Te koop Wierdensestraat Almelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Wierdensestraat in Almelo? Thoma Sanders jr. Makelaars helpt je graag verder! Het kopen en verkopen van je (droom)huis is een grote stap waarbij je liever niets over het hoofd wil zien. Dat begrijpen we bij Thoma Sanders jr. Makelaars als geen ander. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen! 

Wonen in Almelo

Er zijn volop woonmogelijkheden in Almelo; of je nu op zoek bent naar een woning in de binnenstad of één van de kenmerkende woonwijken. Een bungalow, rijtjeswoning, appartement of villa: alles is sfeervol gebouwd en wonen in Almelo betekent wonen in een groene omgeving. Er staan dan ook regelmatig huizen te koop in de Wierdensestraat in Almelo.

Thoma Post Hypotheken

Wij zijn een full service makelaar. Dat betekent volledige ontzorging in iedere stap van het aan- en verkoopproces, ook tijdens het regelen van financiering voor je huis. Onze eigen hypotheekafdeling, Thoma Post Hypotheken, beschikt over erkende en volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs. Met een aanbod van meer dan 25 hypotheekverstrekkers gaan we op zoek naar de hypotheek die naadloos bij jouw situatie aansluit. Wil je meer weten? Kijk dan op de webpagina van Thoma Post Hypotheken

Thoma Sanders jr. Makelaars

Thoma Sanders jr. Makelaars is gevestigd aan Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij de Almelose markt perfect bedienen. Bob, Frans en Carolien staan je graag te woord.