Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Op zoek naar een makelaar in Apeldoorn om je huis te verkopen? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe woning? Dan ben je bij Thoma Post Makelaar Apeldoorn aan het juiste adres. Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan de gezelligste winkelstraat van Apeldoorn: de Koninginnelaan 69; het oude adres van voorheen Thoma-TBB. Deze prachtige centrale en vooral levendige locatie is perfect voor het bedienen van de markt en het presenteren van je woning. Met ons enthousiaste en deskundige team staan we klaar voor al je vragen! Wij weten wat er speelt op de woningmarkt en bij de verkoper en zijn uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Neem contact op >

Thoma Post Makelaardij – jouw makelaar in Apeldoorn

Thoma Post Makelaar Apeldoorn is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dat geeft vertrouwen bij een van de meest belangrijke stappen in je leven. De makelaar Jeffrey Aartsen staat je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde. Ook voor nieuwbouw kun je bij hem terecht.

Contactgegevens

Koninginnelaan 69
7315 BN  Apeldoorn

055 5260888 apeldoorn@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

 

Locatie

Diensten Thoma Post Apeldoorn

Bij ons staat marktkennis, deskundigheid, begeleiding en kwaliteit centraal, we zeggen niet voor niets: “Makelaars met meer..”

Onze expertises bestaan onder andere uit:

Wij kennen de koper in Apeldoorn al

Bij het verkopen van de woning is het van belang om de woning zo snel mogelijk te verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. Wij kunnen jou daarbij helpen. Hoe? Doordat we precies weten wie er op zoek is naar jouw woning in Apeldoorn. Dit doen we door middel van ons Thoma Post Makelaars Woonwensen programma.

Daarnaast kun je ons ook jouw wensen doorgeven. Het Woonwensen programma brengt je direct op de hoogte van het nieuwste aanbod, zelfs nog voordat het aanbod op Funda staat! Geef snel je wensen door en mis niets!

Aankoopmakelaar

Thoma Post Apeldoorn weet dat het aankopen van een woning niet over 1 nacht ijs gaat. Daarom hebben wij een helder stappenplan ontwikkeld welke wij met jou doorlopen om te komen tot de aankoop van jouw droomhuis. Wil jij ook graag weten hoe wij voor jou deze stappen kunnen inzetten? Neem dan contact op met één van onze onderstaande specialisten.