Makelaar Apeldoorn

Contactinformatie

Loolaan 1
7314 AA Apeldoorn
KvK-nummer: 08048286
BTW-nummer: NL009736876B01

055 - 526 08 88
apeldoorn@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Een afspraak plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!


Dé makelaar in Apeldoorn

Welkom bij Thoma Post Makelaars Apeldoorn. Wij zijn dé ervaren makelaar in Apeldoorn en kennen de lokale huizenmarkt als geen ander. Ons full-service team bestaat uit woning- en bedrijfsmakelaars die zich bezig houden met de verkoop en aankoop van woningen en bedrijfspanden, maar ook voor taxaties, verhuur en waardebepalingen ben je bij ons aan het juiste adres. Met alle kennis onder één dak kunnen wij je als geen ander verder helpen en voorzien van passend advies. Benieuwd wat wij als makelaar Apeldoorn voor jou kunnen betekenen? We vertellen het je graag!

Is Apeldoorn voor jou dé stad waar je graag wilt wonen? En ben je daarom specifiek op zoek naar een woning in deze omgeving, omdat je wil wonen in Apeldoorn? Raadpleeg Thoma Post als aankoopmakelaar in Apeldoorn en wij helpen je graag bij het vinden van je droomwoning! Als je van plan bent om een huis te kopen in Apeldoorn heb je de hoogste slagingskans wanneer je een makelaar van Thoma Post inschakelt tijdens dit traject.

Jeffrey, Denise en Leonie staan voor je klaar bij het aankopen van een woning of appartement in Apeldoorn. Bekijk ons woningaanbod en neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of onduidelijkheden. We denken graag met je mee!

Wellicht bent u benieuwd naar de waarde van uw woning. Thoma Post Makelaars biedt een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling

Kaart Werkgebied Apeldoorn

Ons team

Versie 2 Teamfoto Apeldoorn Bewerkt Scaled (1)
v.l.n.r.: Leonie Jager-Melse, Jeffrey Aartsen, Denise Kranenbroek

Onze medewerkers

Denise Kranenbroek

Denise Kranenbroek

Aankoopbegeleider, Commercieel Medewerkster Binnendienst

Berry Albers

Berry Albers

Hypotheekadviseur

Lisan Vochteloo

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Silke Leferink

Marketeer

Portret Foto Website (2)

Leonie Jager-Melse

Commercieel Medewerkster Binnendienst


Je huis verkopen in Apeldoorn en omgeving

Wil je graag je woning in Apeldoorn te koop aanbieden? Onze verkoopspecialisten begeleiden je graag tijdens dit proces. Door samen een verkoopplan op te stellen is de kans om de woning succesvol te verkopen zo groot mogelijk. Thoma Post Makelaars Apeldoorn is al jaren een begrip en kent de woningmarkt in de regio erg goed. Kortom: zoek je een makelaar in Apeldoorn? Om je huis te verkopen of je woning te laten taxeren in Apeldoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat onze makelaars in Apeldoorn voor jou kunnen betekenen? Of wil je graag gebruikmaken van onze services? Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig! Raadpleeg Thoma Post Makelaardij Apeldoorn en wij nemen je graag het werk uit handen.

Hoeveel is mijn woning in Apeldoorn waard?

Twijfel je nog om je woning te koop aan te bieden? En zou je daarom graag eerst willen weten wat ongeveer de waarde is van je huis? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. Zo heb je een goede indicatie van wat de woning waard is, en heb je direct de eerste stap gezet naar de verkoop van je woning. Wil je juist een woning kopen? Vraag dan een hypotheekadvies in Apeldoorn aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Stockfoto Huis Verkopen

Over Thoma Post: Jouw makelaar in Apeldoorn

Wij zijn makelaars met meer. Waar andere makelaars in Apeldoorn stoppen, gaan wij een stap verder om jouw droomhuis aan te kopen of je huidige woning te verkopen. Wij nemen graag de tijd voor je. Zowel voor, tijdens als na het (ver)kopen van een huis in Apeldoorn en omstreken, staan wij voor je klaar.

Naast Apeldoorn, kun je ook terecht bij Thoma Post als makelaar in Hengelo, makelaar in Deventer, Zutphen en meer locaties in de nabije omgeving. Met meerdere vestigingen in het oosten van Nederland is er altijd een makelaar bij jou in de buurt.

Ervaar onze unieke verkooptechnieken

Om ons woningaanbod zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, gebruiken wij unieke verkoopmethodes. Onze marketingafdeling zet zich maximaal in om jouw woning op de best mogelijke manier in de markt aan te bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan social media, digitale restyling, magazines, verkoopbrochures en meer.

Geen enkele woning of geen enkel bedrijfspand is hetzelfde. Daarom kijken we naar jouw unieke situatie om daar een persoonlijk plan voor uit te werken. Alleen zo kunnen wij een zo succesvol mogelijk resultaat garanderen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom met ons in contact.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bij Thoma Post Apeldoorn staan Jeffrey, Denise en Leonie voor je klaar. Ook als bedrijfsmakelaar in Apeldoorn. Wil je graag contact met ons opnemen? Dat kan! Kom langs bij onze locatie in Apeldoorn, of kom telefonisch met ons in contact via onderstaande gegevens.

Daarnaast is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij streven ernaar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.


Hypotheken

Bij Thoma Post Hypotheken willen wij niks minder dan de beste financiering voor jouw woning. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn worden wij niet beloond door de banken. Wij adviseren niet vanuit de uitgangspunten van de bank, maar vanuit jouw wensen en mogelijkheden. Met een ruim assortiment aan geldverstrekkers vinden wij voor jou altijd de beste deal. Niet alleen op het gebied van rente maar ook op het gebied van voorwaarden.

Lees verder

Hypotheken Teamfoto

Verduurzamen

Verduurzamen wordt steeds belangrijker en ook bij Thoma Post Makelaars zijn wij ons daarvan bewust. Dankzij onze samenwerking met GavoorA hebben we óók alles in huis voor een energiezuiniger en comfortabeler thuis!

GavoorA is namelijk dé verduurzamingsspecialist die jou volledig kan ontzorgen tijdens het verduurzamen van je nieuwe huis.

Lees verder

Thoma Post Verduurzamen

Locatie

  • Provincie Gelderland
  • Plaats Apeldoorn
  • Adres Loolaan 1
  • Postcode 7314 AA

Reviews over ons kantoor op funda

Bekijk alle reviews


Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar in Apeldoorn nodig?
Wanneer jij een huis in Apeldoorn wilt kopen of verkopen, vraag jij je mogelijk af of het noodzakelijk is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit meestal een verstandige keuze is. Een makelaar beschikt over een groot netwerk, ontzorgt jou tijdens de (ver)koop en is ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een huis nooit zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvang je altijd een eerlijke prijs voor jouw huis of betaal je juist niet teveel.

Wat doet een makelaar?
Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Apeldoorn. De verkoopmakelaar kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat betekent NVM makelaar?
De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar, weet je zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Apeldoorn is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service en kwaliteit die wordt geleverd.

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.