Makelaar

Bij de zoektocht naar je droomhuis of bij het verkopen van je huidige woning, komt veel kijken. Een makelaar hierbij betrekken is een verstandige beslissing, zodat je geen belangrijke hoofd- of bijzaken uit het oog verliest. Thoma Post Makelaars staat je graag bij in deze toch wel belangrijke mijlpaal van je leven. Wij nemen je alle zorgen uit handen zodat je je tijdens de aan- of verkoop van je huis nergens mee bezig hoeft te houden, behalve met de verhuizing.

Tien kantoren

Thoma Post Makelaars heeft 10 kantoren in Oost Nederland en Amsterdam en is dus altijd bij je in de buurt. Ben je op zoek naar een makelaar in Almelo, Amsterdam, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hengelo, Lochem, Winterswijk of Zutphen en omstreken? Wij zijn actief in Oost-Nederland en hebben daarnaast een kantoor in Amsterdam. Ook als je (droom)huis niet in een van deze steden is, maar wel in de omgeving, helpen wij je graag verder. Je kunt bij ons ook terecht als je op zoek bent naar:

Neem contact op

De regio Oost Nederland kenmerkt zich door de uitstekende verhouding die er te vinden is tussen enerzijds rust en ruimte, en anderzijds het bruisende van een stadsregio. Je vindt er tussen het coulissenlandschap vele natuurgebieden, beekjes en meren, waar je helemaal tot rust kunt komen. Maar wil je daarna het bruisende stadsleven in, dan is dat goed mogelijk. De Duitse grens bevindt zich daarnaast vlakbij. De regio Oost Nederland is met recht een veelzijdige regio te noemen, waar wij trots op zijn. Al meer dan 75 jaar staan we klaar voor mensen in deze regio, om het huis te vinden dat bij je past.  Lees verder om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Full service makelaar

Wij zijn een full service makelaar. Dat wil zeggen dat wij je alle zorgen uit handen nemen, vanaf het eerste contactmoment tot aan na de ondertekening bij de notaris. In overleg met jou plannen we de bezichtigingen in en zijn we hierbij aanwezig indien je dat wenst. Tijdens bezichtigingen letten we op de aspecten die belangrijk zijn, zoals bouwkundige en technische specificaties. Een verkoper heeft een informatieplicht en dat betekent dat de koper recht heeft op juiste en recente informatie over dit soort dingen. Indien nodig voert de makelaar een uitgebreid kadastraal of bouwtechnisch onderzoek uit. Je ontvangt daarvan natuurlijk een gedegen onderzoeksrapport. Thoma Post Makelaars heeft een separate hypothekenafdeling, zodat je ook voor de financiering van je droomhuis bij ons terecht kunt.

Woonwensentool

Het kopen van een huis is vaak een langdurend proces. Er zijn veel makelaars, huizen in verkoop en websites waarop het actuele aanbod staat vermeld. Om je op weg te helpen, heeft Thoma Post Makelaars een eigen woonwensentool ontwikkeld. Zodra je jouw woonwensen invult, ontvang je het allernieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen. Je kan bijvoorbeeld filteren op vraagprijs, tuin, aantal slaapkamers, woonplaats, bouwstijl en bouwjaar. Als je een huis ziet dat voldoet aan jouw woonwens, neem je simpelweg contact op met een van onze makelaars en zij helpen je graag verder tijdens het aankoopproces.

Aankoopmakelaar

Bij de koop van een huis komen veel dingen kijken. Het is dan ook verstandig om tijdens deze zoektocht hulp te vragen van een aankoopmakelaar. Heb je jouw droomhuis gezien bij ons of een collega-makelaar? Dan gaan we graag mee naar de bezichtiging om zo met een kritische en bouwtechnische blik te kijken of het huis aan al jouw eisen voldoet. We adviseren je over het ideale bod dat je uit kan brengen en tijdens de onderhandelingen zorgen we ervoor dat je je droomhuis kan kopen voor de beste prijs. Want dat is ons doel!

Een hypotheek voor je huis

Bij het kopen van een huis duikt ook de hypotheek op. Want waar kan je de meest gunstige hypotheek in jouw situatie afsluiten? En wat zijn de voordelen van een kort- of langlopende hypotheek? Onze erkende hypotheekadviseurs zoeken het graag voor je uit. Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Na deze kennismaking gaan onze hypotheekadviseurs voor je aan de slag. Wist je bijvoorbeeld dat je een hogere hypotheek kunt krijgen indien je duurzame maatregelen gaat toepassen aan je huis?

Verkoopmakelaar

Ook het verkopen van een huis vergt veel kennis en expertise. Het is tenslotte een grote stap op zowel financieel op emotioneel gebied die je maakt. Het huis waar je misschien wel tientallen jaren hebt gewoond, gaat in verkoop. Je wil hier goed over nadenken en wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Wij werken volgens het Thoma Post acht-stappenplan en de eerste stap die we zetten tijdens de verkoop van je huis is een inventarisatie en een adequate waardebepaling. De waarde die volgt uit de waardebepaling, is de basis voor de uiteindelijke vraagprijs en de optimale positionering voor jouw huis in de markt. Vanuit hier schrijven we dan ook een persoonlijk verkoopplan voor je, waarin je keuze hebt uit een breed scala unieke verkoopmethoden en presentatietechnieken. Deze activiteiten leiden vaak tot één of meerdere bezichtigingen. Potentiële kopers krijgen de kans om je huis beter te bekijken en om eventueel een bieding uit te brengen. Tijdens de onderhandelingen gaan we samen voor ons uiteindelijke doel: jouw huis zo snel mogelijk verkopen tegen de allerbeste verkoopprijs.

Optimale presentatietechnieken

Tijdens het verkoopproces denken we mee over de manier waarop jouw huis optimaal gepresenteerd kan worden aan de markt, dit doen we met onze unieke verkoopmethodes. Zo bieden we de mogelijkheid tot het maken van dronevideo’s of avond- en dronefotografie. Wil je echt goed vindbaar zijn? Dan maken we een website van je woning, inclusief bijbehorende visitekaartjes. Het maken van een boek van je huis is een mooie manier om je huis te presenteren en na de verkoop een tastbare herinnering aan de periode dat jij in je huis hebt gewoond. Wij beschikken over een lijst met daarop alle methoden en hun prijzen. Uiteraard is alles bespreekbaar, dus als je een idee hebt voor jouw eigen huis dan horen onze makelaars dit graag. Door jouw persoonlijke mening zijn wij vaak nog beter in staat om het profiel van de toekomstige koper te schetsen. Hier kunnen we de presentatietechnieken en verkoopmethoden uitstekend op aanpassen.

Thoma Post Makelaars Woningproeverij

Eén van onze unieke verkoopmethoden is de Thoma Post Woningproeverij. Dit is een uniek woonevent dat in jouw huis georganiseerd wordt op het moment dat er veel belangstelling is voor een bezichtiging. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen potentiële kopers de sfeer in jouw huis op vrijblijvende wijze komen proeven. Na de Woningproeverij houdt de makelaar contact met de geïnteresseerden. Vaak komen hier één of meerdere biedingen op jouw huis uit. We kijken samen met jou zorgvuldig naar al deze boden, om naar het uiteindelijke doel te gaan: de verkoop van jouw huis. Het geven van een Woningproeverij versterkt het concurrentiegevoel bij potentiële kopers, doordat zij aanwezig zijn met meerdere partijen. Hierdoor komen we vaak uit op hogere biedingen en uiteindelijk een hogere verkoopprijs.

Nieuwbouw makelaar

Een nieuwbouwhuis heeft vele voordelen. Zo zijn er door de vele minder- en meerwerkopties ruime mogelijkheden om het huis naar jouw persoonlijke voorkeur en stijl samen te stellen. Bijna alle nieuwbouwhuizen zijn voorzien van een aantal duurzame maatregelen zoals een warmtepomp, zonnepanelen en zijn uitstekend geïsoleerd. Je bespaart hierdoor niet alleen op de energierekening, maar ook op het milieu. Verder ben je de eerste bewoner van een huis, waardoor het vaak echt als jouw thuis voelt met moderne inrichting en bouwtechnieken. Onze makelaars hebben regelmatig prachtige en moderne nieuwbouwprojecten in het aanbod. Deze kan je hier vinden. De regio Twente is onderdeel van Nieuw Wonen Twente, een initiatief van Thoma Post Makelaars en twee andere makelaars. Ook hier vind je regelmatig nieuw aanbod in nieuwbouwprojecten.

WIT Magazine: Wonen & Werken

Thoma Post Makelaars brengt al jaren halfjaarlijks haar eigen woon- en werktijdschift uit. In dit tijdschrift vind je interviews, interessante artikelen, wooninspiratie en meer over zakelijk vastgoed. Ook onze woningmakelaars zijn in dit tijdschrift vertegenwoordigd. Wanneer jouw huis bij ons in de verkoop staat, kan deze tegen een laag tarief ook geplaatst worden in WIT Magazine. Ons woonmagazine wordt wijd verspreid en veel gelezen. Je huis onder de aandacht brengen in WIT Magazine heeft dan ook een groot bereik!

Kosten makelaar

Thoma Post Makelaars vindt transparantie belangrijk en daarom sta je nooit voor onverwachte kosten, prijzen of tarieven. Er worden van tevoren duidelijke afspraken gemaakt waar onze makelaars zich aan houden. Daarnaast staat de prijs-kwaliteitverhouding van onze dienstverlening hoog bij ons in het vaandel. We bieden je alleen de beste service tegen een goed en passend tarief en gaan voor een zo gunstig mogelijke koop- of verkoopprijs van je huis.

Thoma Post Makelaars

Onze tien kantoren kenmerken zich door jarenlange lokale en regionale ervaring. De makelaars van Thoma Post geven veel om persoonlijk contact en korte lijnen. We denken in oplossingen en mogelijkheden, waardoor we je persoonlijke hulp en advies geven in elke stap van de aan- of verkoop van je huis. Onze makelaars bespreken graag onder het genot van een kop koffie jouw mogelijkheden.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure