Team Winterswijk Header

Wonen in Winterswijk

Wonen in Winterswijk is wonen in het hart van de Achterhoek, een charmante stad die alles biedt wat je nodig hebt. Ben je een natuurliefhebber? Dan kun je in Winterswijk en omstreken naar hartenlust genieten van uitgestrekte landschappen, pittoreske landweggetjes en prachtige bossen. Maar Winterswijk heeft meer te bieden dan alleen zijn groene omgeving. Als inwoner van deze stad geniet je van een hechte gemeenschap waar iedereen zich snel thuis voelt. Met gezellige markten, lokale evenementen, cafés en een bloeiende winkelstraat vind je hier vertier voor alle leeftijden!

Neem contact op

Makelaar Winterswijk

Maak samen met Tom, Timon, Barbara en Engeline van Thoma Post Makelaars (makelaar in Winterswijk) je woondroom waar! Of je nou je huis wilt verkopen of een nieuw droomhuis aankopen, onze Winterswijkse team staat voor je klaar.

Ook gevallen voor deze betoverende Achterhoekse regio? Of je nou op zoek bent naar een fijn appartement in Winterswijk in het centrum, een landelijk gelegen boerderij of ergens middenin een wijk in Winterswijk waar kinderen heerlijk op straat kunnen spelen; Tom en Timon van Thoma Post Winterswijk brengen je wensen in kaart, zorgen voor bezichtigingen bij interessante woningen en adviseren je tijdens de onderhandelingen. Zo ben jij verzekerd van de beste deal. Wij bieden overigens niet alleen deskundige begeleiding bij het kopen van bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis in Winterswijk, want onze hypotheekadviseurs adviseren jou in het financiële plaatje. Zij zorgen ervoor dat jij een hypotheek neemt die bij je past, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw nieuwe woning in Winterswijk of omstreken.

Je huis verkopen in Winterswijk?

Met onze expertise en jarenlange ervaring op de Winterswijkse woningmarkt, weten wij hoe we samen met jouw huis met succes kunnen verkopen. Samen met onze marketingstrategieën en ons uitgebreide netwerk zorgen we ervoor dat jouw huis opvalt tussen het aanbod. Van professionele fotografie en een sfeervolle verkooptekst tot een blikvanger op Funda; Thoma Post Winterswijk doet alles voor een optimale presentatie en een snelle, goede verkoop.

Waar wacht je nog op? Laten we samen eens een kopje koffie drinken, kennismaken met elkaar en de huizenmarkt van Winterswijk opgaan. Neem contact met ons op via 0543 – 51 61 51 of via winterswijk@thomapost.nl. Wil je niet wonen maar juist werken in Winterswijk? Ook dan helpen we je graag.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure