Teamfoto Apeldoorn 2023

Bungalow Apeldoorn

Bungalow in Apeldoorn gezocht? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Met jarenlange ervaring in het kopen en verkopen van verschillende types huizen in Apeldoorn en omgeving ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Lees verder en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen! 

Voordelen van een bungalow 

Een bungalow kent vele voordelen, zoals het feit dat je gelijkvloers woont. Met een oog op de toekomst is baden en slapen op de begane grond een groot pluspunt. Daarnaast is je gehele huis op hetzelfde niveau als de tuin, waardoor je altijd gemakkelijk van de buitenlucht kunt genieten! Met een appartement in Apeldoorn heb je de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen, maar niet op de begane grond. Ook bij een verhuizing of de aankoop van grote en zware voorwerpen is het fijn dat je geen trappen op hoeft! 

Neem contact op

Thoma Post Woonwensen

Door je woonwensen aan ons door te geven via ons eigen woonwensensysteem, word je op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen, zelfs nog voordat het op Funda staat! Met functies zoals het woningtype, gewenst woonoppervlak en bouwjaar, vind je jouw bungalow in Apeldoorn binnen enkele muisklikken.

Apeldoorn als woonplaats

Apeldoorn telt 160.000 inwoners en is centraal gelegen in Nederland. De stad biedt plaats aan Paleis het Loo, waardoor het Koninklijk Huis regelmatig in Apeldoorn te vinden is. De ligging nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe zorgt ervoor dat de natuur altijd dichtbij is en het bruisende stadsleven eenvoudig te ontvluchten is.

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan de Koninginnelaan 69 in Apeldoorn. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Jeffrey, Gerard, Dennis en Jennifer staan graag voor je klaar.  


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure