Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek

Vanaf januari 2018 is binnen onze afdeling bedrijfsmakelaardij gekozen voor een andere opzet. Om beter aan te sluiten bij de behoefte van onze cliënten is de focus verlegd van een plaatselijke dienstverlening naar een regionale dienstverlening. Er zijn 3 regio’s gevormd: team Stedendriehoek, team Achterhoek, en team Twente. Door de samenwerking binnen de regio en de regio’s onderling versterken wij elkaar en worden de kennis en kunde vergroot. Vanuit kantoor Deventer wordt de regio Stedendriehoek aangestuurd.  Graag vertellen wij u meer over de voordelen van deze aanpak!

Tevens hebben wij vanaf januari de bedrijfsmakelaardij gescheiden van de taxatie afdeling. Onze taxateurs zijn lid van De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.), geregistreerd bij het NRVT en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Expertises Thoma Post bedrijfsmakelaars Stedendriehoek

Vanuit ons strategisch gelegen kantoren in Apeldoorn, Deventer en Zutphen hebben wij een perfect overzicht van de zakelijke markt. Wij bieden de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren

Naast deze bedrijf gerelateerde expertises kun je ook bij ons terecht voor advies over het kopen van een woning, verkopen van je woning, taxaties, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, hypotheken, certificeren en woning taxaties.

Voordelen van een bedrijfsmakelaar in Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Voor bedrijfsmatig vastgoed ben je bij Thoma Post op het juiste adres. Met meer ervaring, meer vestigingen en meer gecertificeerde bedrijfsmakelaars helpen wij je graag. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ons werkgebied verdeeld in drie verschillende vestigingen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Voor onze vestigingen in Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer en Zutphen) staan de bedrijfsmakelaars Jan, Jurjen, Peter, Michael, Conny en Inge je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde.

Contact met je bedrijfsmakelaar in Stedendriehoek

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek met 1 van onze experts? Neem dan met behulp van de onderstaande gegevens contact met ons op. Wij bespreken graag vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie wat Thoma Post bedrijfsmakelaar Stedendriehoek voor jou kan betekenen.

Contactformulier

Thoma Post Bedrijfsmakelaars
Stationsplein 37
7201 MH Zutphen
0575-519466
zutphenbog@thomapost.nl

Thoma Post Bedrijfsmakelaars
Loolaan 1
7314 AA Apeldoorn
055-5260860
apeldoornbog@thomapost.nl

Thoma Post Bedrijfsmakelaars
Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer
0570-614607
deventerbog@thomapost.nl 

Contactgegevens

Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer

0570-614607 stedendriehoek@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak