Teamfoto Almelo 2023

Huis te koop Deldensestraat Almelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Deldensestraat in Almelo? Bij Thoma Post Makelaars ben je aan het juiste adres! De aankoop of verkoop van een huis is een grote stap op zowel financieel als emotioneel vlak. Thoma Post Makelaars ondersteunt je in iedere stap van het aan- of verkoopproces waardoor je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Lees verder en ontdek de full-service dienstverlening van Thoma Post Makelaars.

Actief als aankoopmakelaar

Thoma Post Makelaars is actief als aankoopmakelaar en dat betekent dat we je volledig ontzorgen in het gehele aankoopproces, van eerste gesprek tot aan de overdracht bij de notaris. We beginnen met jouw inschrijving in het Thoma Post Woonwensensysteem, waarna je continu op de hoogte wordt gehouden van het allernieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw woonwensen. Een geschikt huis gevonden dat te koop staat in de Deldensestraat in Almelo? Wij gaan graag met je mee op bezichtiging om zo te kijken naar belangrijke zaken zoals de staat van onderhoud, het energielabel en de omgeving waarin het huis ligt, dus in welke wijk in Almelo.

Neem contact op

Het vervolg van het aankoopproces

Zodra je zeker weet je droomhuis gevonden te hebben, kan je besluiten een bod op het huis uit te brengen. We adviseren je graag over de hoogte van het bod, om zo een strategische voorsprong op concurrenten te hebben. Doet de verkoper een tegenbod? Dan ben je officieel in onderhandeling en doen we er alles aan om jouw huis aan te kopen voor een zo gunstig mogelijke prijs en de allerbeste voorwaarden.

Thoma Post Makelaars is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Wil je meer weten over onze full service dienstverlening? Kijk dan op deze pagina naar onze makelaar in Almelo.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure