Makelaar Hengelo – Thoma Post

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je op zoek naar een makelaar in Hengelo omdat je een huis wilt kopen in Hengelo? Of wil je juist je huis, appartement of studio verkopen? Bij Thoma Post Makelaars ben je aan het goede adres. Steven, Koen, Maarten, Susan, Marieke en Lisa staan graag voor je klaar. Thoma Post Makelaars is jouw ervaren en betrouwbare makelaar in Hengelo!

Persoonlijk contact

Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Of je nu je huis via ons wil verkopen of juist op zoek bent naar een plek om te wonen, je kunt altijd rekenen op persoonlijk contact vanaf het eerste gesprek tot na het bezoek aan de notaris.

Makelaars met meer

Makelaars met meer, dat zeggen we niet voor niets. Meer kennis, ervaring en persoonlijk contact staan bij ons centraal en we zetten dan ook graag die extra stap. Bij ons kun je ook terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies en taxaties en onze gratis verhuisservice. Doordat we beschikken over jarenlange expertise en op de hoogte zijn van wat er speelt in Hengelo, zijn we al jaren een begrip in deze regio. Naast Hengelo zijn wij actief in talloze andere steden. Zo zijn wij onder andere zeer bekend als makelaar in Amsterdam en als makelaar in Zutphen. Tevens vind je ons in De Achterhoek én Twente. 

Hengelo

Hengelo is een dynamische stad in Twente en de volledige gemeente telt ruim 80.000 inwoners. Er is altijd iets te doen in Hengelo. Zo vind je in de binnenstad veel winkels die de gelegenheid geven om uitgebreid te winkelen en vind je er vele gezellige terrassen aan onder andere de Pastoriestraat. De groene omgeving in het buitengebied biedt genoeg kans om de stadse drukte te ontvluchten voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Thoma Post Makelaars Hengelo

We staan je graag persoonlijk te woord. Neem contact op met Thoma Post Makelaar Hengelo via onderstaande gegevens indien je meer wil weten over onze uitgebreide dienstverlening. Ook voor een makelaar in Borne, makelaar in Apeldoorn of voor makelaardij in Enschede ben je bij ons aan het juiste adres! Onze makelaarskantoren zijn ook te vinden in talloze andere steden. 

Contactgegevens

Enschedesestraat 41
7551 EJ Hengelo
KvK-nummer: 61450081

074 2501700 hengelo@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

 

Wij stellen ons graag aan je voor

Foto van Steven Elst
Steven Elst Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Koen Lenderink
Koen Lenderink Register Makelaar Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Maarten Tuiten
Maarten Tuiten Register Makelaar Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Susan ter Pelle
Susan ter Pelle Commercieel Medewerkster Binnendienst Stuur een e-mail
Foto van Marieke van Rooijen
Marieke van Rooijen Aankoopbegeleider / Commercieel Medewerker Binnendienst Stuur een e-mail
Foto van Lisa Karsten
Lisa Karsten Commercieel Medewerkster Binnendienst Stuur een e-mail
Foto van Lisan Vochteloo
Lisan Vochteloo Hoofd Marketing Stuur een e-mail
Foto van Silke Leferink
Silke Leferink Marketeer Stuur een e-mail

Locatie

Thoma Post heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam. 1 van onze kantoren is gevestigd in Hengelo aan de Enschedesestraat. Vanuit dit strategisch gunstig gelegen kantoor kunnen wij de markt in Hengelo en omgeving perfect bedienen en zijn we bovendien altijd op de hoogte van wat er speelt in deze regio.

Diensten Thoma Post Hengelo

Wij hebben veel specialisten in dienst, waardoor we een breed aanbod van diensten kunnen aanbieden. Zo kun je bij ons terecht voor o.a. kopen, verkopen, aankopen, huren, verhuren, beleggen, hypotheken, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, certificeringen en taxaties. Dynamisch, actief en enthousiast zijn onze kenmerken en service. Aandacht, inzicht en aanbod staan bij ons centraal. We zeggen niet voor niets “Makelaars met meer…”. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met:

Vertel ons je woonwensen

Het belangrijkste bij het verkopen van een huis is natuurlijk: hoe verkoop ik zo snel mogelijk mijn huis tegen de hoogste prijs? Thoma Post Makelaars Hengelo is hierin dé specialist. Wij weten exact wie de zoeker is, waar hij of zij wil wonen en welk budget er beschikbaar is. Dit doen we met onze speciale woonwensen tool.

Wanneer je ons je woonwensen doorgeeft houden wij je op de hoogte van ons nieuwste aanbod, zelfs VOORDAT het op Funda staat! Vertel ons je woonwensen, dan helpen wij je verder met de zoektocht naar het huis van je dromen.

Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar nodig?

Wanneer jij een huis in Hengelo wilt kopen of verkopen, vraag jij je mogelijk af of het noodzakelijk is om een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit altijd een verstandige keuze is. Makelaars beschikken over een groot netwerk, ontzorgen jou (bijna) volledig en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een huis nooit zorgen te maken over complex papierwerk. Bovendien ontvang je altijd een goede prijs voor jouw woning of betaal je juist niet teveel.

Wat doet een makelaar in Hengelo?

Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Hengelo. De verkoopmakelaar kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis te koop zetten en het contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat betekent NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar, weet je zeker dat het kantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Hengelo is als NVM-lid trots op de uitmuntende kwaliteit en professionaliteit die wordt geleverd.