Makelaar Zutphen

Contactinformatie

Stationsplein 37
7201 MH Zutphen
KvK-nummer: 08185600
BTW-nummer: NL820221570B01

0575 - 51 54 04
zutphen@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Een afspraak plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!


Dé makelaar in Zutphen

Ben jij op zoek naar een makelaar in Zutphen om je huidige woning te verkopen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis, een studio of appartement? Thoma Post Makelaars is actief als aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaar in Zutphen en omstreken.

Zou je graag meer willen weten over wat ons full-service makelaarskantoor in Zutphen voor jou kan betekenen? We vertellen je graag meer over onze dienstverlening en het actuele woningaanbod in Zutphen en de nabije omgeving. Wij hebben een ruim aanbod aan koopwoningen in Zutphen.

Gratis waardebepaling

Kaart Werkgebied Zutphen

Ons team

Teamfoto Thoma Post Makelaars Zutphen
v.l.n.r.: Sandra Wanschers-Dijkhof, Laura Holtslag-Jansen, Sandra Christiaans, Dennis Smit

Onze medewerkers

Dennis Smit

Dennis Smit

Register Makelaar Taxateur

Laura Holtslag Jansen

Laura Holtslag-Jansen

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Sandra Christiaans

Sandra Christiaans

Assistent Register Makelaar Taxateur

Sandra Wanschers

Sandra Wanschers-Dijkhof

NVM-lid, Register Makelaar Taxateur

Marvin Van Gijn

Marvin van Gijn

Hypotheekadviseur

Lisan Vochteloo

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Silke Leferink

Marketeer


Thoma Post: jouw makelaar in Zutphen

Onze makelaar Sandra Wanschers staat helder en op een persoonlijke manier aan je zijde. Ze heeft een uitstekende connecties met diverse partijen die verwant zijn aan de makelaardij, zodat jij niets minder dan de beste service kunt verwachten. Schakel ons in en wie weet kun je binnenkort wonen in Zutphen!

Je woning in Zutphen verkopen

Onze ervaren medewerkers beschikken over een uitgebreid netwerk, zodat we de koper van jouw huis al kennen voordat je woning te koop staat. Met oog voor detail ontzorgen we je tijdens één van de meest belangrijke stappen in je leven.

Onze makelaarskantoren zijn naast Zutphen, ook te vinden in talloze andere steden in de regio. Sterker nog: wij zijn een begrip in Twente en de Achterhoek. Op zoek naar een makelaar in Almelo? Of een makelaar in Hengelo? Of een makelaar in Apeldoorn? Het verkopen van een woning kun je met een gerust hart overlaten aan alle makelaarskantoren van Thoma Post.

Dé aankoopmakelaar in Zutphen

Je bestaande woning verkopen? Ook daar helpen onze makelaars in Zutphen je graag bij verder. Als je je appartement of woning in Zutphen of de nabije omgeving te koop wilt aanbieden, staan onze verkoopspecialisten je graag bij. Samen stellen we een verkoopplan op, om er zeker van te zijn dat de verkoop een groot succes wordt.

Aangesloten bij NVM

Een betrouwbare makelaar in Zutphen nodig? Je hoeft niet verder te zoeken, want Thoma Post Makelaars Zutphen is ook nog eens aangesloten bij de NVM U.A. (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.)). Als lid van de NVM streven we de drie uitgangspunten van de NVM U.A., deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid, met goed gevolg na. Dit alles doen we voor jou, zodat je de beste service en het beste resultaat ontvangt. Ben je op zoek naar een woningtaxateur in Zutphen? Ook dan ben je bij Thoma Post aan het juiste adres.

 


Hypotheken

Over Thoma Post Hypotheken

Bij Thoma Post Hypotheken willen wij niks minder dan de beste financiering voor jouw woning. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn worden wij niet beloond door de banken. Wij adviseren niet vanuit de uitgangspunten van de bank, maar vanuit jouw wensen en mogelijkheden. Met een ruim assortiment aan geldverstrekkers vinden wij voor jou altijd de beste deal. Niet alleen op het gebied van rente maar ook op het gebied van voorwaarden.

Lees verder

Hypotheken Teamfoto

Verduurzamen

Je huis verduurzamen met Thoma Post Makelaars

Verduurzamen wordt steeds belangrijker en ook bij Thoma Post Makelaars zijn wij ons daarvan bewust. Dankzij onze samenwerking met GavoorA hebben we óók alles in huis voor een energiezuiniger en comfortabeler thuis!

GavoorA is namelijk dé verduurzamingsspecialist die jou volledig kan ontzorgen tijdens het verduurzamen van je nieuwe huis.

Lees verder

Thoma Post Verduurzamen

Locatie

  • Provincie Gelderland
  • Plaats Zutphen
  • Adres Stationsplein 37
  • Postcode 7201 MH

Reviews over ons kantoor op funda

Bekijk alle reviews


Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar nodig?
Wanneer jij een huis in Zutphen gaat kopen of verkopen, vraag jij je mogelijk af of het altijd nodig is om een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit wel een verstandige keuze is. Onze makelaars in Zutphen beschikken over een groot netwerk, ontzorgen jou tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een huis nooit zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvang je altijd een goede prijs voor jouw huis en betaal je nooit te veel.

Wat doet Thoma Post makelaars in Zutphen?
Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Zutphen. De verkoopmakelaar kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning in Zutphen, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat betekent NVM makelaar?
De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar in Zutphen, weet je zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Zutphen is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service die wordt geleverd.

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.