Team Winterswijk Header

Kattenbergweg Winterswijk te koop

Op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Kattenbergweg in Winterswijk? Laat je dan adviseren door Thoma Post Makelaars. Bij ons kan je altijd terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen uitvoerig al je wensen met jou door en kunnen tevens ook geheel gratis en vrijblijvend, jouw woning op waarde schatten, zodat je zelfs zonder taxatie een indicatie hebt wat jouw woning waard is! Met 10 kantoren verspreid over heel Nederland is Thoma Post Makelaars een heus begrip in de makelaarswereld en in Nederland. We zijn actief in de regio’s Amsterdam, Achterhoek, Twente en Stedendriehoek en doen meer dan een andere makelaar voor jou kan doen!

Waarom Thoma Post als makelaar?

Wij zijn als geen ander in staat jouw huis te verkopen, en tevens voor de beste koper te zorgen. Wist je dat wij al ruim 4500 potentiële kopers kennen? Hierdoor is de kans zeer groot dat wij de ideale koper voor jouw woning al kennen. Daarnaast zijn wij zeer actief op sociale media, en ontvangen ruim 17000 volgers elke dag weer het laatste nieuws en aanbod! Volg hier onze pagina en je zult tevens ons laatste aanbod van huizen in de wijken in Winterswijk enkele dagen eerder zien dan op Funda!

Neem contact op

Ook je droomhuis aan de Kattenbergweg in Winterswijk kopen via Thoma Post? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer: 0573 222450 of stuur een mail naar winterswijk@thomapost.nl. Wij zijn gevestigd in Winterswijk aan de Burgemeester Bosmastraat 2d.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure