 inwoners. De gunstige ligging van de stad zorgt voor de aanwezigheid van een prachtig buitengebied. Ook de stad zelf is uniek: Zutphen geeft plaats aan diverse monumenten, cultuur, theater en een gevarieerd winkelaanbod. Daarnaast beschikt Zutphen over een ziekenhuis en station. Dit zijn de voordelen waarmee je te maken krijgt bij een huis kopen in Zutphen.

Aangesloten bij NVM

Een betrouwbare makelaar in Zutphen nodig? Je hoeft niet verder te zoeken, want Thoma Post Makelaars Zutphen is ook nog eens aangesloten bij de NVM U.A. (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.)). Als lid van de NVM streven we de drie uitgangspunten van de NVM U.A., deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid, met goed gevolg na. Dit alles doen we voor jou, zodat je de beste service en het beste resultaat ontvangt.

Thoma Post; dé makelaar in Zutphen

Onze makelaars Liontine Berghorst en Sandra Wanschers staan helder en op een persoonlijke wijze aan je zijde. Ze hebben uitstekende connecties met diverse partijen die verwant zijn aan de makelaardij zodat jij weet waar je aan toe bent tijdens de koop of verkoop van een huis of kantoorruimte. Met de afdeling Thoma Post Hypotheken en onze gratis verhuisservice zijn we een full-service makelaar in Zutphen en omstreken. Thoma Post Makelaars heeft verder een makelaars in Apeldoorn en makelaars in Deventer. Voor de aankoop of verkoop van woningen in het westen van het land kun je terecht bij Thoma Post als makelaar Amsterdam e.o.

Contactgegevens

Stationsplein 37
7201 MH Zutphen
KvK-nummer: 08185600

0575 515404 zutphen@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Locatie

Thoma Post Zutphen is dé makelaar van Zutphen en omstreken. We zijn gevestigd aan het Stationsplein. Vanuit dit strategisch gelegen kantoor kunnen wij de markt in Zutphen en omgeving perfect bedienen en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meer weten? Kom gerust langs indien je vragen hebt over onze dienstverlening!


Diensten

Onze makelaars zijn specialist in de volgende gebieden:

Wil jij ook graag advies van een aankoopmakelaar?

Thoma Post Makelaars staat je graag persoonlijk te woord en helpt jou in uw zoektocht naar de perfecte woning die past bij jouw woonwensen. Om te komen tot de juiste keuzes hebben wij een woning -kopen-stappenplan ontwikkeld die resulteert in de juiste keuze. Neem gerust contact met één van onze makelaars op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vind jouw droomhuis in Zutphen

Thoma Post Makelaar Zutphen kan je helpen bij het vinden van je droomhuis. Vertel ons je woonwensen en wij houden je op de hoogte van ons nieuwste aanbod dat precies past bij jouw voorkeuren, zelfs nog voordat het aanbod op Funda staat. Zo weet je zeker dat je droomhuis niet aan jouw neus voorbij gaat!

Naar het Woonwensen programma

Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar nodig?

Wanneer jij een huis in Zutphen gaat kopen of verkopen, vraag jij je mogelijk af of het altijd nodig is om een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit wel een verstandige keuze is. Makelaars beschikken over een groot netwerk, ontzorgen jou tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een huis nooit zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvang je altijd een goede prijs voor jouw huis of betaal je juist niet teveel.

Wat doen de Thoma Post makelaars in Zutphen?

Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Zutphen. De verkoopmakelaar kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat betekent NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar, weet je zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Zutphen is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service die wordt geleverd.