Teamfoto Almelo 2023

Huizen te koop Windmolenbroek Almelo

De zoektocht naar huizen die te koop staan, kan een lastige lijken. Ook als je op zoek bent naar een huis in het Windmolenbroek in Almelo, loont het om op zoveel mogelijk manieren op de hoogte te blijven van het allernieuwste aanbod in jouw omgeving. Thoma Post Makelaars levert full service dienstverlening voor onder andere de aankoop, verkoop, verhuur en huur van je huis.

Wonen in het Windmolenbroek

Het Windmolenbroek is de grootste wijk van Almelo en telt ruim 14.500 Almeloërs. Kenmerkend voor de wijk zijn onder andere de groene leefomgeving met vele woonbuurten. Bijna alle straatnamen in het Windmolenbroek zijn gebaseerd op vogels. Ook kenmerkt het Windmolenbroek in Almelo zich door het grote aanbod van huizen die te koop staan. Thoma Post Makelaars helpt je graag in de zoektocht naar jouw droomwoning.

Neem contact op

Thoma Post Woonwensen

Om een duidelijk overzicht te hebben van alle woningen die te koop staan en voldoen aan jouw woonwensen, kan je je inschrijven in het Thoma Post Woonwensensysteem. Zodra je je woonwensen aan ons doorgegeven hebt, zorgen wij ervoor dat je continu het allernieuwste woningaanbod dat aan je wensen voldoet in je mail ontvangt. Zelfs het aanbod van collega-makelaars wordt hierin meegenomen!

Thoma Post Makelaars

Thoma Post Makelaars is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Wil je meer weten over onze full service dienstverlening als makelaar in Almelo? Bob, Frans en Carolien staan je graag te woord. Neem contact met ons op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure