Teamfoto Almelo 2023 2

Te koop Wierdensestraat Almelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Wierdensestraat in Almelo? Thoma Post Makelaars Almelo (voorheen Thoma Sanders jr. Makelaars) helpt je graag verder! Het kopen en verkopen van je (droom)huis is een grote stap waarbij je liever niets over het hoofd wil zien. Dat begrijpen we bij Thoma Post Makelaars Almelo als geen ander. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen! 

Wonen in Almelo

Er zijn volop woonmogelijkheden in Almelo; of je nu op zoek bent naar een woning in de binnenstad of één van de kenmerkende woonwijken van Almelo. Een bungalow, rijtjeswoning, appartement of villa: alles is sfeervol gebouwd en wonen in Almelo betekent wonen in een groene omgeving. Er staan dan ook regelmatig huizen te koop in de Wierdensestraat in Almelo.

Neem contact op

Thoma Post Hypotheken

Wij zijn een full service makelaar. Dat betekent volledige ontzorging in iedere stap van het aan- en verkoopproces, ook tijdens het regelen van financiering voor je huis. Onze eigen hypotheekafdeling, Thoma Post Hypotheken, beschikt over erkende en volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs. Met een aanbod van meer dan 25 hypotheekverstrekkers gaan we op zoek naar de hypotheek die naadloos bij jouw situatie aansluit. Wil je meer weten? Kijk dan op de webpagina van Thoma Post Hypotheken

Thoma Post Makelaars Almelo

Thoma Post Makelaars Almelo is gevestigd aan Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij de Almelose markt perfect bedienen. Bob, Mart, Jessica en Carolien staan je graag te woord als onze makelaars in Almelo


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure