Teamfoto Almelo 2023 2

Makelaar Wierden

Al sinds de dertiende eeuw is Wierden op de kaart te vinden. Het dorp bestond toen uit slechts enkele boerderijen met een aantal inwoners, maar is inmiddels uitgegroeid tot een gemeente met ruim 24.000 inwoners. De ligging nabij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en de rust en ruimte die er te vinden is, is kenmerkend voor Wierden.

Unieke verkoopmethodes

Onze unieke verkoopmethodes zorgen ervoor dat jouw huis in Wierden snel verkocht wordt. Zo organiseren wij bijvoorbeeld tijdens een bezichtiging de Woningproeverij, waarbij alle geïnteresseerden in één keer langs komen en met een hapje en drankje je huis kunnen bekijken. Met een uitgebreid netwerk, zowel offline als online, ben je verzekerd van een groot bereik van de presentatie van je huis in Wierden en omgeving.

Neem contact op

Full-service

Wij zijn een full-service makelaar. Naast het kopen, verkopen, huren en verhuren van huizen in Wierden en omgeving, hebben we een separate hypotheken afdeling en een separate taxatieafdeling. Vanaf het moment dat je bij ons komt tot na de notaris: we nemen je alle zorgen uit handen. Zo kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een bedrijfspand in Wierden.

Thoma Post Makelaars

Thoma Post Makelaars is gevestigd als makelaar in Almelo en weet dan ook als geen ander wat er speelt in de regio Twente. Ook voor een nieuwbouwwoning in Wierden kun je bij ons terecht. Wil je meer weten? Bob, Mart, Carolien en Jessica vertellen je graag meer over onze dienstverlening. Neem contact op via onderstaande gegevens voor een huis kopen in Wierden:

Thoma Post Makelaars Almelo
Vriezenveenseweg 126
7602 AK Almelo

0546 459 999
almelo@thomapost.nl

Ook voor het verkopen van je huis in Wierden kun je bij Thoma Post terecht.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure