Team Winterswijk Header

Huis kopen in Sleeswijkstraat Winterswijk

Wil je graag een huis kopen in de Sleeswijkstraat in Winterswijk? Dan ben je gebaat bij een aankoopmakelaar om ervoor te zorgen dat jij een zo groot mogelijke kans maakt om jouw ideale woning aan de Sleeswijkstraat in Winterswijk te kunnen kopen. Tevens zijn wij in staat om jouw huidige woning voor de maximale prijs te verkopen. Dit doen wij door verder te gaan dan andere makelaars. Ook zo benieuwd naar wat wij anders doen? Lees dan snel verder.

Thoma Post Makelaars

Waar een ‘gewone’ makelaar klaar denkt te zijn, gaan wij vrolijk verder! Wist je bijvoorbeeld al van onze gratis verhuisservice? Zo ben je helemaal klaar voor de grote dag van verhuizen en kom je goed voorbereid je nieuwe woning binnen. Thoma Post Makelaars helpt je graag bij het zoeken naar jouw droomwoning in een wijk in Winterswijk.

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure