Thoma Post Bedrijfsmakelaars - Headerfoto

Bedrijfspand verkopen of verhuren

Wil je jouw vastgoed verkopen of verhuren? Onze bedrijfsmakelaars vinden voor jouw onroerend goed de beste koper of een betrouwbare huurder. Van bedrijfslocaties aan de snelweg tot winkelpanden midden in het centrum, van ontwikkelingslocaties tot kantoorruimtes; wij zijn gespecialiseerd in verkoop of verhuur van ieder type vastgoed en gaan voor het beste resultaat.

Ondernemen in Oost-Nederland

Om continu op de hoogte te zijn van wat er speelt bij ondernemers en tegelijkertijd efficiënt te kunnen werken, hebben wij ons werkgebied opgedeeld in 3 regio’s; Twente, de Achterhoek en de Stedendriehoek. Binnen die regio’s hebben onze bedrijfsmakelaars hun eigen lokale en regionale netwerken waardoor Thoma Post Bedrijfsmakelaars de ideale partner is om jouw bedrijfspand te verkopen of verhuren. Snel en succesvol.Neem contact op

Wil je ook graag een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze experts?

Bedrijfspand verkopen of verhuren met Thoma Post Bedrijfsmakelaars

Zoek je een andere invulling voor je zakelijk vastgoed of heb je een ander bedrijfspand op het oog? We komen graag vrijblijvend langs om de verkoop- of verhuurmogelijkheden te bespreken en jouw een advies te geven over bedrijfshuisvesting. Door nauw samen te werken tijdens de voorbereiding, vergroten we de kans op een succesvolle deal.

Door de ruime ervaring en deskundigheid van onze bedrijfsmakelaars mag je bij de verkoop of verhuur van jouw bedrijfspand hoge verwachtingen hebben. Mogen wij jouw zakelijk vastgoed verkopen of verhuren, dan zorgen wij voor een op maat gemaakt, creatief en doordacht plan. Een plan waarin wij je onder andere adviseren over de prijsbepaling, interessante doelgroepen en online- en offline marketing. Wij begeleiden en adviseren je vanaf onze eerste kennismaking tot aan de oplevering, zodat jij ondertussen kunt blijven ondernemen.

 

Vlag Thoma Post


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Andere diensten

Evm220914thomapost026
Kopen of huren

Naast het verkopen of verhuren van bedrijfsmatig vastgoed, kunnen onze bedrijfsmakelaars je ook uitstekend adviseren over het kopen of huren van een pand dat past bij jouw onderneming. Nu en voor de toekomst.

Meer over kopen of huren

Teamfoto Zakelijke Taxaties 2022 (2)
Zakelijke Taxaties

Een taxatie nodig voor je bedrijfspand? Thoma Post Taxaties Zakelijk is een RICS Regulated firm, heeft Register-Taxateurs die zijn ingeschreven in het NRVT in dienst en de aanteking Grootzakelijk Vastgoed.

Meer over zakelijke taxaties

Bedrijfsmakelaar Map Thoma Post
Beleggen in zakelijk vastgoed

Financieel potentieel maximaliseren? Op basis van jouw investeringswensen adviseren onze beleggingsprofessionals over het kopen, verkopen of aanhouden van zakelijk vastgoed in heel Nederland.

Meer over beleggen in zakelijk vastgoed

Desktop Setup Werktrends
De werktrends van nu

Een inspirerende werkomgeving. Of een efficiënte inrichting van je productieafdeling of winkel. Tips of inspiratie nodig? Onze marketingafdeling zet regelmatig de trends op een rijtje. Ben je benieuwd?

Check onze werkinspiratie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.