Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Ben je op zoek naar een makelaar in Apeldoorn? Bij Thoma Post Makelaars Apeldoorn ben je aan het juiste adres. Thoma Post Makelaars is gevestigd aan de Koninginnelaan 69. Onze prachtige centrale en vooral levendige locatie is perfect voor het bedienen van de markt en het presenteren van je woning. Lees op deze pagina meer over een huis kopen in Apeldoorn via Thoma Post Makelaars. Maar ook voor een bedrijfsmakelaar in Apeldoorn ben je bij ons aan het juiste adres.

Makelaars met meer

Wij zijn makelaars met meer. Waar andere makelaars stoppen, gaan wij een stap verder.  Bij Thoma Post Makelaars Apeldoorn nemen we voldoende tijd voor je. Zowel voor, tijdens als na het kopen of verkopen van een huis in Apeldoorn en omstreken staan wij voor je klaar. Onze collega’s zijn rechtstreeks te bereiken en adviseren je tijdens elke stap van het proces. Daarnaast kennen we de koper van je huis al voordat het huis te koop staat, omdat we precies weten wie er in Apeldoorn op zoek is naar een woning. Dat doen we middels ons Thoma Post Woonwensen programma. Je kunt hier ook je eigen wensen doorgeven zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuw Apeldoorns aanbod!

Full-service makelaar in Apeldoorn

Naast het kopen en verkopen van huizen of appartementen in Apeldoorn en omstreken helpt Thoma Post Makelaars Apeldoorn je ook bij de taxatie van je woning, de volledige presentatie van je woning en hebben we een gratis verhuisservice. Ook onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Door al deze diensten, disciplines en met ruim 100 ervaringsjaren in de makelaardij kunnen we nog meer voor je betekenen.

Apeldoorn

Apeldoorn telt 160.000 inwoners, en het unieke aan Apeldoorn is juist dat het in de jaren 70 gegroeid is van een dorp in de Veluwe naar een stad in de top 15 van Nederland. Het ‘ons kent ons’ principe is daarom nog sterk aanwezig. Dit maakt wonen in een stedelijke omgeving nog steeds erg persoonlijk!

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Bij Thoma Post Makelaars Apeldoorn staat onze makelaar Jeffrey samen met zijn team voor je klaar om jou van de beste service en het meest passende advies te voorzien. Je kunt contact met ons opnemen middels de gegevens die hieronder vermeld staan.

Contactgegevens

Koninginnelaan 69
7315 BN  Apeldoorn
KvK-nummer: 08048286

055 5260888 apeldoorn@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.

 

Locatie