Huis aankopen met Thoma Post Makelaars

Een huis kopen met Thoma Post Makelaars

Ben je op zoek naar een huis? Of je nu voor het eerst uitvliegt of al een aantal stappen op de woningmarkt hebt gezet, een huis zoeken en kopen blijft een spannende periode. Het is meer dan een stapel bakstenen; het is een plek waar je je dag begint, waar je samen of alleen geniet van thuis, familie en vrienden ontvangt en daar waar je na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen.

Het vinden van een huis dat precies past bij jouw woonwensen en mogelijkheden kan best lastig zijn. Wij maken die zoektocht naar jouw ideale (t)huis graag een stukje makkelijker en leuker. We houden het simpel, doen het samen stap voor stap, zonder poespas. Knus appartement, huis met een tuin voor de kids of een doorgankelijke woning om nog jaren te genieten; samen vinden wij die ene plek waar jij je helemaal thuis voelt.

Neem contact op

Binnenkort eens kennismaken met elkaar? Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Hoe wij jou helpen

Natuurlijk starten we eerst met kennismaken. Dat doen we op één van onze kantoren onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders. Om jou te leren kennen en om te praten over jouw woonwensen- en eisen én financiële mogelijkheden. Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij goed en als eerste inzicht in het nieuwe woningaanbod en brengen we je direct op de hoogte als er een huis wordt aangeboden dat past bij jouw zoekprofiel. Ondertussen blijf jij ook continue up to date over aanbod dat past bij jou, dankzij ons aankoopsysteem Copaan.

Droomhuis gespot? Wij plannen een afspraak met de verkopende makelaar om samen met jou het huis te bezichtigen en we zorgen ervoor dat we ons samen goed voorbereiden. Over de onderhandeling hoef jij je geen zorgen te maken, ook dat regelen wij allemaal voor je. Als deze geslaagd is, nemen wij de koopovereenkomst en notariële akte met je door, zodat je weet wat er staat en waar je voor tekent. Wel zo prettig! Uiteraard gaan wij met jou mee naar de eindinspectie van je nieuwe (t)huis en gaan wij mee naar de eigendomsoverdracht bij de notaris. Vertrouw op onze ervaring en expertise en samen maken we jouw (woon)droom waar!

 

Joseph en Leonie van Thoma Post Makelaars Deventer in gesprek.


Logo Copaan Aankoopmethode

Samen zoeken met Copaan

Wanneer jij voor ons kiest als aankoopmakelaar, krijg je een eigen account voor Copaan. Copaan is een online zoeksysteem en onmisbaar bij een succesvolle aankoop. In jouw eigen Copaan account geef je zo volledig mogelijk aan wat jouw absolute eisen zijn, wat je wensen zijn, wat je budget is en waar je graag wilt wonen. Als jij je account hebt ingesteld, geeft Copaan een overzicht met huizen die passen bij jou. Je hebt direct inzicht in de ‘plussen en minnen’ van die woningen op basis van jouw ingevulde informatie. Precies, Copaan maakt het zoeken naar jouw droomhuis leuk én gemakkelijk!

Ben je benieuwd hoe Copaan werkt of het iets is voor jouw huizenjacht? Kies hieronder voor de regio waarin je graag wilt wonen en ervaar hoe eenvoudig en effectief het voor je werkt.

Sandra en Sandra van Thoma Post Makelaars Zutphen


Corporate Brochure Thoma Post Makelaars

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Andere diensten

Nieuwbouw Thoma Post
Nieuwbouwhuis kopen

Je kunt kiezen voor een bestaand huis, maar heb jij al wel eens nagedacht over het kopen van een nieuwbouwhuis? Een huis dat helemaal nieuw is en waar jij de eerste bewoner van bent. Onze nieuwbouwspecialisten vertellen je er graag meer over.

Meer over een nieuwbouwhuis kopen

Thoma Post Verkoopbord
Huis verkopen

Ga jij je huis verkopen? Dan zal er binnenkort een verkoopbord in je tuin staan of aan een raam worden geplakt. Onze makelaars informeren je over wat er op je af gaat komen tijdens het verkopen van je huis en helpen je in het maken van de juiste keuzes.

Meer over je huis verkopen

Verhuisdozen Thoma Post
Gratis verhuisservice

Hoera, je hebt een nieuw huis gevonden! Binnenkort is het tijd om je hele hebben en houwen in dozen te stoppen en je huidige woning te verlaten. Om jouw verhuizing relaxed en soepel te laten verlopen, kun je gebruik maken van onze verhuisservice.

Meer over onze gratis verhuisservice

De woontrends van nu

Van je huis een thuis maken. Dat klinkt soms makkelijker dan het is. Wij zien dagelijks de meest inspirerende interieurs voorbij komen van huizen uit ons eigen aanbod en onze marketing afdeling verzamelt deze gespotte trends. Ben je benieuwd?

Check onze wooninspiratie


Bekijk ons aankoopproces

Stockfoto Home Video Thoma Post

Gratis waardebepaling


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.