Makelaar Wierden

Al sinds de dertiende eeuw is Wierden op de kaart te vinden. Het dorp bestond toen uit slechts enkele boerderijen met een aantal inwoners, maar is inmiddels uitgegroeid tot een gemeente met ruim 24.000 inwoners. De ligging nabij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en de rust en ruimte die er te vinden is, is kenmerkend voor Wierden.

Unieke verkoopmethodes

Onze unieke verkoopmethodes zorgen ervoor dat jouw huis in Wierden snel verkocht wordt. Zo organiseren wij bijvoorbeeld tijdens een bezichtiging de Woningproeverij, waarbij alle geïnteresseerden in één keer langs komen en met een hapje en drankje je huis kunnen bekijken. Met een uitgebreid netwerk, zowel offline als online, ben je verzekerd van een groot bereik van de presentatie van je huis in Wierden en omgeving.

Full-service

Wij zijn een full-service makelaar. Naast het kopen, verkopen, huren en verhuren van huizen in Wierden en omgeving, hebben we een separate hypotheken afdeling en een separate taxatieafdeling. Vanaf het moment dat je bij ons komt tot na de notaris: we nemen je alle zorgen uit handen.

Thoma Sanders jr. Makelaars

Thoma Sanders jr. Makelaars is gevestigd als makelaar in Almelo en weet dan ook als geen ander wat er speelt in de regio Twente. Wil je meer weten? Bob, Carolien en Frans vertellen je graag meer over onze dienstverlening. Neem contact op via onderstaande gegevens:

Thoma Sanders jr.
Vriezenveenseweg 126
7602 AK Almelo

0546 459 999
info@thomasanders.nl