Teamfoto Apeldoorn 2023

Studio Apeldoorn

Het kopen of huren van een studio in Apeldoorn is vaak een grote stap, of je nu starter bent op de huizenmarkt of juist wat groter of kleiner wil wonen. Thoma Post Makelaars biedt gedegen aankoopbegeleiding en biedt ook regelmatig een studio in Apeldoorn te huur aan. Lees verder om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen.

Persoonlijke aandacht

Wij vinden dat een huis altijd een thuis hoort te zijn en hebben oog voor onze klanten. Niet voor niets zijn we de grootste makelaar van Oost-Nederland! Ben je op zoek naar een studio in Apeldoorn? We maken graag eerst kennis met je, zodat we op de hoogte zijn van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Daarnaast word je ingeschreven in ons woonwensensysteem, zodat je altijd het nieuwste aanbod in je mailbox ontvangt. Zodra je jouw droomstudio hebt gevonden, gaan we graag met je mee naar bezichtigingen om met een kritische blik te kijken naar bijvoorbeeld de ligging van de studio en de staat van de technische installaties. Zo kom je na aankoop of huur nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Neem contact op

Professionele onderhandelingsondersteuning

Zodra je je droomhuis hebt gevonden, begint de volgende fase in het aankoop- of huurproces. De onderhandelingsfase lijkt een spannende fase, maar het is juist de specialiteit van onze makelaars. Alles is erop gericht om het beste resultaat voor jou als koper of huurder te verkrijgen. Naast de vraagprijs wordt er ook onderhandeld over onder andere roerende zaken die meegaan met de koop en ontbindende voorwaarden.

Inrichten van een studio

Een woonstudio is, anders dan een appartement of kamer, een éénkamerappartement waarbij je wel een eigen badkamer hebt, meestal in een afzonderlijke kamer. Een studio is meestal bedoeld voor bewoning door één persoon en heeft vaak aanzienlijk lagere woonlasten dan een appartement in Apeldoorn. Het beperkte aantal kamers zorgt vaak voor een uitdaging op het gebied van inrichten, je slaapt tenslotte in dezelfde ruimte als waar de keuken is. De beperkte ruimte daagt uit om op een creatieve manier ingericht te worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedbank of een grote kast, waar niet alleen kleding in past? Het bed is daarnaast af te zonderen van de rest van de ruimte met een kamerscherm. Zo creëer je met eenvoudige stappen een geheel andere beleving in jouw studio in Apeldoorn.

Apeldoorn

Apeldoorn is de bruisende thuisstad voor 160.000 inwoners. De stad in Midden-Nederland biedt het beste van twee werelden: het drukke stadsleven en de rust, ontspanning en nabijheid van Nationaal Park de Hoge Veluwe. De verschillende wijken in Apeldoorn, zoals Sluisoord, De Parken, Brinkhorst en Sprengenbos bieden uitgebreide woonmogelijkheden zodat er voor een ieder wat wils is. 

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan de Loolaan 1. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt in Apeldoorn en omstreken perfect bedienen. Jeffrey en zijn team staan graag voor je klaar om je te helpen met de aankoop, verkoop, huur of verhuur van jouw studio in Apeldoorn. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze makelaars in Apeldoorn.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure