Bedrijfspand Almelo

Een bedrijfspand in Almelo kopen, verkopen, huren of verhuren? Bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente ben je aan het goede adres! Een bedrijfspand is de huisvesting voor een bedrijf, maar niet alleen dat: je ontvangt er bijvoorbeeld ook klanten en sluit er deals. Het bedrijfspand is dus eigenlijk het visitekaartje van je onderneming en moet uitstekend afgestemd zijn op jou en je bedrijf. En dat weten wij bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars. 

Plan van aanpak

In een vrijblijvend gesprek inventariseren we graag jouw specifieke wensen en mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden. In het plan van aanpak schrijven we vervolgens de stappen op waarin we jouw bedrijfspand op de kaart gaan zetten of juist gaan zoeken en kopen. Het persoonlijke plan van aanpak is waardevol tijdens de aankoop en verkoop van een bedrijfspand in Almelo, want deze speelt op innovatieve wijze in op jouw wensen en ideeën.

De stad Almelo

Twente leeft en Almelo heeft een gunstig vestigingsklimaat. Dit komt mede door de goede bereikbaarheid. Als één van de drie Twentse ‘hoofdsteden’ zijn de verbindingen met de grote verkeersaders A1 en A35 uitstekend. Ook voor bedrijven met internationale ambities is de ligging van Almelo gunstig door de nabijheid van de Duitse grens.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is gevestigd in de grootste stad van de regio, Enschede. Vanaf deze locatie kunnen wij de Twentse markt perfect bedienen en weten wij als geen ander wat er speelt in de regio. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Bekijk onze contactgegevens via deze pagina.