Makelaar Apeldoorn – Thoma Post Makelaars

Loolaan 1
7314 AA  Apeldoorn
KvK-nummer: 08048286

055 5260888
apeldoorn@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.


Welkom bij Thoma Post Apeldoorn. Wij zijn dé ervaren makelaar in Apeldoorn en kennen de lokale huizenmarkt als geen ander. Ons full-service team bestaat uit woning- en bedrijfsmakelaars die zich bezig houden met de verkoop en aankoop van woningen en bedrijfspanden, maar ook voor taxaties, verhuur en waardebepalingen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Met alle kennis onder één dak kunnen wij je als geen ander verder helpen en voorzien van passend advies. Benieuwd wat wij als makelaar Apeldoorn voor jou kunnen betekenen? We vertellen het je graag!

Gratis waardebepaling aanvragen

Een huis kopen in de regio van Apeldoorn

Is Apeldoorn voor jou dé stad waar je graag wilt wonen? En ben je daarom specifiek op zoek naar een woning in deze omgeving? Raadpleeg Thoma Post als aankoop makelaar in Apeldoorn en wij helpen je graag bij het vinden van je droomwoning! Als je van plan bent om een huis te kopen in Apeldoorn heb je de hoogste slagingskans wanneer je een makelaar van Thoma Post inschakelt tijdens dit traject. 

Makelaar Dyon en zijn team staan voor je klaar bij het aankopen van een woning in Apeldoorn. Bekijk ons woningaanbod en neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of onduidelijkheden. We denken graag met je mee!

Gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een gratis waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag).

Ons team

Onze medewerkers

Dyon Stroop

Vastgoed Adviseur

Jeffrey Aartsen

Register Makelaar Taxateur

Sandra Pieters

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Marketeer

Bryan Dijkhuis

Verduurzamingsexpert

Je huis verkopen in Apeldoorn en omgeving

Wil je je woning in Apeldoorn graag te koop aanbieden? Onze verkoopspecialisten begeleiden je graag tijdens dit proces. Door samen een verkoopplan op te stellen is de kans om de woning succesvol te verkopen zo groot mogelijk. 

Thoma Post makelaars Apeldoorn is al jaren een begrip en kent de woningmarkt in de regio erg goed. Kortom: zoekt u een makelaar in Apeldoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat onze makelaars in Apeldoorn voor jou kunnen betekenen? Of wil je graag gebruikmaken van onze services? Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig! Raadpleeg Thoma Post Makelaardij Apeldoorn en wij nemen je graag het werk uit handen. 

Hoeveel is mijn woning in Apeldoorn waard?

Twijfel je nog om je woning te koop aan te bieden? En zou je daarom graag eerst willen weten wat ongeveer de waarde is van je huis? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. Zo heb je een goede indicatie van wat de woning waard is, en heb je direct de eerste stap gezet naar de verkoop van je woning. 

Gratis waardebepaling aanvragen

Over Thoma Post: Jouw makelaar in Apeldoorn

Wij zijn makelaars met meer. Waar andere makelaars in Apeldoorn stoppen, gaan wij een stap verder om jouw droomhuis aan te kopen of je huidige woning te verkopen. Wij nemen graag de tijd voor je. Zowel voor, tijdens als na het (ver)kopen van een huis in Apeldoorn en omstreken, staan wij voor je klaar.

Naast Apeldoorn, kun je ook terecht bij Thoma Post als makelaar in Hengelo, makelaar in Deventer, Zutphen en meer locaties in de nabije omgeving. Met meerdere vestigingen in het oosten van Nederland is er altijd een makelaar bij jou in de buurt. 

Ervaar onze unieke verkooptechnieken

Om ons woningaanbod zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, gebruiken wij unieke verkoopmethodes. Onze marketingafdeling zet zich maximaal in om jouw woning op de best mogelijke manier in de markt aan te bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan social media, digitale restyling, magazines, verkoopbrochures en meer. 

Geen enkele woning of geen enkel bedrijfspand is hetzelfde. Daarom kijken we naar jouw unieke situatie om daar een persoonlijk plan voor uit te werken. Alleen zo kunnen wij een zo succesvol mogelijk resultaat garanderen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom met ons in contact. 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bij Thoma Post Apeldoorn staat onze makelaar Dyon samen met zijn team voor je klaar. Wil je graag contact met ons opnemen? Dat kan! Kom langs bij onze locatie in Apeldoorn, of kom telefonisch met ons in contact via onderstaande gegevens. 

Daarnaast is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij streven ernaar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord. 

Veelgestelde vragen

Heb je een makelaar in Apeldoorn nodig?

Wanneer jij een huis in Apeldoorn wilt kopen of verkopen, vraag jij je mogelijk af of het noodzakelijk is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit meestal een verstandige keuze is. Een makelaar beschikt over een groot netwerk, ontzorgt jou tijdens de (ver)koop en is ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef jij je tijdens de aan- of verkoop van een huis nooit zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvang je altijd een eerlijke prijs voor jouw huis of betaal je juist niet teveel.

Wat doet een makelaar?

Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van jouw woning in Apeldoorn. De verkoopmakelaar kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt jouw onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor jou de onderhandelingen.

Wat betekent NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar, weet je zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Apeldoorn is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service en kwaliteit die wordt geleverd.

Thoma Post Woonwensen

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Schrijf je dan nu in!


Aanmelden

Wat mensen zeggen over ons

Wij zijn trots op onze recensies en delen deze graag met u.

Locatie: Makelaar Apeldoorn - Thoma Post Makelaars

Apeldoorn | Verkoper van Wolframstraat 54

"Goede service, deskundig in de Apeldoornse markt en snelle en persoonlijke benadering. Zeker een makelaar om aan te bevelen."

Lees alle referenties