Thoma Post Bedrijfsmakelaars, headerfoto

Bedrijfspand kopen of huren

Je bent pas je eigen onderneming gestart en bent op zoek naar een eerste bedrijfsruimte. Wellicht ben je al een doorgewinterde ondernemer en wil je uitbreiden naar een extra bedrijfslocatie of verhuizen naar een groter pand. Of misschien twijfel je over het maken van de overstap van huren naar kopen.

Ondernemen in Twente, de Achterhoek en de Stedendriehoek

We werken graag met je samen en kijken naar wat Oost-Nederland jou te bieden heeft. Met het inlevingsvermogen in het denken en doen van ondernemers, vinden onze bedrijfsmakelaars een bedrijfsruimte die past bij jouw onderneming. Tijdelijk of voor een langere periode. Welke specifieke wensen en eisen een ondernemer ook heeft, door onze ervaring en ons grote netwerk, is Thoma Post Bedrijfsmakelaars de perfecte partner voor het vinden van het juiste pand in Oost-Nederland. Schakel onze hulp in als je op zoek bent naar een kantoorpand dat te koop staat

Neem contact op

Wil je ook graag een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze experts?

Bedrijfspand kopen of huren met Thoma Post Bedrijfsmakelaars

Onze bedrijfsmakelaars weten dat ieder bedrijf en iedere ondernemer uniek is en zijn eigen, specifieke wensen, mogelijkheden en soms ook onmogelijkheden heeft. Door onze uitgebreide marktkennis en onderzoeksmogelijkheden, creatieve oplossingen en bovenal door te luisteren naar de ondernemer zelf, kunnen wij een bedrijfspand aankopen of aanhuren in Twente, de Achterhoek of de Stedendriehoek dat past bij de toekomstvisie van jouw onderneming.

Met het advies van Thoma Post Bedrijfsmakelaars kunnen ondernemers de juiste keuzes maken voor (de toekomst) van hun onderneming. Een advies dat, direct of in de toekomst, bijdraagt aan het succes en de groei van jouw bedrijf; daar gaan we voor. Inderdaad, van onze bedrijfsmakelaars mag je hoge verwachtingen hebben. Professioneel en persoonlijk, in iedere fase van het aankoop of aanhuurproces.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Andere diensten

Evm220914thomapost026
Verkopen of verhuren

Naast het aankopen of aanhuren van bedrijfsmatig vastgoed, kunnen onze bedrijfsmakelaars je ook adviseren over het verkopen of verhuren van je bedrijfsruimte wanneer deze niet meer past bij je bedrijf.

Meer over verkopen of verhuren

Teamfoto Zakelijke Taxaties 2022 (2)
Zakelijke Taxaties

Een taxatie nodig voor je bedrijfspand? Thoma Post Taxaties Zakelijk is een RICS Regulated firm, heeft Register-Taxateurs die zijn ingeschreven in het NRVT in dienst en de aanteking Grootzakelijk Vastgoed.

Meer over zakelijke taxaties

Bedanktpagina Bog
Beleggen in zakelijk vastgoed

Financieel potentieel maximaliseren? Op basis van jouw investeringswensen adviseren onze beleggingsprofessionals over het kopen, verkopen of aanhouden van zakelijk vastgoed in heel Nederland.

Meer over beleggen in zakelijk vastgoed

Werktrends
De werktrends van nu

Een inspirerende werkomgeving. Of een efficiënte inrichting van je productieafdeling of winkel. Tips of inspiratie nodig? Onze marketingafdeling zet regelmatig de trends op een rijtje. Ben je benieuwd?

Check onze werkinspiratie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.