Verhuizen? Thoma Post helpt graag een handje!

Gefeliciteerd met het vinden van je nieuwe droomhuis! Nu alleen nog even verhuizen… Als makelaar weten we dat een verhuizing stressvol kan zijn en dat het veel werk is. Als ‘makelaars met meer…’ doen we er echter alles aan om hierbij te helpen. Onze service houdt niet op na het tekenen van een koopakte. De dozen inpakken en uitpakken moet je zelf doen, maar op alle andere vlakken helpen we je graag een handje. Begin je verhuizing daarom goed met de Thoma Post Verhuisservice. Allemaal gratis wanneer wij als aan- of verkoopmakelaar voor je aan de slag mogen gaan!

 

25 verhuiskaarten met je nieuwe huis

Als je een nieuw droomhuis hebt gevonden wil je natuurlijk graag dat al je vrienden en familie dit ook komen te weten. Daarom krijg je van ons 25 gratis verhuiskaarten, met een mooie foto van het nieuwe huis en alvast ingevulde adresgegevens. Zo weet iedereen direct hoe je huis eruitziet én waar ze moeten zijn voor de housewarming!

 

10 gratis verhuisdozen

Een verhuizing is natuurlijk een hele klus. Dit begint al bij het inpakken van alle spullen in je oude huis. Een goed begin is echter het halve werk, vandaar dat je 10 verhuisdozen krijgt om de eerste spullen in op te bergen. Met een handig label op de dozen zorg je ervoor dat de spullen in je nieuwe huis op de juiste plek terecht komen. Ideaal!

 

Ruime aanhanger voor de verhuisdag

Als de grote dag eindelijk daar is, kun je alle hulp gebruiken die er is. Daarom kun je kosteloos gebruik maken van de aanhanger van Thoma Post Makelaars. De trailer is erg ruim, volledig overdekt én kan worden afgeschermd. Zo weet je zeker dat je al je spullen mee krijgt. Lukt het niet om in één dag te verhuizen? In overleg kan de trailer ook langer worden geleend.

 

Eén maand opslagruimte bij Space Winner*

Heb je tijdens de verhuizing te weinig ruimte of zit je met een overbruggingsperiode van het oude naar het nieuwe huis? Dan hebben wij de oplossing. In samenwerking met Space Winner bieden we een maand gratis opslagruimte aan voor Thoma Post Makelaars klanten. Er is ruimte genoeg! Wil je nu al meer weten over deze dienstverlening, kijk dan even op de website van Spacewinner.

*Op dit moment is deze opslagruimte beschikbaar in de regio Twente, houdt onze website voor meer informatie in de overige regio’s

 

Een handige verhuischecklist

Tijdens het verhuizen moet je aan heel veel verschillende dingen denken. Om niets te vergeten hebben we een handige verhuischecklist opgesteld. Als je alle punten stapsgewijs afwerkt weet je zeker dat er aan alles wordt gedacht. Zo wordt de verhuizing één groot succes.
Download onze verhuischecklist hier >

 

Optioneel: Thoma Post Makelaars Verhuiszorg

Als je het prettig vindt om compleet begeleid te worden bij het gehele (ver)koop- en verhuisproces kun je tegen een vergoeding onze verhuiszorg afnemen. Isabel van Zuthem, verhuisspecialist van Thoma Post Makelaars Verhuiszorg, weet precies waar je aan moet denken op de momenten voor, tijdens en na de verhuizing. Als voormalig verpleegkundige houdt ze van helpen, herkent ze zorgen en is ze geduldig én daadkrachtig. Isabel: “Tijdens het eerste intakegesprek doorlopen we samen het hele verhuisproces, zodat het inzichtelijk wordt wat er allemaal moet gebeuren. Op basis van jouw wensen help ik waar het ook kan, van het in- en uitpakken van dozen, het opstellen van contracten tot het coördineren van werkzaamheden op het nieuwe adres. Klik hier voor meer informatie over de Verhuiszorg.

Enthousiast geworden? Informeer bij de vestiging waar je klant bent

Heb je je huis gekocht of verkocht via Thoma Post Makelaars, dan is onze verhuisservice helemaal gratis! Informeer bij de vestiging waar je klant bent naar de mogelijkheden of vul onderstaand formulier in.