Bedrijfsruimte Almelo

Bedrijfsruimte in Almelo gezocht? Je bedrijfsruimte is het visitekaartje van je bedrijf. Er wordt gewerkt, klanten worden ontvangen, je sluit er deals en boekt er successen. Het is daarom van belang dat je bedrijfsruimte naadloos aansluit op de missie, visie en wensen van je bedrijf. Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente begrijpt dit en daarom willen we alleen het beste voor jouw organisatie.

Bedrijfsruimte in Almelo kopen of huren

De keuze tussen kopen en huren kan een lastige zijn. Kopen en huren hebben beiden voordelen. Bij het huren van bedrijfsruimte in Almelo ben je bijvoorbeeld flexibeler tijdens groei of krimp van je bedrijf en kan je gemakkelijk de huur opzeggen. Met een gekocht bedrijfspand dien je zelf zowel het groot- als klein onderhoud uit te voeren. Hier tegenover staat dan wel dat je een eigen pand hebt zonder risico’s voor plotselinge huurverhoging. Ook kan je naar eigen wens aanpassingen doorvoeren binnen het bedrijfspand.

Almelo als vestigingsplaats

Almelo is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de vele wegen. De nabijheid van de snelweg A1 zorgt ervoor dat zowel Amsterdam als de Duitse plaats Osnabrück binnen anderhalf uur te bereiken zijn. De nabijheid van de Duitse grens maakt Almelo ook voor internationaal georiënteerde bedrijven interessant.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is gevestigd in Enschede. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen en weten we altijd wat er speelt in Enschede, Hengelo, Almelo en omgeving. Maak kennis met onze dienstverlening en neem vrijblijvend contact op met één van onze bedrijfsmakelaars via deze pagina.