Makelaar Hengelo | Thoma Post Makelaars Hengelo

Welkom bij Thoma Post Makelaars Hengelo

Op zoek naar een makelaar in Hengelo om je huis te verkopen? Of ben je op zoek naar een nieuwe woning in Hengelo? Dan ben je bij Thoma Post Makelaar Hengelo op de juiste plek. Wij weten wat er speelt op de woningmarkt en bij de verkoper, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange expertise zijn we al jaren een begrip in deze regio. De makelaars Steven Elst, Koen Lenderink en Maarten Tuiten staan je graag persoonlijk te woord.
Neem contact op >

Locatie vestiging Hengelo

Thoma Post heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam. 1 van onze kantoren is gevestigd in Hengelo aan de Enschedesestraat. Vanuit dit strategisch gunstig gelegen kantoor kunnen wij de markt in Hengelo en omgeving perfect bedienen en zijn we bovendien altijd op de hoogte van wat er speelt in deze regio.

Diensten Thoma Post Makelaar Hengelo

Wij hebben veel specialisten in dienst, waardoor we een breed aanbod van diensten kunnen aanbieden. Zo kun je bij ons terecht voor o.a. kopen, verkopen, aankopen, huren, verhuren, beleggen, hypotheken, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, certificeringen en taxaties. Dynamisch, actief en enthousiast zijn onze kenmerken en service. Aandacht, inzicht en aanbod staan bij ons centraal. We zeggen niet voor niets “Makelaars met meer…”. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met:

Vertel ons je woonwensen

Het belangrijkste bij het verkopen van een huis is natuurlijk: hoe verkoop ik zo snel mogelijk mijn huis tegen de hoogste prijs? Thoma Post Makelaars Hengelo is hierin dé specialist. Wij weten exact wie de zoeker is, waar hij of zij wil wonen en welk budget er beschikbaar is. Dit doen we met onze speciale woonwensen tool.

Wanneer je ons je woonwensen doorgeeft houden wij je op de hoogte van ons nieuwste aanbod, zelfs VOORDAT het op Funda staat! Vertel ons je woonwensen, dan helpen wij je verder met de zoektocht naar het huis van je dromen.

Ben je op zoek naar een NVM aankoopmakelaar in Hengelo en omstreken?

Thoma Post Makelaar Hengelo is aangesloten bij het NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit geeft vertrouwen bij 1 van de belangrijkste en spannendste stappen in je leven. Meer weten over het NVM en de voordelen die dit lidmaatschap met zich meebrengt? Neem dan eens een kijkje op de site van het NVM .

Overige vestigingen van Thoma Post

Naast de vestiging in Hengelo heeft Thoma Post Makelaars nog diverse andere kantoren, verspreid door Nederland. Ons totale team bestaat uit meer dan 50 medewerkers met elk hun eigen specialisme. We hebben vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hengelo, Lochem, Winterswijk en Zutphen. Hierdoor beschikken we over een enorme marktkennis, deskundigheid en kwaliteit.

Contactgegevens

Enschedesestraat 41
7551 EJ Hengelo

074 2501700 hengelo@thomapost.nl +31 (0)6 34 10 18 08

op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Aangepaste openingstijden:

Goede Vrijdag geopend tot 13:00 uur

2e Paasdag gesloten

10 & 11 mei gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag

27 april gesloten i.v.m. Koningsdag

Wij stellen ons graag aan u voor

Foto van Steven Elst
Steven Elst Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Koen Lenderink
Koen Lenderink Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Maarten Tuiten
Maarten Tuiten Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Milou de Vries
Milou de Vries Assistent Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Nienke Bieleman
Nienke Bieleman Commercieel medewerkster binnendienst Stuur een e-mail