Bedrijfsmakelaars Achterhoek – Thoma Post Bedrijfsmakelaars

Postbus 120, 7240 AC
Prins Bernhardweg 7
7241 DH Lochem

KvK-nummer: 08147751

0573 222450
achterhoek@thomapost.nl

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak


Vanaf januari 2018 is binnen onze afdeling bedrijfsmakelaardij gekozen voor een andere opzet. Om beter aan te sluiten bij de behoefte van onze cliënten is de focus verlegd van een plaatselijke dienstverlening naar een regionale dienstverlening. Er zijn 3 regio’s gevormd: team Stedendriehoek, team Achterhoek, en team Twente. Door de samenwerking binnen de regio en de regio’s onderling versterken wij elkaar en worden de kennis en kunde vergroot. Vanuit kantoor Lochem wordt de regio Achterhoek aangestuurd.  Graag vertellen wij u meer over de voordelen van deze aanpak!

Tevens hebben wij vanaf januari de bedrijfsmakelaardij gescheiden van de taxatie afdeling. Onze taxateurs zijn lid van De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) , geregistreerd bij het NRVT en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Contact met je bedrijfsmakelaar in de Achterhoek

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij bespreken graag vrijblijvend onder het genot van een kop koffie wat Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek voor jou kan betekenen.

Ons team

Onze medewerkers

John van Dijk

Bedrijfsmakelaar RT

Hans Schuttenbelt

Bedrijfsmakelaar RT

Tom Schreurs

Bedrijfsmakelaar RT

Gerrit Vervelde

Bedrijfsmakelaar RT

Silvia Dieperink

Commercieel Medewerker Binnendienst

Marielle Tieben

Commercieel Medewerker Binnendienst

Mike Kothuis

Vastgoedadviseur

Romano van Zanten

Hoofd Beleggingen

Sjoerd Swildens

Vastgoedadviseur

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Marketeer

Expertises Thoma Post bedrijfsmakelaars Achterhoek 

Vanuit ons strategisch gelegen kantoren in Doetinchem, Winterswijk en en Lochem hebben wij een perfect overzicht van de zakelijke markt. Wij bieden de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren

Naast deze bedrijf gerelateerde expertises kun je ook bij ons terecht voor advies over het kopen van een woning, verkopen van je woning, taxaties, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, hypotheken, certificeren en woning taxaties.

Voordelen van een bedrijfsmakelaar in Doetinchem, Winterswijk en Lochem

Voor bedrijfsmatig vastgoed ben je bij Thoma Post op het juiste adres. Met meer ervaring, meer vestigingen en meer gecertificeerde bedrijfsmakelaars helpen wij je graag. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ons werkgebied verdeeld in drie verschillende vestigingen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Voor onze vestigingen in de Achterhoek (Doetinchem, Winterswijk en Lochem) staan de bedrijfsmakelaars John, Hans, Romano, Sjoerd, Silvia, Tom, Gerrit, Marielle en Mike je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde.

Thoma Post Woonwensen

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Schrijf je dan nu in!


Aanmelden

Wat mensen zeggen over ons

Wij zijn trots op onze recensies en delen deze graag met u.

Locatie: Bedrijfsmakelaars Achterhoek - Thoma Post Bedrijfsmakelaars

Apeldoorn | Verkoper van Wolframstraat 54

"Goede service, deskundig in de Apeldoornse markt en snelle en persoonlijke benadering. Zeker een makelaar om aan te bevelen."

Lees alle referenties