Woningtaxatie Header

Taxeren

Een goede taxatie van je (toekomstige) woning kan alleen worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Alle taxateurs van Thoma Post zijn daarom NRVT gecertificeerd en lid van de NVM, de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars én Taxateurs. Alle taxatierapporten die wij opstellen worden gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn: een volledig en betrouwbaar taxatierapport dat erkend wordt door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen.

Tijdens de taxatie worden zaken als de staat van het onderhoud, regionale marktomstandigheden, lokale bestemmingsplannen en milieuaspecten beoordeeld. Zo ben je honderd procent verzekerd van een gedegen en objectieve taxatie, die verder gaat dan alleen de waarde van de woning en de directe omgeving.

Woningtaxatie aanvragen

Wil jij je huis ook laten taxeren? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken.

Waarom vraag je een taxatierapport aan?

Naast je toekomstige woning laten taxeren ten behoeve van financiering zijn er diverse andere redenen waarvoor een taxatierapport nodig kan zijn, hierbij kan gedacht worden aan:

  • Oversluiten van jouw huidige hypotheek;
  • Nalatenschap- erfenis- successie;
  • Ten behoeve van de belastingdienst;
  • Echtscheiding- boedelverdeling.

Spoedaanvraag

Met spoed een taxatierapport nodig? Met maar liefst 22 wonen taxateurs is dat vaak geen probleem. Bij een spoedaanvraag is het rapport zelfs binnen 48 uur na opname gereed!

Je kunt bij ons terecht voor een woningtaxatie in onder andere de volgende steden:

 

Taxateur Nardy Naslagwerk Thoma Post


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Andere diensten

Thoma Post Verkoopbord
Huis verkopen

Ga jij je huis verkopen? Dan zal er binnenkort een verkoopbord in je tuin staan of aan een raam worden geplakt. Onze makelaars informeren je over wat er op je af gaat komen tijdens het verkopen van je huis en helpen je in het maken van de juiste keuzes.

Meer over je huis verkopen

Verhuisdozen Thoma Post
Gratis verhuisservice

Hoera, je hebt een nieuw huis gevonden! Binnenkort is het tijd om je hele hebben en houwen in dozen te stoppen en je huidige woning te verlaten. Om jouw verhuizing relaxed en soepel te laten verlopen, kun je gebruik maken van onze verhuisservice.

Meer over onze gratis verhuisservice

Infographic Thoma Post
Huis kopen

Je allereerste huis kopen of een mooie vervolgstap maken op de woningmarkt. Daarvoor ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Welke woonwensen heb jij? Onze aankoopmakelaars helpen je bij het vinden van je droomhuis!

Meer over een huis kopen

De woontrends van nu

Van je huis een thuis maken. Dat klinkt soms makkelijker dan het is. Wij zien dagelijks de meest inspirerende interieurs voorbij komen van huizen uit ons eigen aanbod en onze marketing afdeling verzamelt deze gespotte trends. Ben je benieuwd?

Check onze wooninspiratie

Nieuwbouw Thoma Post
Nieuwbouwhuis kopen

Je kunt kiezen voor een bestaand huis, maar heb jij al wel eens nagedacht over het kopen van een nieuwbouwhuis? Een huis dat helemaal nieuw is en waar jij de eerste bewoner van bent. Onze nieuwbouwspecialisten vertellen je er graag meer over.

Meer over een nieuwbouwhuis kopen

Sandra Sandra
Gratis waardebepaling

Speel je met de gedachte om je huis te gaan verkopen? Na het maken van de keuze over de plek waar je herinneringen hebt gemaakt, is het tijd om de eerste stap te nemen. Onze makelaars komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Meer over een gratis waardebepaling


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.