Team Winterswijk Header

Te koop Parallelweg Winterswijk

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Parallelweg in Winterswijk? Dan helpt Thoma Post Makelaars Winterswijk (voorheen Thoma Enning Makelaars) jou graag met de aankoop van jouw volgende woning! Niet alleen ben je bij Thoma Post Makelaars Winterswijk aan het juiste adres als je een aankoopmakelaar zoekt. Ook zetten wij jouw huidige woning in de verkoop en ben je door onze expertise en ervaring verzekerd van een zo goed mogelijke presentatie van jouw woning. Wist je dat wij in de meeste gevallen de perfecte koper van jouw huidige woning al gevonden hebben? Met ruim 5000 woningzoekenden in ons woonwensensysteem hebben wij een groot netwerk van potentiële kopers en weten wij wat deze woningzoekenden nodig hebben. Daarnaast hebben wij als makelaar het juiste netwerk om jou te profileren als de meest geschikte kandidaat voor de aankoop van jouw volgende woning.

Neem contact op

Thoma Post Makelaars Winterswijk

Bij Thoma Post Makelaars Winterswijk kan je meer verwachten dan bij een gemiddelde makelaar. Niet alleen geniet je bij ons kantoor in Winterswijk alle voordelen van een Thoma Post Makelaar, ook krijg je te maken met professionals die tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat jij als klant tevreden jouw droomhuis kopen kan. Een voorproefje van ons portefeuille aan diensten is onder andere een onafhankelijke hypotheekafdeling, die jou onafhankelijk hypotheekadvies kan geven over de best mogelijke hypotheek in jouw persoonlijke situatie. Daarnaast hebben wij flink wat mogelijkheden voor het in verkoop nemen van jouw woning. Een goed voorbeeld hiervan is de woningproeverij die wij in het leven hebben geroepen. Bij woningen die door middel van dit concept in de verkoop zijn gezet wordt 95% van deze woningen voor vraagprijs of hoger verkocht!

Wil je graag een gratis adviesgesprek inplannen? Dat kan! Maak een afspraak door te bellen naar 0543 516151, stuur een mail naar winterswijk@thomapost.nl of vul het contactformulier bovenaan deze pagina in. Wie weet woon jij binnenkort in een van de leuke wijken in Winterswijk.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure