Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfspand Almelo

Een bedrijfspand in Almelo kopen, verkopen, huren of verhuren? Bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente ben je aan het goede adres! Een bedrijfspand is de huisvesting voor een bedrijf, maar niet alleen dat: je ontvangt er bijvoorbeeld ook klanten en sluit er deals. Het bedrijfspand is dus eigenlijk het visitekaartje van je onderneming en moet uitstekend afgestemd zijn op jou en je bedrijf. En dat weten wij bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars. 

Plan van aanpak

In een vrijblijvend gesprek inventariseren we graag jouw specifieke wensen en mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden. In het plan van aanpak schrijven we vervolgens de stappen op waarin we jouw bedrijfspand op de kaart gaan zetten of juist gaan zoeken en kopen. Het persoonlijke plan van aanpak is waardevol tijdens de aankoop en verkoop van een bedrijfspand in Almelo, want deze speelt op innovatieve wijze in op jouw wensen en ideeën.

Neem contact op

De stad Almelo

Twente leeft en Almelo heeft een gunstig vestigingsklimaat. Dit komt mede door de goede bereikbaarheid. Als één van de drie Twentse ‘hoofdsteden’ zijn de verbindingen met de grote verkeersaders A1 en A35 uitstekend. Ook voor bedrijven met internationale ambities is de ligging van Almelo gunstig door de nabijheid van de Duitse grens. Werken in Almelo wordt op deze manier gemakkelijk.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is gevestigd in de grootste stad van de regio, Enschede. Vanaf deze locatie kunnen wij de Twentse markt perfect bedienen en weten wij als geen ander wat er speelt in de regio. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Bekijk onze contactgegevens via deze pagina. Onze makelaars in Almelo staan je graag te woord en helpen je in je zoektocht. 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.