Makelaar Apeldoorn

Ben je op zoek naar een makelaar in Apeldoorn? Bij Thoma Post Makelaars Apeldoorn ben je aan het juiste adres. Thoma Post Makelaars is gevestigd aan de Loolaan 1. Onze prachtige centrale en vooral levendige locatie is perfect voor het bedienen van de markt en het presenteren van je woning. Lees op deze pagina meer over een huis kopen in Apeldoorn via Thoma Post Makelaars. Maar ook voor een bedrijfsmakelaar in Apeldoorn ben je bij ons aan het juiste adres.

Gratis waardebepaling aanvragen

Makelaars met meer

Wij zijn makelaars met meer. Waar andere makelaars stoppen, gaan wij een stap verder.  Bij Thoma Post Makelaars Apeldoorn nemen we voldoende tijd voor je. Zowel voor, tijdens als na het kopen of verkopen van een huis in Apeldoorn en omstreken staan wij voor je klaar. Onze collega’s zijn rechtstreeks te bereiken en adviseren je tijdens elke stap van het proces. Daarnaast kennen we de koper van je huis al voordat het huis te koop staat, omdat we precies weten wie er in Apeldoorn op zoek is naar een woning, bungalow of studio. Dat doen we middels ons Thoma Post Woonwensen programma. Je kunt hier ook je eigen wensen doorgeven zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuw Apeldoorns aanbod! Wil je graag verder kijken dan Apeldoorn? Dan kan je bijvoorbeeld terecht bij onze makelaars in Hengelo of makelaars in Deventer.

Full-service makelaar in Apeldoorn

Naast het kopen en verkopen van huizen of appartementen in Apeldoorn en omstreken helpt Thoma Post Makelaars Apeldoorn je ook bij de taxatie van je woning, de volledige presentatie van je woning en hebben we een gratis verhuisservice. Ook onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Door al deze diensten, disciplines en met ruim 100 ervaringsjaren in de makelaardij kunnen we nog meer voor je betekenen.

Apeldoorn

Apeldoorn telt 160.000 inwoners, en het unieke aan Apeldoorn is juist dat het in de jaren 70 gegroeid is van een dorp in de Veluwe naar een stad in de top 15 van Nederland. Het ‘ons kent ons’ principe is daarom nog sterk aanwezig. Dit maakt wonen in een stedelijke omgeving nog steeds erg persoonlijk! Onze makelaars in Apeldoorn vertellen jou er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Bij Thoma Post Makelaars Apeldoorn staat onze makelaar Dyon samen met zijn team voor je klaar om jou van de beste service en het meest passende advies te voorzien. Wij weten altijd wat er te koop staat in Apeldoorn en in de Stedendriehoek. Je kunt contact met ons opnemen via de gegevens die hieronder vermeld staan. Naast Apeldoorn zijn wij onder andere actief als makelaar in Amsterdam en makelaar in Twente en de Achterhoek.

Contactgegevens

Loolaan 1
7314 AA  Apeldoorn
KvK-nummer: 08048286

055 5260888 apeldoorn@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

Locatie

Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar in Apeldoorn nodig?

Wanneer jij een huis in Apeldoorn wilt kopen of verkopen, vraag jij je mogelijk af of het noodzakelijk is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit meestal een verstandige keuze is. Een makelaar beschikt over een groot netwerk, ontzorgt jou tijdens de (ver)koop en is ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een huis nooit zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvang je altijd een eerlijke prijs voor jouw huis of betaal je juist niet teveel.

Wat doet een makelaar?

Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Apeldoorn. De verkoopmakelaar kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat betekent NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar, weet je zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Apeldoorn is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service en kwaliteit die wordt geleverd.