Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfsruimte Almelo

Bedrijfsruimte in Almelo gezocht? Je bedrijfsruimte is het visitekaartje van je bedrijf. Er wordt gewerkt, klanten worden ontvangen, je sluit er deals en boekt er successen. Het is daarom van belang dat je bedrijfsruimte naadloos aansluit op de missie, visie en wensen van je bedrijf. Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente begrijpt dit en daarom willen we alleen het beste voor jouw organisatie.

Bedrijfsruimte in Almelo kopen of huren

De keuze tussen kopen en huren kan een lastige zijn. Kopen en huren hebben beiden voordelen. Bij het huren van bedrijfsruimte in Almelo ben je bijvoorbeeld flexibeler tijdens groei of krimp van je bedrijf en kan je gemakkelijk de huur opzeggen. Met een gekocht bedrijfspand dien je zelf zowel het groot- als klein onderhoud uit te voeren. Hier tegenover staat dan wel dat je een eigen pand hebt zonder risico’s voor plotselinge huurverhoging. Ook kan je naar eigen wens aanpassingen doorvoeren binnen het bedrijfspand.

Neem contact op

Almelo als vestigingsplaats

Werken in Almelo is goed te doen. Almelo is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn vele wegen. De nabijheid van de snelweg A1 zorgt ervoor dat zowel Amsterdam als de Duitse plaats Osnabrück binnen anderhalf uur te bereiken zijn. De nabijheid van de Duitse grens maakt Almelo ook voor internationaal georiënteerde bedrijven interessant. Neem daarom contact op met onze makelaar in Almelo

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is gevestigd in Enschede. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen en weten we altijd wat er speelt in Enschede, Hengelo, Almelo en omgeving. Maak kennis met onze dienstverlening en neem vrijblijvend contact op met één van onze bedrijfsmakelaars via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.