Huis te koop Almelo

Huis te koop in Almelo? Thoma Post Makelaars staat aan je zijde bij het aankopen of verkopen van je huis in Almelo en omstreken. Onze unieke verkoopmethodes, uitgebreid netwerk en kennis van de markt zorgen ervoor dat jouw huis snel verkocht is en de aankoop van je nieuwe droomhuis zonder zorgen verloopt.

Woonwensen

Wanneer je op zoek bent naar je een huis dat te koop staat in Almelo, heb je vaak eisen, wensen en mogelijkheden. Wat deze wensen ook zijn, als je je woonwensen aan ons doorgeeft, weet je zeker dat je op de hoogte blijft van het allernieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen. Zo kun je onder andere je budget doorgeven, het gewenste aantal slaapkamers en woonoppervlak, en woningtype. Heb je eenmaal je droomhuis gevonden, bij ons of een collega-makelaar? Dan doe je er goed aan om een aankoopmakelaar in te schakelen.

De voordelen van Thoma Sanders jr. als aankoopmakelaar

Het inschakelen van een aankoopmakelaar brengt voordelen met zich mee. Zo kunnen we je ook al helpen tijdens de zoektocht naar je droomhuis naast het Thoma Post Woonwensen systeem. Zodra je je potentiële droomhuis gevonden hebt, gaan we met je mee naar bezichtigingen om te letten op de staat van het huis en eventuele gebreken. Omdat we al jaren actief zijn, weten we waar we op moeten letten zodat je na de aankoop niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

De perfecte onderhandeling

Heb je besloten om een bod uit te brengen en is er een tegenbod gedaan? Dan ben je vanaf dat moment in onderhandeling! Deze fase lijkt misschien spannend, maar het is ons werk en iets waar we veel ervaring in hebben. Daarom zorgen we ervoor dat alle afspraken helder worden vastgelegd zodat je hier altijd op terug kunt vallen. Het beste resultaat: dat is wat we willen. Tijdens de onderhandelingsfase doen we er alles aan om de beste prijs voor je droomhuis te realiseren.

De stad Almelo

Almelo is de vijfde stad van Overijssel en was vroeger het bloeiende centrum van de Twentse textielindustrie. Dat zie je goed terug in de stad, er staan nog vele historische en industriële panden uit deze tijd. De typische Almeloër is een tikkeltje eigenzinnig maar ook voorzien van de echte Twentse nuchterheid. Almelo is een groene stad waar je gezien wil worden!

Huis te koop zetten in Almelo

Je huis te koop zetten in Almelo? Ook daar helpt Thoma Sanders jr. je graag bij. Onze unieke verkoopmethodes is dat waarmee wij ons onderscheiden van andere makelaars en zorgen ervoor dat je huis optimaal gepresenteerd wordt aan de markt. Wij streven ernaar om je huis zo snel mogelijk te verkopen tegen een zo hoog mogelijke verkoopprijs.

Gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar de waarde van je huis omdat je deze eventueel wil verkopen? Onze makelaars komen graag gratis en vrijblijvend bij je langs om een nauwkeurige en gedegen waardebepaling uit te voeren. We bereiden de waardebepaling voor door een marktonderzoek uit te voeren en te kijken naar zaken als de omgeving en de geschiedenis van het pand. Thoma Post Makelaars gaat daarnaast verder dan een standaard waardebepaling zoals je deze bij andere makelaars aan zult treffen. We luisteren naar je wensen en op basis daarvan ontvang je een uitgebreid advies voor de verkoop van je huis. Het advies dat wij geven bevat onder andere de waarde van je huis, onze vakkundige beoordeling van je huis, referentiewoningen uit de buurt, ons op maat gemaakte verkoopplan, tips om je huis verkoopklaar te maken, tips voor waardeverhoging van je huis en de kosten voor het inschakelen van Thoma Post Makelaars bij de verkoop.

Unieke verkoopmethodes

Je huis op laten vallen tussen al het andere aanbod? Dat doen we door middel van onze unieke presentatie- en verkoopmethodes. Zo bieden we de mogelijkheid tot extra fotografieopties, zoals avond- of dronefotografie. Of wat dacht je van een eigen website of zelfs boek van je huis? Wij denken graag met je mee in kansen, mogelijkheden en oplossingen. Een gedegen en opvallende presentatie van je huis zorgt vaak voor meer bezichtigingen en dus meer kans op een snelle verkoop voor een hoge verkoopprijs.

Woningproeverij

Thoma Post Makelaars laat jouw potentiële kopers de sfeer in je huis proeven met een uniek woonevent: de Thoma Post Woningproeverij. Tijdens de Woningproeverij zijn geïnteresseerden vrij om de sfeer in je huis te komen proeven onder het genot van een hapje en een drankje. Ook is de makelaar aanwezig met daarbij eventueel een hypotheekadviseur van Thoma Post Hypotheken, om zo de potentiële kopers van volledige en juiste informatie te voorzien.

Thoma Post Hypotheken

Bij de aankoop van een huis komen vele zaken kijken, zo ook op financieel gebied. Wij zijn een full service makelaar en hebben daarom onze eigen, separate hypotheekafdeling, Thoma Post Hypotheken. Onze erkende hypotheekadviseurs kijken samen met je naar je complete financiële situatie en zoeken daarna de beste opties voor hypotheken in jouw persoonlijke situatie. Door ons hypotheekadvies kan je nog zorgelozer genieten van de aankoop van je droomhuis.

Huis te koop zetten in Almelo: tips

Ook zelf kan je bijdragen aan een snelle verkoop van je huis. Zorg er bijvoorbeeld voor dat alles in huis netjes opgeruimd is voor een bezichtiging en dat de tuin van je huis ook netjes is. Less is more, laat daarom overbodige spullen weg tijdens het maken van interieurfoto’s en bezichtigingen. Door het weglaten van spullen zal je interieur ook ruimer en lichter lijken.

Thoma Sanders Jr.

Maak kennis met ons team en ervaar de kennis en kunde van Thoma Sanders jr. Makelaars! Onze locatie aan de Vriezenveenseweg 126 zorgt ervoor dat we de Almelose markt perfect kunnen bedienen. Bob, Frans en Carolien helpen je graag tijdens de aan- en verkoop van je huis. Neem via deze pagina contact met ons op.