Thoma Post Taxaties Zakelijk

Contactinformatie

Mr. H.F. de Boerlaan 22A
7417 DA Deventer
KvK-nummer: 08147751
BTW-nummer: NL816949554B01

088 - 633 63 33
taxatiesbog@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.


De taxateur voor zakelijk vastgoed

Een zakelijke taxatie wordt opgesteld ten behoeve van de marktwaarde van een commercieel object of een verhuurde woning. Een taxatierapport dat is opgesteld volgens de reglementen van het NRVT is een vereiste bij het verkrijgen van een financiering, voor het opstellen van de jaarrekening of in andere situaties waarbij de waardebepaling derdenwerking heeft, zoals bij het verhuren of verkopen van een object. Thoma Post Taxaties Zakelijk kan volledig aan deze vraag voldoen. Wij zijn bevoegd taxaties uit te voeren in alle gebieden binnen Nederland. De focus ligt hierbij op Oost Nederland met taxaties Twente, taxaties Achterhoek, taxaties Stedendriehoek en taxaties Midden Nederland.

Onze Register-Taxateurs zijn ingeschreven in het NRVT en daarmee gecertificeerd voor het uitvoeren van Professionele Taxatiediensten. Thoma Post Taxaties Zakelijk is een RICS Regulated firm en Marsja Hoogvorst heeft een aantekening Grootzakelijk Vastgoed. Onze rapporten worden door vrijwel alle banken geaccepteerd. Zo weet de klant zeker dat hij/zij een goed en bruikbaar taxatierapport krijgt.

Werkgebied Thoma Post Taxaties Zakelijk En Beleggingen

Ons team

Teamfoto Thoma Post Taxaties Zakelijk
v.l.n.r.: Otto Zandbergen, Marsja Hoogvorst, Ingrid Verspuy-Oosterkamp

Onze medewerkers

Ingrid Verspuy Oosterkamp

Ingrid Verspuy-Oosterkamp

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Marsja Hoogvorst

Marsja Hoogvorst

Directeur Taxaties

Otto Zandbergen

Otto Zandbergen

Register Taxateur


Kwalificaties

Thoma Post Taxaties Zakelijk is een RICS regulated firm. Marsja Hoogvorst is RICS lid. RICS taxaties steunen op vier pilaren:

  • Uitstekende kennis van de lokale markt en van relevante marktontwikkelingen;
  • Vakinhoudelijke expertise, op bouwtechnisch gebied, maar ook ten aanzien van andere factoren die de marktwaarde kunnen beïnvloeden;
  • De hoogste professionele standaarden, om absolute professionaliteit en integriteit te waarborgen;
  • Regulering en toezicht, om ervoor te zorgen dat de aangesloten taxateurs zich strikt aan de RICS-standaarden houden. De RICS-organisatie beoordeelt ingediende klachten en kan disciplinaire maatregelen opleggen.

Onze taxateurs (Marsja Hoogvorst, Jean-Luc Carlée & Thijs Geerts) zijn ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Daarnaast heeft Marsja Hoogvorst de aantekening Grootzakelijk Vastgoed. Dit houdt in dat wij gecertificeerd zijn om regulier zakelijk vastgoed te taxeren, zoals kantoren, bedrijfsruimte, winkels, gronden en verhuurde woningen. Door de aantekening Grootzakelijk Vastgoed zijn wij ook gecertificeerd om objecten met een waarde van > € 5.000.000,- en bijzondere objecten, zoals exploitatiegebonden vastgoed, herontwikkelingen en erfpachtvraagstukken te taxeren.

TMI taxatie

Vrijwel  al onze bedrijfstaxaties worden uitgevoerd conform Het Taxatie Management Systeem, dé taxatiemethodiek voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedbranche. Dit systeem werkt met de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Taxaties gemaakt volgens het Taxatie Management Systeem voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Daarmee voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt. Het Taxatie Management Instituut draagt zorg voor de kwaliteit en het beheer van het Taxatie Management Systeem.

Maatwerk

Omdat geen enkel taxatievraagstuk hetzelfde is nemen wij de tijd om op maat een offerte op te stellen. Vooraf bespreken wij met u het doel van de taxatie en eventuele bijzonderheden. Wij taxeren bijvoorbeeld ook gebouwen die nog gerealiseerd moeten worden of woningen die nog verhuurd gaan worden. Als er haast geboden is met het aanleveren van het taxatierapport dan kunnen wij in overleg op korte termijn opleveren.

Thoma Post Taxaties Zakelijk staat voor betrouwbare, valide en consistente taxaties. Bovendien is Thoma Post Taxaties Zakelijk zeer goed geïnformeerd over de laatste marktontwikkelingen, zowel op lokaal en regionaal niveau, maar ook landelijk en internationaal, waardoor de klant verzekerd is van een goed onderbouwde en realistische waarde. Dit is in het belang van vele partijen, te beginnen met kopers en verkopers, maar ook ondernemers, financiers, aandeelhouders, aannemers, projectontwikkelaars, (ver)huurders, beleidsmakers, overheden en andere belanghebbenden.

Klachtenprocedure

De klachtenprocedure van Thoma Post Taxaties Zakelijk Vastgoed is vastgelegd en legt uit hoe een klacht kan worden ingediend bij Thoma Post Bedrijfs Onroerend Goed. Als u deze klachtenprocedure wilt ontvangen dan kunt u een mail sturen aan taxatiesbog@thomapost.nl.

 

Zakelijke Taxaties Map


Locatie

  • Provincie Overijssel
  • Plaats Deventer
  • Adres Mr. H.F. de Boerlaan 22A
  • Postcode 7417 DA

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.