Bedrijfsmakelaars Achterhoek

Vanaf januari 2018 is binnen onze afdeling bedrijfsmakelaardij gekozen voor een andere opzet. Om beter aan te sluiten bij de behoefte van onze cliënten is de focus verlegd van een plaatselijke dienstverlening naar een regionale dienstverlening. Er zijn 3 regio’s gevormd: team Stedendriehoek, team Achterhoek, en team Twente. Door de samenwerking binnen de regio en de regio’s onderling versterken wij elkaar en worden de kennis en kunde vergroot. Vanuit kantoor Lochem wordt de regio Achterhoek aangestuurd.  Graag vertellen wij u meer over de voordelen van deze aanpak!

Tevens hebben wij vanaf januari de bedrijfsmakelaardij gescheiden van de taxatie afdeling. Onze taxateurs zijn lid van De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) , geregistreerd bij het NRVT en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Expertises Thoma Post bedrijfsmakelaars Achterhoek 

Vanuit ons strategisch gelegen kantoren in Doetinchem, Winterswijk en en Lochem hebben wij een perfect overzicht van de zakelijke markt. Wij bieden de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren

Naast deze bedrijf gerelateerde expertises kun je ook bij ons terecht voor advies over het kopen van een woning, verkopen van je woning, taxaties, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, hypotheken, certificeren en woning taxaties.

Voordelen van een bedrijfsmakelaar in Doetinchem, Winterswijk en Lochem

Voor bedrijfsmatig vastgoed ben je bij Thoma Post op het juiste adres. Met meer ervaring, meer vestigingen en meer gecertificeerde bedrijfsmakelaars helpen wij je graag. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ons werkgebied verdeeld in drie verschillende vestigingen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Voor onze vestigingen in de Achterhoek (Doetinchem, Winterswijk en Lochem) staan de bedrijfsmakelaars John, Hans, Romano, Silvia, Marielle, Mike en Robert je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde.

Contact met je bedrijfsmakelaar in de Achterhoek

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek met 1 van onze experts? Neem dan met behulp van de onderstaande gegevens contact met ons op. Wij bespreken graag vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie wat Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek voor jou kan betekenen.

Contactformulier

Contactgegevens

Postbus 120, 7240 AC
Prins Bernhardweg 7
7241 DH Lochem

KvK-nummer: 08147751

0573 222450 achterhoek@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak

Wij stellen ons graag aan je voor

Foto van John van Dijk
John van Dijk Bedrijfsmakelaar RT Stuur een e-mail
Foto van Hans Schuttenbelt
Hans Schuttenbelt Bedrijfsmakelaar RT Stuur een e-mail
Foto van Romano van Zanten
Romano van Zanten Bedrijfsmakelaar RT Stuur een e-mail
Foto van Silvia Dieperink
Silvia Dieperink Commercieel Medewerker Binnendienst Stuur een e-mail
Foto van Marielle Tieben
Marielle Tieben Commercieel Medewerker Binnendienst Stuur een e-mail
Foto van Mike Kothuis
Mike Kothuis Vastgoedadviseur Stuur een e-mail
Foto van Robert IJntema
Robert IJntema Vastgoed Adviseur Stuur een e-mail
Foto van Lisan Vochteloo
Lisan Vochteloo Hoofd Marketing Stuur een e-mail
Foto van Silke Leferink
Silke Leferink Marketeer Stuur een e-mail