Gavoora

Je huis verduurzamen

De wereld klaarmaken voor de volgende generatie, je energielasten flink verlagen en meer geld overhouden of groener willen leven; waarom wil jij jouw huis verduurzamen?

Wat jouw drijfveer om te verduurzamen ook is dankzij onze samenwerking met GavoorA kunnen wij jou van A t/m Z helpen als het gaat om het verduurzamen van jouw nieuwe huis of het huis waarin je blijft wonen. GavoorA maakt inzichtelijk wat jij kan doen om jouw doelen te bereiken en wat de impact daarvan is op je portemonnee en het milieu. Je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan en wat je wilt bereiken. Wij helpen jou de juiste beslissingen te nemen en het resultaat te behalen dat je voor ogen hebt.

Neem contact op

Wil je graag meer informatie over het verduurzamen van je woning? Laat het ons weten!

Hoe? Wij regelen maatwerkadvies dat past bij jouw woning en verduurzamingswens(en) en zorgen voor de eerlijke offertes. Bovendien vertellen onze hypotheekadviseurs jou exact wat de mogelijkheden zijn om verduurzaming te financieren. Sluit het voorstel aan bij jouw wensen, dan gaan wij de werkzaamheden plannen en ervoor zorgen dat het wordt opgeleverd zoals afgesproken. Ondertussen kun jij je volledig richten op de aanstaande verhuizing.

Meer lezen over GavoorA

Logo Gavoora Website


Verkoop sneller | Koop slimmer | Woon groener

Duurzaamheid en woonlastenverlaging gaan hand in hand. Veelal zijn eenvoudige ingrepen al voldoende om de maandelijkse energierekening flink te verlagen. Denk aan vloer-, dak- of (spouw)muurisolatie, zonnepanelen of het vervangen van oude beglazing. GavoorA helpt jou de juiste keuzes te maken zodat jij kunt gaan genieten van een toekomstbestendig huis!

Download onze brochure

Andere dienstverlening

Sandra Sandra
Gratis waardebepaling

Speel je met de gedachte om je huis te gaan verkopen? Na het maken van de keuze over de plek waar je herinneringen hebt gemaakt, is het tijd om de eerste stap te nemen. Onze makelaars komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Meer over een gratis waardebepaling

Verhuisdozen
Gratis verhuisservice

Hoera, je hebt een nieuw huis gevonden! Binnenkort is het tijd om je hele hebben en houwen in dozen te stoppen en je huidige woning te verlaten. Om jouw verhuizing relaxed en soepel te laten verlopen, kun je gebruik maken van onze verhuisservice.

Meer over onze gratis verhuisservice

J5a7362 (1)
Huis kopen

Je allereerste huis kopen of een mooie vervolgstap maken op de woningmarkt. Daarvoor ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Welke woonwensen heb jij? Onze aankoopmakelaars helpen je bij het vinden van je droomhuis!

Meer over een huis kopen

De woontrends van nu

Van je huis een thuis maken. Dat klinkt soms makkelijker dan het is. Wij zien dagelijks de meest inspirerende interieurs voorbij komen van huizen uit ons eigen aanbod en onze marketing afdeling verzamelt deze gespotte trends. Ben je benieuwd?

Check onze wooninspiratie

Huis Verkopen
Huis verkopen

Ga jij je huis verkopen? Dan zal er binnenkort een verkoopbord in je tuin staan of aan een raam worden geplakt. Onze makelaars informeren je over wat er op je af gaat komen tijdens het verkopen van je huis en helpen je in het maken van de juiste keuzes.

Meer over je huis verkopen

Foto Nieuw Wonen
Nieuwbouwhuis kopen

Je kunt kiezen voor een bestaand huis, maar heb jij al wel eens nagedacht over het kopen van een nieuwbouwhuis? Een huis dat helemaal nieuw is en waar jij de eerste bewoner van bent. Onze nieuwbouwspecialisten vertellen je er graag meer over.

Meer over een nieuwbouwhuis kopen


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.