Succesvolle transacties

Dji 0018
VERKOCHT

Light Industrial Complex
Succesvol verkocht Light Industrial Complex met een totale vloeroppervlakte van 13.654 m2 gelegen op een perceel van 23.305 m2. Het complex is langjarig verhuurd aan de visuele communicatiedivisie van edding AG.

Foto Website
VERKOCHT

Koninklijke BAM Groep
Succesvol verkocht bedrijfscomplex verhuurd aan de BAM met nog een lang lopend huurcontract. Het complex heeft een oppervlakte van 2.212 m² en is gelegen op een perceel van 4.675 m².

Bouwstraat 3 Haaksbergen 032
VERKOCHT

Bedrijfsbelegging
Succesvol verkocht bedrijfscomplex met een verscheidenheid aan verschillende huurders. Het complex is gebouwd in 2000, heeft een oppervlakte van ca. 2.700 m² en is gelegen op een perceel van 5.000 m².

Thoma Post Beleggingen De Flint
AANGEKOCHT

88 appartementen
Appartementencomplex De Flint is een onaangebroken wooncomplex aan de rand van het centrum van de stad Emmen. Het complex bestaat uit 88 energiezuinige appartementen in het middenhuursegment.

Lichtenvoordseweg Groenlo
AANGEKOCHT

Woon- en zorgcomplex ‘Huize Sonnevanck’
Succesvol aangekochte woon- en zorgvoorziening met 17 wooneenheden in Groenlo. Het betreft een Sale & Leaseback waarbij Eminent Wonen een huurcontract is aangegaan voor een periode van tien jaar.

Brownies&downies
AANGEKOCHT

Brownies&downieS met vijf appartementen
Monumentale villa uit 1859 met op de begane grond bevindt zich de gezellige en populaire horecagelegenheid Brownies&downieS met op de eerste en tweede verdieping in totaal vijf appartementen.

Woningfotografie Topr Ijsselkade 9 Zutphen Thoma Post Cover
VERKOCHT

Herontwikkelingslocatie
Succesvol verkochte monumentale kantoorvilla met achtergelegen koetshuis aan de IJssel in Zutphen. Koper is voornemens de kantoorvilla te herontwikkelen tot levensloopbestendige appartementen.

Dsc08592
AANGEKOCHT

Hotelbelegging met Brasserie
Succesvol aangekocht stadshotel met brasserie in het centrum van Rijssen. Met de huurders, een groep enthousiaste ondernemers, zijn nieuwe langjarige overeenkomsten tot 2032 overeengekomen.

1a 1 768x532
AANGEKOCHT

Kantoorbelegging
Dit kantoorpand (gerenoveerd in 2021) is aangekocht met een huurovereenkomst voor 10 jaar en wordt verhuurd aan een wereldspeler op het gebied van bewegingssensoren en ondersteunende software.

2a 1 768x576
AANGEKOCHT

Fletcher Hotel
Succesvol aangekocht met een nieuwe huurovereenkomst voor 20 jaar. De transactie betreft een Sale & Leaseback waarbij Fletcher verantwoordelijk is voor al het onderhoud, herstel en vernieuwing.

3a 1 768x576
VERKOCHT

Witzand Bouwmaterialen
Succesvol verkocht Light Industrial Complex met een showroom, afhaalcenter en een moderne bouwshop, waar de materialen snel afgehaald kunnen worden. Het complex is verhuurd aan Witzand Bouwmaterialen.

4a 1 768x576
VERKOCHT

Light Industrial Complex
Succesvol verkocht Light Industrial Complex bestaande uit ca. 2.700 m² bedrijfsruimte en ca. 850 m² kantoorruimte. Het complex heeft een energielabel A en beschikt over circa 23 parkeerplaatsen.

5a 768x512
VERKOCHT

Kantoorbelegging
Het kantoorgebouw met energielabel A is voor meerdere jaren verhuurd aan drie bedrijven: Croon Wolter & Dros, ActFactProjects en Prescan. Van der Linde Architecten heeft het kantoor gebouwd in 2008.

6a 768x511
VERKOCHT

(Woon)portefeuille
Drie wooncomplexen verkocht bestaande uit zes appartementen en twee praktijkruimtes. Volledig verhuurd aan zes particulieren en een fysiotherapie. De complexen zijn gesitueerd in Enschede en Hengelo (OV).

8a 768x512
VERKOCHT

Binnenstedelijke herontwikkelingslocatie
Voor de bovenverdiepingen van deze herontwikkelingslocatie is een vergunning afgegeven voor 15 kamers ten behoeve van kamerbewoning. Op de begane grond kunnen meerdere wooneenheden worden toegevoegd.

