Team Winterswijk Header

Wijken in Winterswijk

Ga je wonen in Winterswijk, dan weet – of ga je ontdekken – dat er een divers aanbod aan wijken is. Natuurlijk heeft iedere wijk zijn eigen unieke kenmerken en charme. Wil jij liever een levendige buurt met winkels en restaurants of ben jij meer gesteld op een rustige groene omgeving of wellicht een gezinsvriendelijke buurt? Team Thoma Post Winterswijk vertelt je graag meer over de wijken en leert jou en je woonwensen graag kennen, zodat Tom, Timon, Barbara en Engeline je kunnen voorzien van een fijn advies.

 

Neem contact op

Wonen in Winterswijk Centrum

Het stadscentrum van Winterswijk is één van de populaire wijken in Winterswijk. Gezellige straten, veel winkels en prachtige gebouwen. Het woningaanbod is eveneens gevarieerd. Je vindt hier namelijk een mooie mix van karakteristieke panden tot moderne appartementen.

Geschikte wijken voor landelijk genieten of een gezinsleven

Rust en sereniteit vind je op het Winterswijkse platteland, bijvoorbeeld als je een woning koopt in Huppel of Meddo. Landelijke gebieden met mooie landhuizen, boerderijen en vrijstaande woningen die gelegen zijn midden in het groen en in een weidse omgeving. Met je gezin zou je kunnen neerstrijken in Bargerbosch; een kindvriendelijke buurt met fijne voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten, speelplekken en meer.

Thoma Post Winterswijk

Overweeg je om te gaan wonen in een van de hierboven genoemde wijken of wil je graag nog wat andere wijken leren kennen? Tom, Timon, Barbara en Engeline maken graag kennis met je. Door elkaar te leren kennen weet jij wat je aan ons hebt en weten wij wat jouw woonwensen en (on)mogelijkheden zijn. Wij helpen je vanaf dat moment tot en met de overdracht bij de notaris. Met onze verhuisservice helpen we je zelfs een beetje met de verhuizing. Meer weten? Plan alvast een afspraak via 0543 – 51 61 51 of winterswijk@thomapost.nl of loop zo eens bij ons binnen. Je vindt ons aan de Peter Bosmastraat in Winterswijk.

Bekijk hieronder het aanbod in de verschillende wijken van Winterswijk:


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure