Teamfoto Almelo 2023 2

Te koop Rosarium Almelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in de wijk Rosarium in Almelo? Thoma Post Makelaars Almelo (voorheen Thoma Sanders jr. Makelaars) helpt je graag op weg! Wij zijn door middel van jarenlange ervaring en een uitgebreide marktkennis uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist van wijken in Almelo en omgeving. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen! 

Een huis dat te koop staat vinden in Rosarium Almelo

De zoektocht naar een huis dat te koop staat in Rosarium in Almelo kan een lastige lijken. Wij hebben er echter een handig hulpmiddel voor ontwikkeld: het Thoma Post Makelaars Woonwensensysteem! Wanneer je je woonwensen invult op deze website, houden wij je op de hoogte van het allernieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen, zowel uit ons eigen aanbod als dat van collega-makelaars! Thoma Post Makelaars Almelo inschakelen als aankoopmakelaar? Dan gaan we ook graag met je mee naar bezichtigingen om hier op belangrijke zaken te letten, zoals het energielabel, de omgeving van het huis en eventuele (verborgen) gebreken, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Neem contact op

Thoma Post Hypotheken

Bij het kopen van een huis komt veel kijken: een verhuizing, de zoektocht naar een huis, de aankoop van een nieuw interieur en natuurlijk ook de financiering. De erkend hypotheekadviseurs van Thoma Post Hypotheken zijn volledig onafhankelijk en beschikken over de nodige kennis en expertise om jou te voorzien van een betrouwbaar hypotheekadvies.

Thoma Post Makelaars Almelo

Thoma Post Makelaars Almelo is gevestigd aan Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied, bestaande uit Almelo en omgeving, perfect bedienen. Wil je meer weten over full service dienstverlening? Lees dan meer op deze pagina. Onze makelaars in Almelo staan je graag te woord.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure