Stockfoto Woningproeverij Thoma Post

Thoma Post Makelaars Woningproeverij

Wil jij meer uit de verkoop van jouw huis halen? Met de Thoma Post Makelaars Woningproeverij zetten we jouw huis op de (menu)kaart! In plaats van meerdere losse bezichtigingen te organiseren, nodigen we potentiële kopers allemaal tegelijk uit voor een uniek ‘woonevent’: de Woningproeverij!

De 4 voordelen:

  • Optimaal verkoopresultaat: Door alle geïnteresseerden tegelijk uit te nodigen verhogen we de kans op een optimaal verkoopresultaat.
  • Sneller verkocht, hogere verkoopprijs: Het huis zal sneller verkocht worden en bieders brengen een hoger bod uit, door het concurrentiegevoel dat ze tijdens de Woningproeverij ervaren.
  • Slechts één ‘open huis’-moment: Dus niet meerdere keren het hele huis netjes maken voor een bezichtiging!
  • De koper faciliteren: Kopers kunnen in een ontspannen sfeer met een hapje en drankje het huis bekijken.

Neem contact op

Wil je meer informatie over onze woningproeverij? Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij kennen je koper al

Het alleen plaatsen van het huis op Funda en wachten op de juiste koper is voor ons niet genoeg. Met ruim 10.000 volgers op Facebook zijn we benoemd tot de 15e Facebookmakelaar van Nederland. Grote kans dat jouw toekomstige koper ons al volgt!

Daarnaast hebben we een database van duizenden huizenzoekers die we actief benaderen bij passend aanbod én die we ook uitnodigen voor jouw woningproeverij!

J5a7362 (1)


Corporate Brochure Thoma Post Makelaars

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Andere diensten

Thoma Post Verkoopbord
Huis verkopen

Ga jij je huis verkopen? Dan zal er binnenkort een verkoopbord in je tuin staan of aan een raam worden geplakt. Onze makelaars informeren je over wat er op je af gaat komen tijdens het verkopen van je huis en helpen je in het maken van de juiste keuzes.

Meer over je huis verkopen

Verhuisdozen Thoma Post
Gratis verhuisservice

Hoera, je hebt een nieuw huis gevonden! Binnenkort is het tijd om je hele hebben en houwen in dozen te stoppen en je huidige woning te verlaten. Om jouw verhuizing relaxed en soepel te laten verlopen, kun je gebruik maken van onze verhuisservice.

Meer over onze gratis verhuisservice

Infographic Thoma Post
Huis kopen

Je allereerste huis kopen of een mooie vervolgstap maken op de woningmarkt. Daarvoor ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Welke woonwensen heb jij? Onze aankoopmakelaars helpen je bij het vinden van je droomhuis!

Meer over een huis kopen

De woontrends van nu

Van je huis een thuis maken. Dat klinkt soms makkelijker dan het is. Wij zien dagelijks de meest inspirerende interieurs voorbij komen van huizen uit ons eigen aanbod en onze marketing afdeling verzamelt deze gespotte trends. Ben je benieuwd?

Check onze wooninspiratie

Nieuwbouw Thoma Post
Nieuwbouwhuis kopen

Je kunt kiezen voor een bestaand huis, maar heb jij al wel eens nagedacht over het kopen van een nieuwbouwhuis? Een huis dat helemaal nieuw is en waar jij de eerste bewoner van bent. Onze nieuwbouwspecialisten vertellen je er graag meer over.

Meer over een nieuwbouwhuis kopen

Sandra Sandra
Gratis waardebepaling

Speel je met de gedachte om je huis te gaan verkopen? Na het maken van de keuze over de plek waar je herinneringen hebt gemaakt, is het tijd om de eerste stap te nemen. Onze makelaars komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Meer over een gratis waardebepaling


Bekijk onze vlog over de woningproeverij

Woningproeverij Vlog Maarten Koen

Gratis waardebepaling