Beleggingen

Thoma Post Beleggingen
Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer

088 - 633 63 66
beleggingen@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Zakelijk vastgoed kopen, verkopen of aanhouden en je financieel potentieel maximaliseren? Onze beleggingsprofessionals hebben gespecialiseerde kennis van alle belangrijke vormen van commercieel vastgoed en adviseren binnen alle vastgoedsectoren. De focus van Thoma Post Beleggingen ligt op aankoop en verkoop van beleggingen in vastgoed in heel Nederland.

Meer informatie over beleggen in zakelijk vastgoed?

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts? Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via onze contactgegevens hiernaast. Wij bespreken graag vrijblijvend onder het genot van een kop koffie wat Thoma Post Beleggingen voor jou kan betekenen.

Ons team

Onze medewerkers

Romano van Zanten

Hoofd Beleggingen

Conny Kolkman

Assistent Register Makelaar Taxateur

De onderscheidende kracht van Thoma Post Beleggingen

Beleggen in vastgoed biedt tal van mogelijkheden: van beleggen in wooneenheden, kantoren, bedrijfscomplexen, transformatieprojecten, herontwikkelingsprojecten en meer. Vanuit onze vestigingen in Twente, de Stedendriehoek en Midden-Nederland kunnen de beleggingsprofessionals van Thoma Post Beleggingen uitstekend assisteren bij beleggingen in allerlei soorten vastgoed. Wij hebben gevarieerd netwerk, kennis van de mogelijkheden, maken een goede beoordeling van de propositie en zien commerciële kansen; enkele aspecten die voor iedere investeerder doorslaggevend zijn voor succes.

Onze expertise in vastgoedbeleggingen:

  • Aankoop van vastgoed;
  • Aankoop van transformatie vastgoed (renovaties of herontwikkelingen);
  • Verkoop van vastgoed;
  • Verkoop van nieuwbouw ontwikkelingen;
  • Sale & Leaseback;
  • Beoordeling en analyse van vastgoed op technisch, milieukundig, commercieel en juridisch gebied voor een aan- of verkooptransactie;
  • Advies voor waardebepaling.

Beleggingspand verkopen?

Onze beleggingsprofessionals weten precies welke aspecten bepalend zijn om zakelijk vastgoed onder de aandacht te brengen. Door ons hoogwaardige landelijke netwerk van zowel particuliere als zakelijke beleggers, makelaars en beleggingsfondsen en een op maat gemaakt verkoopproces op basis van propositie, vinden wij de juiste koper voor ieder type zakelijk vastgoed. Wij zetten ons netwerk in, bereiden iedere fase van het marketing- en verkoopproces tot in detail voor en zorgen voor een compleet commercieel, technisch en juridisch verkoopdossier in onze eigen online dataroom (stille verkoop).

Investeren in vastgoed?

Onze beleggingsprofessionals schetsen een volledig beeld van de markt en identificeren objecten die je beleggingsstrategie versterken en rendement verhogen. Dankzij jarenlange ervaring en ons grote netwerk beschikken wij over beleggingspanden door heel Nederland en zijn wij een betrouwbare adviseur bij beleggen in vastgoed.

Succesvolle transacties


Thoma Post Woonwensen

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Schrijf je dan nu in!


Aanmelden

Wat mensen zeggen over ons

Wij zijn trots op onze recensies en delen deze graag met u.

Locatie: Beleggingen

Apeldoorn | Verkoper van Wolframstraat 54

"Goede service, deskundig in de Apeldoornse markt en snelle en persoonlijke benadering. Zeker een makelaar om aan te bevelen."

Lees alle referenties