9a 768x512
VERKOCHT

(Woon)portefeuille
Deze woonportefeuille bestaat uit vijf volledig verhuurde winkelpanden met vijf zelfstandige bovenwoningen in het centrum van Lochem. De bovenwoningen zijn particulier bewoond en de commerciële ruimte is langjarig verhuurd.

10a 768x512
VERKOCHT

Light Industrial complex ca 14.500 m²
Dit Light Industrial Complex bestaat uit circa 14.500 m² bedrijfsruimte. Het geheel is gelegen op een perceel van circa 17.250 m² en is verhuurd aan onder andere de Grolsch en andere partijen.

11a 768x512
VERKOCHT

Herontwikkelingslocatie ca. 21.000 m²
Deze grootschalige herontwikkelingslocatie is gelegen op een perceel van 21.000 m². De bebouwing bestaat uit vier bedrijfscomplexen. De totale oppervlakte van de complexen bestaat uit ca. 10.000 m².

12a 768x512
VERKOCHT

Herontwikkelingslocatie ca. 3.400 m²
Succesvol verkochte herontwikkelingslocatie met een oppervlakte van ca. 3.400 m² gelegen op een perceel van ca. 5.000 m² met 40 parkeerplaatsen. Het voormalige schoolgebouw heeft een maatschappelijke bestemming.

Thoma Post Beleggingen

Contactinformatie

Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer
KvK-nummer: 8070513
BTW-nummer: NL864798180B01

088 - 633 63 66
beleggingen@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak.


Zakelijk vastgoed kopen, verkopen of aanhouden en je financieel potentieel maximaliseren? Onze beleggingsprofessionals hebben gespecialiseerde kennis van alle belangrijke vormen van commercieel vastgoed en adviseren binnen alle vastgoedsectoren. De focus van Thoma Post Beleggingen ligt op aankoop en verkoop van beleggingen in vastgoed in heel Nederland.

Onze expertise in vastgoedbeleggingen:

 • Aankoop van vastgoed;
 • Aankoop van transformatie vastgoed (renovaties of herontwikkelingen);
 • Verkoop van vastgoed;
 • Verkoop van nieuwbouw ontwikkelingen;
 • Sale & Leaseback;
 • Beoordeling en analyse van vastgoed op technisch, milieukundig, commercieel en juridisch gebied voor een aan- of verkooptransactie;
 • Advies voor waardebepaling.
Werkgebied Thoma Post Taxaties Zakelijk En Beleggingen

Ons team

Onze medewerkers

Conny Kolkman

Conny Kolkman

Assistent Register Makelaar Taxateur


De onderscheidende kracht van Thoma Post Beleggingen

Beleggen in vastgoed biedt tal van mogelijkheden: van beleggen in wooneenheden, kantoren, bedrijfscomplexen, transformatieprojecten, herontwikkelingsprojecten en meer. Vanuit onze vestigingen in Twente, de Stedendriehoek en Midden-Nederland kunnen de beleggingsprofessionals van Thoma Post Beleggingen uitstekend assisteren bij beleggingen in allerlei soorten vastgoed. Wij hebben gevarieerd netwerk, kennis van de mogelijkheden, maken een goede beoordeling van de propositie en zien commerciële kansen; enkele aspecten die voor iedere investeerder doorslaggevend zijn voor succes.

 

 

Beleggingspand verkopen?

Onze beleggingsprofessionals weten precies welke aspecten bepalend zijn om zakelijk vastgoed onder de aandacht te brengen. Door ons hoogwaardige landelijke netwerk van zowel particuliere als zakelijke beleggers, makelaars en beleggingsfondsen en een op maat gemaakt verkoopproces op basis van propositie, vinden wij de juiste koper voor ieder type zakelijk vastgoed. Wij zetten ons netwerk in, bereiden iedere fase van het marketing- en verkoopproces tot in detail voor en zorgen voor een compleet commercieel, technisch en juridisch verkoopdossier in onze eigen online dataroom (stille verkoop).

Investeren in vastgoed?

Onze beleggingsprofessionals schetsen een volledig beeld van de markt en identificeren objecten die je beleggingsstrategie versterken en rendement verhogen. Dankzij jarenlange ervaring en ons grote netwerk beschikken wij over beleggingspanden door heel Nederland en zijn wij een betrouwbare adviseur bij beleggen in vastgoed.


Locatie

 • Provincie Overijssel
 • Plaats Deventer
 • Adres Mr. H.F. de Boerlaan 22
 • Postcode 7417 DA

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.