Teamfoto Almelo 2023 2

Te koop Bornsestraat Almelo

Ben je op zoek naar een huis aan de Bornsestraat in Almelo dat te koop staat? Thoma Post Makelaars Almelo (voorheen Thoma Sanders jr. Makelaars) helpt je graag verder! Wij hebben jarenlange ervaring in het aan- en verkopen van vele typen woningen, zoals appartementen, vrijstaande woningen, villa’s of rijtjeswoningen. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Actief als aankoopmakelaar

Als je op zoek bent naar huizen die te koop staan aan de Bornsestraat in Almelo, ben je bij Thoma Post Makelaars Almelo aan het juiste adres. Zodra je je inschrijft in het Thoma Post Woonwensensysteem, houden wij je continu op de hoogte van het allernieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen, zowel uit ons eigen aanbod als dat van collega-makelaars. Zo ben je als eerste op de hoogte als er een huis te koop staat in de Bornsestraat in Almelo. We gaan daarnaast graag met je mee naar bezichtigingen. Ook bieden we je ondersteuning tijdens de verdere fasen van het aankoopproces, zoals bij het bepalen van de hoogte van het bod dat je uitbrengt en tijdens de onderhandelingsfase. Onze kennis en expertise maakt het verschil. 

Neem contact op

Wonen in Almelo

Almelo is een stad met karakter. Ooit was de stad het bloeiende centrum van de Twentse textielindustrie, dit is ook nog goed terug te zien in de stad. Oude gebouwen geven een authentieke sfeer aan de stad, die ook een vleugje eigenzinnigheid bevat. Voor ruim 70.000 inwoners is Almelo de thuisstad. Doordat er meerdere wijken in Almelo zijn, is er voor ieder wel wat wils te vinden.

Thoma Post Makelaars Almelo

Thoma Post Makelaars Almelo is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Neem voor meer informatie contact met ons op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure