Makelaar Winterswijk

Contactinformatie

Burgemeester Bosmastraat 2d
7101 DG Winterswijk
KvK-nummer: 70289190
BTW-nummer: NL858238421B01

0543 - 51 61 51
winterswijk@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Een afspraak plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!


Dé makelaar in Winterswijk

Welkom bij Thoma Post: jouw makelaar in Winterwijk en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een woning in Winterswijk, of juist je huis in de omgeving van Winterswijk te koop wilt aanbieden: Thoma Post, het oude Thoma Enning Makelaars, is hiervoor het aangewezen makelaarskantoor.

Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoop- en verkoopmakelaar kennen wij de lokale huizenmarkt in Winterswijk als geen ander. Ben je benieuwd wat Thoma Post Makelaars voor jou kan betekenen? Wij vertellen je hier graag meer over.

Gratis waardebepaling

Kaart Werkgebied Winterswijk

Ons team

Team Makelaar Winterswijk
v.l.n.r.: Barbara Nijenhuis, Tom Schreurs, Engeline Schreurs-Sellink, Timon Klanderman

Onze medewerkers

Tom Scheurs

Tom Schreurs

Directeur, NVM-lid, Register Makelaar Taxateur

Timon

Timon Klanderman

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Engeline

Engeline Schreurs-Sellink

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Barbara Scheurs

Barbara Nijenhuis

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Romin Lankamp

Romin Lankamp

Directeur Hypotheken

Lisan Vochteloo

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Silke Leferink

Marketeer


Thoma Enning Makelaars Winterswijk

In januari 2018 zijn Thoma Post Winterswijk en Enning Makelaars samen verder gegaan onder de naam Thoma Enning Makelaars Winterswijk. Dankzij deze samenvoeging hebben we onze krachten kunnen bundelen. Hierdoor zijn wij hét full-service makelaarskantoor in Winterwijk, met alle kennis onder één dak. Thoma Enning heeft zich momenteel aangesloten bij Thoma Post.

Thoma Post (voorheen Thoma Enning) is een begrip in Winterswijk, en dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Of je nu graag onze expertise wilt inschakelen bij de aankoop van een woning, of het huren van een bedrijfspand: onze ervaren specialisten helpen je in iedere situatie graag verder.

Collega's in Winterswijk

Een woning kopen in Winterswijk

Heb je je oog laten vallen op een huis in Winterswijk? Schakel dan een aankoopmakelaar van Thoma Post in voor de hoogste slagingskans tijdens dit traject. Heb je je droomhuis nog niet gevonden, maar ben je er wel over uit dat deze in Winterswijk of omgeving moet staan? Bespreek je woonwensen met onze makelaars en wij helpen je graag verder bij je zoektocht.

Je huis in Winterswijk verkopen

Wil je je appartement of woning in Winterswijk graag te koop aanbieden? Onze verkoopspecialisten en taxateurs staan voor je klaar en begeleiden je graag tijdens dit proces. Samen stellen we een verkoopplan op, om er zeker van te zijn dat de verkoop van je woning een groot succes wordt. We nemen je graag het werk uit handen, maar zijn ook van mening dat een goede samenwerking de sleutel naar succes is bij het verkopen van je woning in Winterswijk.

Makelaar Winterswijk Tomapost

Raadpleeg onze makelaars in Winterswijk

Ben je benieuwd wat onze makelaars voor jou kunnen betekenen tijdens het aankoop- of verkoopproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij Thoma Post Makelaars Winterswijk helpen we je graag verder met onze expertise en kennis van de lokale markt. Daarnaast zijn we van mening dat iedere situatie uniek is, of het nu gaan om de aankoop of verkoop van een woning. En om die reden werken we graag een persoonlijk plan voor je uit, want alleen dan kunnen wij een zo succesvol mogelijk resultaat garanderen.

Kom langs bij ons makelaarskantoor in Winterswijk, of neem telefonisch contact met ons op via onderstaande gegevens. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te bereiken via e-mail. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Ons werkgebied in de achterhoek is: Aalten, Bredevoort, Eibergen, Groenlo en Lichtenvoorde.

Naast ons kantoor in Winterswijk, hebben wij meerdere vestigingen in Oost-Nederland. Zo ben je ook van harte welkom bij onze andere Thoma Post makelaarskantoren. Raadpleeg een makelaar in Apeldoorn, makelaar in Hengelo of breng een bezoek aan onze makelaars in Doetinchem of Almelo.

Foto brochure


Locatie

  • Provincie Gelderland
  • Plaats Winterswijk
  • Adres Burgemeester Bosmastraat 2d
  • Postcode 7101 DG

Reviews over ons kantoor op funda

Bekijk alle reviews


Veelgestelde vragen

Helpen jullie bij de aankoop van een woning in Winterswijk?
Heb je een woning gevonden in Winterswijk en wil je deze graag kopen? Wij helpen jou graag. Ook als je de woning hebt gezien bij een collega-makelaar, kunnen wij jou helpen in dit proces. Wij hebben als NVM-aankoopmakelaar een groot netwerk en hebben inzage in het landelijke woningaanbod. Nog voordat een huis op Funda komt, zijn wij hiervan op de hoogte. Daardoor kunnen we jou op tijd informeren en de huizen die aan je zoekprofiel voldoen, aan je aanbieden.

Heb je een makelaar nodig?
Voor een soepel verloop van het proces, is het wel verstandig om een makelaar in te schakelen. Zowel bij de aan- als verkoop van je huis kan een makelaar je ondersteunen. Wij helpen jou bij de waardebepaling van je woning en het in de markt brengen ervan. Op die manier proberen we je huis zo goed mogelijk te verkopen. Bij het zoeken naar een huis kunnen wij je ook helpen. Door ons grote netwerk, zien wij veel verschillende huizen. Daardoor hebben we snel een woning gevonden die aan jouw woonwensen voldoet. Door een makelaar in te schakelen, krijg je de optimale prijs voor je huis en betaal je nooit teveel voor het huis dat je koopt.

Wat is een NVM makelaar?
NVM is een afkorting voor De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Dit is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De makelaars die hierbij aangesloten zijn, voldoen aan strenge kwaliteits- en opleidingseisen. Thoma Post makelaars is een NVM makelaar, waardoor wij gegarandeerd goede service en kwaliteit leveren.

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.