Thoma Post Makelaars Hengelo

Op zoek naar een makelaar in Hengelo om je huis te verkopen? Of ben je op zoek naar een nieuwe woning in Hengelo? Dan ben je bij Thoma Post Makelaar Hengelo op de juiste plek. Wij weten wat er speelt op de woningmarkt en bij de verkoper, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange expertise zijn we al jaren een begrip in deze regio. De makelaars Steven Elst, Koen Lenderink en Maarten Tuiten staan je graag persoonlijk te woord.
Neem contact op >

Contactgegevens

Enschedesestraat 41
7551 EJ Hengelo
KvK-nummer: 61450081

074 2501700 hengelo@thomapost.nl +31 (0)6 34 10 18 08

op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

 

Locatie

Thoma Post heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam. 1 van onze kantoren is gevestigd in Hengelo aan de Enschedesestraat. Vanuit dit strategisch gunstig gelegen kantoor kunnen wij de markt in Hengelo en omgeving perfect bedienen en zijn we bovendien altijd op de hoogte van wat er speelt in deze regio.

Diensten Thoma Post Hengelo

Wij hebben veel specialisten in dienst, waardoor we een breed aanbod van diensten kunnen aanbieden. Zo kun je bij ons terecht voor o.a. kopen, verkopen, aankopen, huren, verhuren, beleggen, hypotheken, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, certificeringen en taxaties. Dynamisch, actief en enthousiast zijn onze kenmerken en service. Aandacht, inzicht en aanbod staan bij ons centraal. We zeggen niet voor niets “Makelaars met meer…”. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met:

Vertel ons je woonwensen

Het belangrijkste bij het verkopen van een huis is natuurlijk: hoe verkoop ik zo snel mogelijk mijn huis tegen de hoogste prijs? Thoma Post Makelaars Hengelo is hierin dé specialist. Wij weten exact wie de zoeker is, waar hij of zij wil wonen en welk budget er beschikbaar is. Dit doen we met onze speciale woonwensen tool.

Wanneer je ons je woonwensen doorgeeft houden wij je op de hoogte van ons nieuwste aanbod, zelfs VOORDAT het op Funda staat! Vertel ons je woonwensen, dan helpen wij je verder met de zoektocht naar het huis van je dromen.