Makelaar Winterswijk – Thoma Post Makelaars

Burgemeester Bosmastraat 2d
7101 DG Winterswijk
KvK-nummer: 70289190

 

0543-516151
winterswijk@thomapost.nl

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Een afspraak plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!

Gratis waardebepaling aanvragen

Welkom bij Thoma Post: jouw makelaar in Winterwijk en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een woning in Winterswijk, of juist je huis in de omgeving van Winterswijk te koop wilt aanbieden: Thoma Post, het oude Thoma Enning Makelaars, is hiervoor het aangewezen makelaarskantoor. 

Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoop- en verkoopmakelaar kennen wij de lokale huizenmarkt in Winterswijk als geen ander. Ben je benieuwd wat Thoma Post Makelaars voor jou kan betekenen? Wij vertellen je hier graag meer over. 

Gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een gratis waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag).

Ons team

Onze medewerkers

Tom Schreurs

Directeur-Partner / Register Makelaar / Register Taxateur / NVM-lid

Gerrit Vervelde

Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid

Timon Klanderman

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Engeline Schreurs- Sellink

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Barbara Nijenhuis

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Nolda Bolwerk

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Marketeer

Thoma Enning Makelaars Winterswijk

In januari 2018 zijn Thoma Post Winterswijk en Enning Makelaars samen verder gegaan onder de naam Thoma Enning Makelaars Winterswijk. Dankzij deze samenvoeging hebben we onze krachten kunnen bundelen. Hierdoor zijn wij hét full-service makelaarskantoor in Winterwijk, met alle kennis onder één dak. Thoma Enning heeft zich momenteel aangesloten bij Thoma Post. 

Thoma Enning (nu Thoma Post) is een begrip in Winterswijk, en dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Of je nu graag onze expertise wilt inschakelen bij de aankoop van een woning, of het huren van een bedrijfspand: onze ervaren specialisten helpen je in iedere situatie graag verder. 

Een woning kopen in Winterswijk 

Heb je je oog laten vallen op een huis in Winterswijk? Schakel dan een aankoopmakelaar van Thoma Post in voor de hoogste slagingskans tijdens dit traject. Heb je je droomhuis nog niet gevonden, maar ben je er wel over uit dat deze in Winterswijk of omgeving moet staan? Bespreek je woonwensen met onze makelaars en wij helpen je graag verder bij je zoektocht.

Je huis in Winterswijk verkopen

Wil je je appartement of woning in Winterswijk graag te koop aanbieden? Onze verkoopspecialisten en taxateurs staan voor je klaar en begeleiden je graag tijdens dit proces. Samen stellen we een verkoopplan op, om er zeker van te zijn dat de verkoop van je woning een groot succes wordt. We nemen je graag het werk uit handen, maar zijn ook van mening dat een goede samenwerking de sleutel naar succes is bij het verkopen van je woning in Winterswijk. 

Raadpleeg onze makelaars in Winterswijk

Ben je benieuwd wat onze makelaars voor jou kunnen betekenen tijdens het aankoop- of verkoopproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij Thoma Post Makelaars Winterswijk helpen we je graag verder met onze expertise en kennis van de lokale markt. Daarnaast zijn we van mening dat iedere situatie uniek is, of het nu gaan om de aankoop of verkoop van een woning. En om die reden werken we graag een persoonlijk plan voor je uit, want alleen dan kunnen wij een zo succesvol mogelijk resultaat garanderen. 

Kom langs bij ons makelaarskantoor in Winterswijk, of neem telefonisch contact met ons op via onderstaande gegevens. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te bereiken via e-mail. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Ons werkgebied in de achterhoek is: Aalten, Bredevoort, Eibergen, Groenlo en Lichtenvoorde

Naast ons kantoor in Winterswijk, hebben wij meerdere vestigingen in Oost-Nederland. Zo ben je ook van harte welkom bij onze andere Thoma Post makelaarskantoren. Raadpleeg bijvoorbeeld een makelaar in Apeldoorn, makelaar in Hengelo of breng een bezoek aan onze makelaars in Doetinchem of Almelo

Thoma Post Woonwensen

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Schrijf je dan nu in!


Aanmelden

Wat mensen zeggen over ons

Wij zijn trots op onze recensies en delen deze graag met u.

Locatie: Makelaar Winterswijk - Thoma Post Makelaars

Apeldoorn | Verkoper van Wolframstraat 54

"Goede service, deskundig in de Apeldoornse markt en snelle en persoonlijke benadering. Zeker een makelaar om aan te bevelen."

Lees alle referenties