Header Bedrijfsmakelaardij

Kantoorruimte Almelo

Werk je in Almelo en zoek je een kantoorruimte in Almelo? Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente helpt je graag verder. Onze bedrijfsmakelaars denken met je mee in creatieve en innovatieve oplossingen, om er zo voor te zorgen dat jij en je bedrijfspand een perfecte match zijn. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

De perfecte bezichtiging

Zodra je, na een kennismaking met ons, een perfecte kantoorruimte in Almelo hebt gevonden, gaan wij graag met je mee naar bezichtigingen. We letten hierbij onder andere op de bouwkundige staat van de kantoorruimte, de prijs-m² verhouding en de locatie van het bedrijfspand.

Neem contact op

Kantoorruimte huren of kopen

Zodra je op zoek bent naar kantoorruimte in Almelo, dien je een keuze te maken in het kopen of huren. Aan beide situaties zijn voordelen verbonden. Bij een eigen kantoorruimte mag je bijvoorbeeld naar wens aanpassingen aan het pand doorvoeren, en bouwt je bedrijf daarnaast vermogen op. Bij een gehuurde kantoorruimte in Almelo en omgeving heb je vaak de mogelijkheid om je contract binnen korte termijn op te zeggen, waardoor je flexibeler bent in het geval van groei of krimp van je bedrijf. Onze bedrijfsmakelaars adviseren je graag over de mogelijkheid die het beste bij jouw situatie past.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is gevestigd in Enschede. Vanaf onze locatie aan het Koningsplein kunnen wij de Twentse markt perfect bedienen. Onze bedrijfsmakelaars staan klaar voor een prettige samenwerking met jou en je bedrijf. Neem contact met ons professionele team op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken? Maak kennis met onze makelaars in Almelo.

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.