Bedrijfsmakelaars Twente

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Twente? Thoma Post Bedrijfsmakelaars is verdeeld over drie regio’s, Twente, Stedendriehoek en Achterhoek. Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente richt zich op de gehele regio Twente en onze bedrijfsmakelaars weten wat er in de regio speelt. Dankzij de intensieve samenwerking tussen de verschillende regio’s, wordt de kennis en kunde van onze bedrijfsmakelaars vergroot. Vanuit ons kantoor in Enschede wordt de regio Twente aangestuurd. Graag vertellen wij meer over de voordelen Thoma Post Bedrijfsmakelaars!

Bedrijfsmakelaars met meer

Bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente staat persoonlijke service centraal. Onze bedrijfsmakelaars Hans, Romano en Silvia denken met je mee in creatieve oplossingen en kijken verder op punten waar een andere bedrijfsmakelaar stopt. Door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen, ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken. Het uitgebreide zakelijke netwerk dat we hebben zorgt voor uitstekende connecties met vastgoedgerelateerde partijen die er ook voor jou toe doen. Tot onze relaties en opdrachtgevers behoren grote landelijke partijen zoals banken, vastgoedfondsen en retailers maar ook lokale en regionale partijen.

Full-service

Ook bij taxaties van bedrijfspanden staat Thoma Post Bedrijfsmakelaars voor je klaar. Onze bedrijfstaxateurs zijn geregistreerd bij het NRVT. Niet alleen het taxeren en het aankopen of verkopen van een bedrijfspand behoren tot de mogelijkheden bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Wij staan ook aan je zijde bij beleggen in bedrijfsmatig vastgoed en het huren van een bedrijfspand in de regio Twente.

Twente

Twente is een van de mooiste delen van Nederland om in te wonen én te werken. In de basis heeft Twente alles om te floreren. De mentaliteit van Tukkers staat hoog aangeschreven in ons land (nuchter, ondernemend en bescheiden) en op het gebied van commercieel vastgoed heeft Twente veel potentie. De ligging vlak bij de Duitse grens is optimaal voor bedrijven op gebied van bereikbaarheid en internationale samenwerking. Binnen Twente hebben de grootste steden zich erg verschillend ontwikkeld de afgelopen jaren. Er zijn dus nog veel prachtige mogelijkheden in het gunstige Twentse vestigingsklimaat.

Contact met je bedrijfsmakelaar in Twente

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij bespreken graag vrijblijvend onder het genot van een kop koffie wat Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente voor jou kan betekenen.

Contactformulier

Contactgegevens

Koningsplein 11
7512 KZ Enschede
KvK-nummer: 08185199

088-6336336 twente@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak