Bedrijfsmakelaars Twente

Vanaf januari 2018 is binnen onze afdeling bedrijfsmakelaardij gekozen voor een andere opzet. Om beter aan te sluiten bij de behoefte van onze cliënten is de focus verlegd van een plaatselijke dienstverlening naar een regionale dienstverlening. Er zijn 3 regio’s gevormd: team Stedendriehoek, team Achterhoek, en team Twente. Door de samenwerking binnen de regio en de regio’s onderling versterken wij elkaar en worden de kennis en kunde vergroot. Vanuit kantoor Enschede wordt de regio Stedendriehoek aangestuurd.  Graag vertellen wij u meer over de voordelen van deze aanpak!

Tevens hebben wij vanaf januari de bedrijfsmakelaardij gescheiden vaen de taxatie afdeling. Onze taxateurs zijn lid van NVM, geregistreerd bij het NRVT en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Expertises Thoma Post bedrijfsmakelaars Twente

Vanuit ons strategisch gelegen kantoren in Hengelo en Enschede hebben wij een perfect overzicht van de zakelijke markt. Wij bieden de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren

Naast deze bedrijf gerelateerde expertises kun je ook bij ons terecht voor advies over het kopen van een woning, verkopen van je woning, taxaties, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, hypotheken, certificeren en woning taxaties.

Voordelen van een bedrijfsmakelaar in Hengelo en Enschede

Voor bedrijfsmatig vastgoed ben je bij Thoma Post op het juiste adres. Met meer ervaring, meer vestigingen en meer gecertificeerde bedrijfsmakelaars helpen wij je graag. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ons werkgebied verdeeld in drie verschillende vestigingen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Voor onze vestigingen in Twente (Hengelo en Enschede) staan de bedrijfsmakelaars Albert, Hans, Claudia, Joris en Lotte je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde.

Contact met je bedrijfsmakelaar in Twente

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek met 1 van onze experts? Neem dan met behulp van de onderstaande gegevens contact met ons op. Wij bespreken graag vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie wat Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente voor jou kan betekenen.

Contactgegevens

Koningsplein 11
7512 KZ Enschede

088-6336336 twente@thomapost.nl +31 (0)6 34 10 18 08

op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak