Huis te koop Almelo Schelfhorst

Ben je op zoek naar een huis dat de koop staat in de wijk Schelfhorst in Almelo? Thoma Sanders jr. Makelaars helpt je graag verder! Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk zijn we uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist. Maak kennis met ons team en ervaar de full-service dienstverlening van Thoma Sanders jr. Makelaars.

Thoma Sanders jr. Makelaars als aankoopmakelaar

Wanneer je een huis zoekt dat te koop staat in de wijk Schelfhorst in Almelo, wil je natuurlijk geen droomhuizen over het hoofd zien. Wij zorgen ervoor dat je continu op de hoogte blijft van het allernieuwste aanbod dat voldoet aan jouw woonwensen. Heb je je droomhuis gevonden? Wij gaan graag met je mee naar bezichtigingen om te letten op zaken die er echt toe doen, zoals de staat van onderhoud, het energielabel en de omgeving waarin het huis staat. Indien nodig, bezoeken we het huis nogmaals voor een tweede bezichtiging. 

Professionele onderhandelingsondersteuning

Zodra je je droomhuis hebt gevonden en hier een bod op uit wil brengen, adviseren we je graag in het maken van strategische keuzes. Je wil natuurlijk je droomhuis het liefst kopen tegenover de beste prijs en de beste voorwaarden. De hoogte van je bod baseren we samen met jou op de actuele markt, het huis en de concurrerende kopers. We doen er alles aan om te zorgen dat jij de trotse bezitter wordt van je droomhuis! 

Thoma Sanders jr. Makelaars is gevestigd in Almelo, aan de Vriezenveenseweg 126. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt in Almelo en omgeving perfect bedienen. Lees meer over onze expertise op deze pagina.