Nieuwwonen Thoma Post

Een nieuwbouwhuis kopen

Twijfel jij tussen het kopen van een bestaande woning en een nieuwbouwwoning? Het heerlijke aan een nieuwbouwhuis is dat alles fonkelnieuw is én dat jij de eerste bewoner bent. Natuurlijk is het kopen van een nieuwbouwhuis is leuk maar ook spannend. Meestal staat er namelijk nog geen voorbeeldwoning ter inspiratie en dat vraagt om een andere aanpak en begeleiding dan tijdens het kopen van een bestaande woning.

Wij hebben een team van ervaren nieuwbouwspecialisten die in dit bijzondere proces gespecialiseerd zijn en je begeleiden op weg naar jouw nieuwe (t)huis; vanaf de eerste verkooptekening en impressies tot het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw gedroomde nieuwbouwwoning!

Neem contact op

Wil je meer informatie over het kopen van een nieuwbouwhuis? Laat het ons weten!

Gebundelde krachten in de Achterhoek en Twente

In Twente verkopen wij onze nieuwbouw onder naam Nieuw Wonen Twente in samenwerking met Snelder Zijlstra Makelaars en ten Hag Makelaarsgroep. In de Achterhoek treden we eveneens samen met de ten Hag Makelaarsgroep naar buiten als Nieuw Wonen Achterhoek. Kortom, het nieuwbouwspecialisme is gebundeld om vanaf het eerste moment te zorgen voor een optimale begeleiding tot aan de dag dat je de sleutel van jouw splinternieuwe woning omdraait. Ondertussen brengen onze eigen onafhankelijke hypotheekadviseurs jouw financiële mogelijkheden in kaart. Dat biedt zekerheid en vertrouwen. Hieronder vind je de links naar ons aanbod van Nieuw Wonen Achterhoek en Nieuw Wonen Twente.

Nieuwbouw in de Stedendriehoek

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwhuis in de buurt van Deventer, Zutphen of Apeldoorn?

Bekijk het aanbod in de Stedendriehoek

Nieuwbouw Bog Thoma Post


Team Nieuw Wonen Twente

Maak kennis met ons team van nieuwbouwmakelaars in Twente!

Nieuw Wonen Twente 2023

Bekijk ons aanbod in Twente

Team Nieuw Wonen Achterhoek

Maak kennis met ons team van nieuwbouwmakelaars in de Achterhoek!

Nieuw Wonen Achterhoek Team

Bekijk ons aanbod in de Achterhoek


Corporate Brochure Thoma Post Makelaars

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Andere diensten

Infographic Thoma Post
Huis kopen

Je allereerste huis kopen of een mooie vervolgstap maken op de woningmarkt. Daarvoor ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Welke woonwensen heb jij? Onze aankoopmakelaars helpen je bij het vinden van je droomhuis!

Meer over een huis kopen

Thoma Post Verkoopbord
Huis verkopen

Ga jij je huis verkopen? Dan zal er binnenkort een verkoopbord in je tuin staan of aan een raam worden geplakt. Onze makelaars informeren je over wat er op je af gaat komen tijdens het verkopen van je huis en helpen je in het maken van de juiste keuzes.

Meer over je huis verkopen

Verhuisdozen Thoma Post
Gratis verhuisservice

Hoera, je hebt een nieuw huis gevonden! Binnenkort is het tijd om je hele hebben en houwen in dozen te stoppen en je huidige woning te verlaten. Om jouw verhuizing relaxed en soepel te laten verlopen, kun je gebruik maken van onze verhuisservice.

Meer over onze gratis verhuisservice

De woontrends van nu

Van je huis een thuis maken. Dat klinkt soms makkelijker dan het is. Wij zien dagelijks de meest inspirerende interieurs voorbij komen van huizen uit ons eigen aanbod en onze marketing afdeling verzamelt deze gespotte trends. Ben je benieuwd?

Check onze wooninspiratie

Sandra Sandra
Gratis waardebepaling

Speel je met de gedachte om je huis te gaan verkopen? Na het maken van de keuze over de plek waar je herinneringen hebt gemaakt, is het tijd om de eerste stap te nemen. Onze makelaars komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Meer over een gratis waardebepaling


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.