Makelaar Hengelo – Thoma Post Makelaars

Enschedesestraat 41
7551 EJ Hengelo
KvK-nummer: 61450081

074 2501700
hengelo@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

 

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je op zoek naar een makelaar in Hengelo omdat je een huis wilt kopen in Hengelo? Of wil je juist je huis, appartement of studio verkopen? Bij Thoma Post Makelaars ben je aan het goede adres. Steven, Koen, Maarten, Susan, Marieke en Lisa staan graag voor je klaar. Thoma Post Makelaars is jouw ervaren en betrouwbare makelaar in Hengelo!

Thoma Post Makelaars Hengelo

We staan je graag persoonlijk te woord. Neem contact op met Thoma Post Makelaar Hengelo via onderstaande gegevens indien je meer wil weten over onze uitgebreide dienstverlening. Ook voor een makelaar in Borne, makelaar in Apeldoorn of voor makelaardij in Enschede ben je bij ons aan het juiste adres! Onze makelaarskantoren zijn ook te vinden in talloze andere steden. 

Gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een gratis waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag).

Ons team

Onze medewerkers

Steven Elst

Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid

Koen Lenderink

Register Makelaar Taxateur / NVM-lid

Maarten Tuiten

Register Makelaar Taxateur / NVM-lid

Susan ter Pelle

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Marieke van Rooijen

Aankoopbegeleider / Commercieel Medewerker Binnendienst

Lisa Karsten

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Marketeer

Waarom Thoma Post Hengelo?

Persoonlijk contact

Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Of je nu je huis via ons wil verkopen of juist op zoek bent naar een plek om te wonen, je kunt altijd rekenen op persoonlijk contact vanaf het eerste gesprek tot na het bezoek aan de notaris.

Makelaars met meer

Makelaars met meer, dat zeggen we niet voor niets. Meer kennis, ervaring en persoonlijk contact staan bij ons centraal en we zetten dan ook graag die extra stap. Bij ons kun je ook terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies en taxaties en onze gratis verhuisservice. Doordat we beschikken over jarenlange expertise en op de hoogte zijn van wat er speelt in Hengelo, zijn we al jaren een begrip in deze regio. Naast Hengelo zijn wij actief in talloze andere steden. Zo zijn wij onder andere zeer bekend als makelaar in Amsterdam en als makelaar in Zutphen. Tevens vind je ons in De Achterhoek én Twente. 

Hengelo

Hengelo is een dynamische stad in Twente en de volledige gemeente telt ruim 80.000 inwoners. Er is altijd iets te doen in Hengelo. Zo vind je in de binnenstad veel winkels die de gelegenheid geven om uitgebreid te winkelen en vind je er vele gezellige terrassen aan onder andere de Pastoriestraat. De groene omgeving in het buitengebied biedt genoeg kans om de stadse drukte te ontvluchten voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Onze diensten

Wij hebben veel specialisten in dienst, waardoor we een breed aanbod van diensten kunnen aanbieden. Zo kun je bij ons terecht voor o.a. kopen, verkopen, aankopen, huren, verhuren, beleggen, hypotheken, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, certificeringen en taxaties. Dynamisch, actief en enthousiast zijn onze kenmerken en service. Aandacht, inzicht en aanbod staan bij ons centraal. We zeggen niet voor niets “Makelaars met meer…”. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met:

Vertel ons je woonwensen

Het belangrijkste bij het verkopen van een huis is natuurlijk: hoe verkoop ik zo snel mogelijk mijn huis tegen de hoogste prijs? Thoma Post Makelaars Hengelo is hierin dé specialist. Wij weten exact wie de zoeker is, waar hij of zij wil wonen en welk budget er beschikbaar is. Dit doen we met onze speciale woonwensen tool.

Wanneer je ons je woonwensen doorgeeft houden wij je op de hoogte van ons nieuwste aanbod, zelfs VOORDAT het op Funda staat! Vertel ons je woonwensen, dan helpen wij je verder met de zoektocht naar het huis van je dromen.

Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar nodig?

Wanneer jij een huis in Hengelo wilt kopen of verkopen, vraag jij je mogelijk af of het noodzakelijk is om een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit altijd een verstandige keuze is. Makelaars beschikken over een groot netwerk, ontzorgen jou (bijna) volledig en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een huis nooit zorgen te maken over complex papierwerk. Bovendien ontvang je altijd een goede prijs voor jouw woning of betaal je juist niet teveel.

Wat doet een makelaar in Hengelo?

Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Hengelo. De verkoopmakelaar kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis te koop zetten en het contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat betekent NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar, weet je zeker dat het kantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Hengelo is als NVM-lid trots op de uitmuntende kwaliteit en professionaliteit die wordt geleverd.

Thoma Post Woonwensen

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Schrijf je dan nu in!


Aanmelden

Wat mensen zeggen over ons

Wij zijn trots op onze recensies en delen deze graag met u.

Locatie: Makelaar Hengelo - Thoma Post Makelaars

Apeldoorn | Verkoper van Wolframstraat 54

"Goede service, deskundig in de Apeldoornse markt en snelle en persoonlijke benadering. Zeker een makelaar om aan te bevelen."

Lees alle referenties